6 tips på var du kan köpa billiga glasögon och linser (på nätet)

<----SNÄLLA, HJÄLP TILL ATT DELA I SOCIALA MEDIER!

Lensstore

Är du på jakt efter billiga glasögon eller linser på nätet är det ingen dum idé att spana in vad som finns hos Lensstore.se. Lensstore har ett stort utbud av såväl glasögon som linser och har verkligen sett till att pressa priserna ordentligt. Själva hävdar Lensstore att de har 70% billigare än hos andra aktörer och man kan då tänka sig att företaget främst syftar på den fysiska butikshandeln. Förutom att ordinariepriserna hos Lensstore är riktigt låga så förekommer det ofta en hel del kampanjer och specialpriser på utvalda glasögon, linser och andra synrelaterade produkter. Exempelvis brukar det alltid finnas någon form av kampanj på större köp, d.v.s. att du som kund får en ordentlig mängdrabatt när du köper ett större antal linser. Som tidigare nämnts har Lensstore ett brett sortiment av linser och alla produkter kommer från en rad kända varumärken så som Acuvue Moist, Biofinity, Air Optix, Frequency, Pure Vision, Proclear, Systane, Oxyal och många fler. Utöver kontaktlinser går det även att köpa herrglasögon, damglasögon, solglasögon och sportglasögon. Skulle du ha några frågor om ditt köp av linser eller glasögon så kan du prata med Lensstores kundtjänst som finns tillgängliga på både telefon och e-post. Värt att veta är också att företaget är certifierade av Trygg e-handel, har 90 dagars öppet köp och alltid fri frakt på ordrar över 700 kronor.

Lensway

Här kan du få en Lensway-rabattkod

Ytterligare en e-handelsaktör som säljer glasögon och linser är Lensway. Inne på Lensway.se finner du ett brett urval av olika typer av glasögon, solglasögon och kontaktlinser från flera välkända varumärken. Oavsett om du är ute efter specialanpassade glasögon eller solglasögon, veckolinser, endagslinser, dygnetruntlinser, månadslinser, färgade linser, toriska linser eller progressiva linser så har Lensway alltid något att erbjuda. Priserna är oerhört låga jämfört med vad det hade kostat att köpa glasögon och linser i den fysiska butikshandeln och ovanpå denna prispress förekommer det en rad olika kampanjer och erbjudanden inne på Lensway.se. Kampanjerna kan handla om allt ifrån procentuella rabatter på utvalda synprodukter till ”Tag 4 betala för 3” under begränsade perioder. Utöver alla glasögon, solglasögon och linser finns det ett brett sortiment av linsvätskor och komfortdroppar, men också av en rad andra synprodukter. Väljer du att köpa dina synprodukter hos Lensway kan du räkna med att få snabba leveranser, bra priser (Lensway har prisgaranti), hög säkerhet vid betalningar och att du tack vare företagets nöjdhetsgaranti med största sannolikhet kommer bli nöjd med ditt köp. Intressant att veta är att du som medlem hos Lensway bland annat får tillgång till exklusiva erbjudanden, möjlighet att spara dina recept, kan se din orderhistorik och kan upprepa tidigare beställningar.

Lenson

Ett tredje företag som bedriver verksamhet på nätet med fokus på försäljning av prispressade glasögon och kontaktlinser är Lenson. Här finner du en enormt stor samling av olika typer av glasögon, solglasögon och kontaktlinser från flera välkända tillverkare. Precis som hos de flesta andra konkurrenter så säljer Lenson även tillbehör och andra synrelaterade produkter. Att beställa hos Lenson är väldigt lätt och köpprocessen har tre enkla och logiska steg som vem som helst kan följa. Först väljer du vilken typ av glasögon eller lins och varumärke som du vill köpa, därefter uppger du vilken styrka det ska vara och slutligen så betalar du säkert och tryggt genom att uppge dina personuppgifter samt betalningssätt. Leveransen är snabb och vanligtvis kommer paketet efter max ett par dagar. När det kommer till olika erbjudanden och kampanjer brukar det finnas en hel del att ta del av hos Lenson. Likt de övriga aktörerna förekommer det rabatter på utvalda produkter med stora procentuella rabatter under vissa perioder. Då och då brukar företaget även ge nya kunder någon form av rabatt eller rabattkod som drar av en fast summa vid det första genomförda köpet. Lenson är certifierade av Trygg E-handel och har varje år sedan 2007 blivit utsedd till årets e-handlare inom kontaktlinser av konsumenterna på Pricerunner.

SmartBuyGlasses

Här kan du få en SmartBuyGlasses-rabattkod

En stor aktör inom försäljning av billiga och prisvärda glasögon och linser på nätet är SmartBuyGlasses.se. SmartBuyGlasses.se har ett brett utbud av kontaktlinser, solglasögon och glasögon till priser som ibland kan uppgå till hela 50% lägre än i den fysiska butikshandeln. Är du ute efter billiga glasögon, solglasögon eller linser gör du med andra ord helt rätt i att surfa in på SmartBuyGlasses.se.

Netlens

Med sitt stora sortiment av kontaktlinser, glasögon och solglasögon är Netlens nätbutik ett ställe på Internet som du definitivt bör besöka och utforska i jakten på synprodukter. Netlens startade sin verksamhet 2005 och har genom åren växt till sig ordentligt. Idag är Netlens en av de största aktörerna på glasögon- och kontaktlinsmarknaden i Sverige och har sedan starten haft över 300 000 kunder. Som kund kan du ta del av kampanjer och erbjudanden som ständigt skiftar med allt ifrån procentuella rabatter till specialpriser på utvalda produkter. Netlens har dessutom en Kompisrabatt som gör det möjligt att få ytterligare rabatt genom att tipsa en vän om företaget. Med Kompisrabatten får den kompis som tipsas 50 kronor i rabatt på sitt första köp och du som kund får 39 kronor rabatt (gratis frakt) på nästa order. Har du funderingar och behöver hjälp med ditt köp kan du alltid kontakta Netlens kundtjänst. Kundtjänsten finns tillgänglig via telefon och e-post. Skulle du vilja vet mer om vad andra konsumenter tycker om Netlens olika glasögon och kontaktlinser finns det en stor samling av produktrecensioner inne i nätbutiken. När det kommer till leverans och trygghet är Netlens ytterligare en e-handelsaktör att lita på. Nästan alla paket som skickas är framme i brevlådan inom 24 timmar och skulle något bli fel har du som kund alltid fria returer. Frakten för att få hem en order ligger på 39 kr och handlar du för över 900 kronor är det fri frakt. NetLens är certifierade av Trygg E-handel och alla pengatransaktioner genomförs med säkra betalningslösningar.

Lentiamo (Endast kontaktlinser, ej glasögon)

Lentiamo är en internationell aktör med verksamhet i flera Europeiska länder. De senaste åren har företaget expanderat ordentligt och idag finns Lentiamo i över 10 länder. Denna stora tillväxt och expansion har gjort att Lentiamo numera är den störa linsåterförsäljaren i Centraleuropa och en av de största i hela Europa. I Sverige bedriver Lentiamo försäljning på Interneti via Lentiamo.se och i webbutiken finns en stor samling av kontaktlinser, linsvätskor och ögondroppar samt andra optikrelaterade produkter. Kontaktlinserna kommer från flera välkända varumärken och det finns allt ifrån endagslinser till toriska månadslinser. Affärsidén går ut på att erbjuda linser och relaterade produkter till riktigt bra priser. Priserna på linser hos Lentiamo är bland de lägsta på marknaden och det förekommer ovanpå de pressade ordinariepriserna en rad olika kampanjer och erbjudanden. Utöver kampanjer och erbjudanden finns det även ett bonussystem för alla kunder och inne på Lentiamo.se finner du därför en undersida i huvudmenyn som är helt tillägnad olika bonusprodukter. Varje gång du gör ett köp tjänar du bonuspoäng som du sedan kan använda för att köpa olika produkter. Genom att anmäla dig till Lentiamos nyhetsbrev får du 50 bonuspoäng, vilket innebär att du endast är 30 poäng ifrån den billigaste bonusprodukten som brukar kosta runt 80 bonuspoäng. Gör du då dessutom ett köp kan du tjäna ytterligare 100-200 bonuspoäng och nästa gång du handlar hos Lentiamo kan du räkna med att du har råd med att få hem gratis bonusprodukter. Lentiamo har väldigt snabba leveranser och 80% av alla ordrar som skickas är framme redan dagen efter. Handlar du för över 700 kronor är det alltid fri frakt.