3 tips - Här kan du köpa designlampor (PH-lampa, Flos, Northern Lighting, etc ) på nätet

<----SNÄLLA, HJÄLP TILL ATT DELA I SOCIALA MEDIER!

Rum21

Letar du efter en PH-lampa kan det vara en god idé att surfa in på Rum21.se. Hos Rum21 finner du ett brett utbud av olika PH-lampor i flera olika modeller och typer. Här finns allt ifrån bordslampor till taklampor från den välkända danska designern. Då du med ett köp av en PH-lampa enkelt kommer över 500 kronor i ordervärde kan du dessutom räkna med att köpet är helt fraktfritt hos Rum21. Rum21 är bland annat certifierat av Trygg e-handel och det är möjligt att betala tryggt och säkert med faktura från Klarna.

Denny's Home

Ytterligare en aktör på nätet som säljer PH-lampor är Denny’s Home. Här finner du ca 50 olika lampor från Louis Poulsen i fler olika modeller och prisklasser. Oavsett om du är ute efter en PH-lampa som ska hänga i taket eller stå på golvet så är chansen stor att du hittar det du letar efter hos Denny’s Home. Hos Denny’s Home kan du dessutom räkna med att få fri frakt då priset på en PH-lampa i princip alltid överstiger de 1000 kronor som krävs för att få en fraktfri leverans. Skulle du ha några frågor om ditt köp av en PH-lampa så har företaget kundservice på telefon varje vardag mellan 11-16.

Svenssons i Lammhult

Ett annat företag som säljer PH-lampor på nätet är Svenssons i Lammhult. Precis som hos Denny’s Home och Rum21 finns här ett brett sortiment av olika PH-lampor för allt från bords- till takbelysning. De flesta PH-lamporna finns i lager för omgående leverans, vilket innebär att det tar ca 2-3 dagar att få dem levererade. Svenssons i Lammhult har även alltid fri frakt, så priserna du ser i nätbutiken är de som blir slutpriset på din order. Har du frågor om olika PH-lampor har Svenssons i Lammhults kundtjänst öppet alla dagar i veckan. På måndagar går det att nå kundtjänst mellan kl 08-21, på tisdagar till fredagar är det kl 08-18 som gäller och på lördagar och söndagar går det att ringa mellan kl 11-16.