VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Alkoholmätare

En alkoholmätare är till för att mäta mängden alkohol som finns i ditt blod. Sådana saker använder sig poliser mm av när de t ex, kollar om personen i fråga är tillräckligt dyker för att få köra bil. Alkoholmätare går att köpa på väldigt många ställen och det är inte alltid så lätt att veta vart man ska leta. Är det någon skillnad beroende på vart man köper dem? Vart får jag dem för bäst priser? Alla alkoholmätare funkar olika bra och olika butiker ger olika priser och erbjudanden. Vissa butiker har snabbare leveranstid än andra och vissa butiker mycket bättre kvalite. Beroende på vad du tycker är viktigast och vad du behöver kommer du att välja olika sidor när du beställer din alkoholmätare. Här nedan kommer du att kunna läsa om olika tips på vart just du kan köpa din alkoholmätare till bäst priser eller vart det passar dig bäst att köpa den.

CDON

CDON är en butik på nätet som säljer allt från musik till vitvaror. Bland alla CDONs miljoner produkter kan du hitta ett brett sortiment av alkoholmätare med prisklasser från ca 100 kr upp mot 2000 kr. Det finns både alkoholmätare som används av poliser för lite högre priser men även sådana som du kan använda i vardagen för lite lägre priser. Med CDONs många rabatter och kampanjer får du många av alkoholmätare till halva priset eller mer. På CDON får du alltid fri frakt vid köp över 800 kr vilket ger dig fri frakt på många av alkoholmätare. Vid köp under 800 kr landar fraktkostnaden på ca 30 kr beroende på vad du köper. Leveranstiden för en alkoholmätare ligger på 1 till 3 arbetsdagar men leveransen kan fördröjas om du bor i ett glesbyggt område i Norrland.

Fyndiq

På Fyndiq hittar du över en miljon produkter till fantastiska priser. Om du är ute efter alkoholmätare erbjuder Fyndiq ett brett sortiment med många olika typer i många olika prisklasser, som rör sig runt 99 kr till 4 000 kr. Alkoholmätare på Fyndiq har mycket höga recensioner som tyder på att kunderna är mycket nöjda med vad dem har beställt. På Fyndiq får du alltid fri frakt och snabba leveranser på alla dina varor. Är du i stort behov av en alkoholmätare kan du enkelt välja en som är märkt med expressleverans. Då levereras varan till dig inom 1 till 2 arbetsdagar helt utan extra kostnad.

Laitis

Laitis är en butik med ett brett sortiment som är specificerade på bil och industri. De fysiska butikerna hittar du i norrland i städer som Skellefteå, Boden, Pajala, luleå och Umeå. Även inom ämnet alkoholmätare har de ett brett sortiment med flera olika typer av alkoholmätare i olika prisklasser som rör sig run 99 kr till 12 000 kr. Vid köp över 500 kr får du fri frakt vilket ger dig fri frakt på många av Laitis alkoholmätare. Laitis erbjuder också olika betalsätt, du kan välja mellan att delbetala en viss summa i månaden, eller betala allt på en gång.

Ginza

På Ginza hittar du alkoholmätare i prisklasserna 1000 till 2000 kr. En av Ginzas alkoholmätare kan du också koppla ihop me din telefon, därefter kommer alla resultaten som alkoholmätaren visat sparas i din telefon eller surfplatta.

Ginza säljer också munstycken till din alkoholmätare för ca 60 till 70 kr. Alkoholmätare på Ginza har även en fraktavgift på 0 kr och en leveranstid på 3 till 6 vardagar. Om du skulle ha några problem eller funderingar har Ginza en kundtjänst som du når antingen via telefon eller via mail. Om du inte vill kontakta Ginza kan du kolla på deras vanliga frågor som finns på sidan och kanske hitta svaret du söker utan att behöva kontakta dem själv.

Dustin Home

Om du letar efter en riktigt bra alkoholmätare så är Dustin Home någonting för dig. De har små och effektiva mätare som ryms i din ficka. Smidigt och enkelt kan du ta med dig den ut utan att det syns och ingen behöver fundera på varför du bär med dig en alkoholmätare. På Dustin Home gäller fri frakt vid köp över 2500 kr, snabba leveranser och om du beställer din vara innan kl 16.00 så skickas din vara redan samma dag. Om det skulle vara något fel eller om du skulle ändra dig efter ditt köp gäller öppet köp i 60 dagar. Då kan du enkelt skicka tillbaka varan och få dina pengar tillbaka. Om det är någonting som du undrar över kan du kontakta Dustin Home på deras kundservice via mail, chatt eller telefon där du får svar på alla dina frågor och funderingar.

HusOchHemma

På hemsidan HusOchHemma är det inte svårt att förstå. Sidan är mycket simpel och enkel så att nästan vem som helst hade förstått. När de kommer till alkoholmätare erbjuder HusOchHemma olika varianter som passar bra till olika sammanhang. De säljer en alkoholmätare som är så lite att du kan sätta den på nyckelringen medans en nästan är för stor för din egen ficka. Prisklasserna rör sig från 400 kr till drygt 2150 kr. Vid köp över 500 kr gäller fri frakt med snabba leveranser. Om du skulle ändra dig kan du enkelt skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka in på kontot då HusOchHemma alltid har öppet köp i 14 dagar. Du får också möjlighet till olika betalningssätt. Du kan delbetala ett visst belopp varje månad, betala hela summan nästa månad eller betala hela summan på en gång. Det bestämmer du helt själv.

Några av Sveriges populäraste alkoholmätare:

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)