4 tips på var man kan köpa en eldkorg (på nätet)

<----SNÄLLA, HJÄLP TILL ATT DELA I SOCIALA MEDIER!

Buildor

Ett bra ställe att besöka i jakten på en eldkorg är Buildor.se. Buildor har flera eldkorgar i skiftande prisklasser och i olika modeller och former. Dessutom kommer eldkorgarna från välkända varumärken så som Jabo och Landmann. Det är alltid fri frakt och vanligtvis är leveranstiden 2-5 vardagar. Varorna hos Buildor är ofta riktigt prisvärda och företaget erbjuder faktiskt till och med en prisgaranti på hela sortimentet.

Rum21

Rum21.se är ytterligare en nätbutik som har olika eldkorgar i sitt sortiment. Precis som hos många andra aktörer som säljer eldkorgar finns det flera olika prisklasser och modeller. Är du ut efter en eldkorg med bra kvalité ska du se till att köpa den från Rum21. Företaget säljer främst eldkorgar från det välkända varumärket Rösthults.

Svenssons i Lammhult

Ett annat företag som valt att fokusera på eldkorgar från Röshults är Svenssons i Lammhult. Här finner du runt fem olika modeller av eldkorgar med priser från några hundralappar till flera tusen kronor. De flesta av Svenssons i Lammhults eldkorgar finns i princip alltid i lager för omgående leverans. Företaget har även alltid fri frakt och de flesta varor levereras in 2-3 dagar efter beställning.

Byggmax

Byggmax har under de senaste åren kommit att bli en av Sveriges största nätbutiker inom försäljning av byggvaror. Förutom alla byggvaror har Byggmax även olika säsongsprodukter för sommar- och vinter. I sommar-kategorin går det ofta att hitta allt ifrån grillar till insektsnät, men också olika eldkorgar från varumärket Jabo. Vanligtvis finns det 2-3 eldkorgar i utbudet som alla varierar i design och pris.