3 tips på var man kan köpa en hundbur (på nätet)

<----SNÄLLA, HJÄLP TILL ATT DELA I SOCIALA MEDIER!

GrizzlyZoo

Grizzlyzoo är en av Sveriges största butiker på nätet inom försäljning av djurtillbehör. Hos Grizzlyzoo finns ett brett utbud av hundburar. Totalt finns det ett tjugotal olika hundburar i varierande modeller och prisklasser. Beroende på vilken modell och kvalité du är ute efter kan priserna skifta mellan några hundralappar till över 10 000 kronor. Vet du att du kommer behöva fler djurtillbehör i framtiden kan det vara smart att registrera dig i ZooGrizzlys kundklubb för att få upp till 7% i bonus. Har du tänkt köpa en riktigt dyr hundbur kan det alltså verkligen löna sig att bli medlem i kundklubben innan du handlar. Kostar din hundbur över 500 kronor får du dessutom fri frakt.

Zooplus

Här finner du en Zooplus-rabattkod

Ytterligare en e-handelsaktör som säljer djurtillbehör är Zooplus.se. I sortimentet ingår det flera prisvärda hundburar som passar så väl små som stora hundar. Utöver storleken finns det flera färger och modeller att välja mellan. Totalt finns det ca 80 olika hundburar i lager och genom ett enkelt sorteringsverktyg kan du genom att ange olika parametrar hitta den typ av bur som du är ute efter. Värt att veta är att Zoolus alltid har fri frakt när du handlar för över 499 kronor.

VidaXL

VidaXL är en riktig jätte inom e-handel med verksamhet i flera länder och ett enormt sortiment av tusentals olika produkter. Kikar du in i djurtillbehörskategorin på VidaXL.se finner du flera olika hundburar i skiftande modeller, färger och prisklasser. Tack vare VidaXls internationella verksamhet med stora inköpsvolymer är företaget vanligtvis väldigt bra på att pressa ner priserna. Surfar du in på VidaXLs nätbutik i jakt på en ny hundbur ska du inte bli dugg förvånad ifall de har nedsatta priser eller någon typ av specialkampanj på just hundburar. Något som också är väldigt bra med VidaXL är att det alltid är fri frakt och fria returer.