3 tips på var du kan köpa mineral- och vitamintillskott (b-vitamin, magnesium, zink, etc) online

<----SNÄLLA, HJÄLP TILL ATT DELA I SOCIALA MEDIER!

Svensktkosttillskott

Är du på jakt efter zinktabletter är det inte dumt att ta reda på vad svensktkosttillskott.se har att erbjuda. Denna väletablerade nätbutik är specialiserade på hälsokost och har ett brett utbud av olika zinktabletter. Totalt finns det ca 15 olika typer av zinktabletter från en rad olika varumärken hos Svenskt kosttillskott. Har du frågor kring olika produkter har Svenskt kostillskot en god expertis och du kan alltid höra av dig med dina frågor till företagets kundtjänst. Värt att veta är också att det alltid är fraktfritt när du handlar för över 100 kronor.

Vitaminbutiken Kenkou

Även Vitaminbutiken Kenkou (vitaminbutiken.se) är en aktör att räkna med i jakten på zinktabletter. Här är det högkvalitativa varumärket Lamberts som gäller och det finns allt ifrån klassiska tabletter till sugpastiller och flytande zinksulfat. Frakten är alltid 29 kronor oavsett hur stort paketet blir. Skulle du vilja köpa på dig ordentligt med zinktabletter eller ytterligare hälsokostprodukter så får du alltid fri frakt när du handlar för över 500 kronor. Att få hem ditt paket går vanligtvis väldigt snabbt och i de flesta fall har du din beställning redan efter 1-2 dagar.

Bodystore

Ytterligare en nätbutik som säljer zinktabletter är Bodystore.com. Hos Bodystore finner du ett brett utbud av zinktabletter från olika varumärken. Exempel på varumärken som finns i sortimentet är Star Nutrition, Helhetshälsa, Great Earth, Alpha Plus och Thorne Research. Totalt finns det ca 10 olika typer av zinktabletter i skiftande priser och antal per förpackning. Är du intresserad av att köpa flera månaders förbrukning av zinktabletter eller ytterligare produkter från Bodystore kan det vara värt att veta att det är fraktfritt på ordrar som överstiger ett värde av 500 kronor.