3 tips på var du kan köpa köksredskap (knivar, vitlökspress, mortel, etc) på nätet

<----SNÄLLA, HJÄLP TILL ATT DELA I SOCIALA MEDIER!

Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken och kocken är en svensk nätbutik som säljer köksredskap och design på nätet. I sortimentet finns det fullt av olika köksredskap och en av de produkter som finns tillgängliga för köp är citruspressen. En sökning på ”citruspress” hos Bagaren och Kocken ger strax under 100 träffar, så det finns en hel del modeller att välja mellan.

Fyndiq

Vill du göra ett riktigt kap när du letar efter citruspressar på nätet kan det vara en bra idé att kika in på Fyndiq.se för att se vad som erbjuds. På Fyndiqs plattform säljer flera olika e-handlare sina produkter, vilket innebär att sortimentet kan variera från dag till dag. Dock kan du vara rätt så säker på att du kommer få marknadens bästa priser och att det alltid kommer att finnas 10-20 olika citruspressar i sortimentet.

LightInTheBox

En LightInTheBox-rabattkod hittar du här

En annan ehandels-aktör som har ett väldigt brett utbud av kök- och matlagningsprodukter är LightInTheBox. Totalt finns det över 10 000 produkter i LightInTheBoxs matlagnings- och kökskategori och bland alla dessa produkter finner man flera citruspressar. Citruspressarna är ofta väldigt prisvärda och företaget, som har verksamhet i flera länder, kan tack vare sina stora volymer vara betydligt billigare än många konkurrenter.