VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Alkoholmätare - Köp billigt online här! De bästa alkomätarna!

Några av Sveriges populäraste alkoholmätare:

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

En alkoholmätare är till för att mäta mängden alkohol som finns i ditt blod. Sådana saker använder sig poliser mm av när de t ex, kollar om personen i fråga är tillräckligt dyker för att få köra bil. Alkoholmätare går att köpa på väldigt många ställen och det är inte alltid så lätt att veta vart man ska leta. Är det någon skillnad beroende på vart man köper dem? Vart får jag dem för bäst priser? Alla alkoholmätare funkar olika bra och olika butiker ger olika priser och erbjudanden. Vissa butiker har snabbare leveranstid än andra och vissa butiker mycket bättre kvalite. Beroende på vad du tycker är viktigast och vad du behöver kommer du att välja olika sidor när du beställer din alkoholmätare. Här nedan kommer du att kunna läsa om olika tips på vart just du kan köpa din alkoholmätare till bäst priser eller vart det passar dig bäst att köpa den.

CDON

CDON är en butik på nätet som säljer allt från musik till vitvaror. Bland alla CDONs miljoner produkter kan du hitta ett brett sortiment av alkoholmätare med prisklasser från ca 100 kr upp mot 2000 kr. Det finns både alkoholmätare som används av poliser för lite högre priser men även sådana som du kan använda i vardagen för lite lägre priser. Med CDONs många rabatter och kampanjer får du många av alkoholmätare till halva priset eller mer. På CDON får du alltid fri frakt vid köp över 800 kr vilket ger dig fri frakt på många av alkoholmätare. Vid köp under 800 kr landar fraktkostnaden på ca 30 kr beroende på vad du köper. Leveranstiden för en alkoholmätare ligger på 1 till 3 arbetsdagar men leveransen kan fördröjas om du bor i ett glesbyggt område i Norrland.

Fyndiq

På Fyndiq hittar du över en miljon produkter till fantastiska priser. Om du är ute efter alkoholmätare erbjuder Fyndiq ett brett sortiment med många olika typer i många olika prisklasser, som rör sig runt 99 kr till 4 000 kr. Alkoholmätare på Fyndiq har mycket höga recensioner som tyder på att kunderna är mycket nöjda med vad dem har beställt. På Fyndiq får du alltid fri frakt och snabba leveranser på alla dina varor. Är du i stort behov av en alkoholmätare kan du enkelt välja en som är märkt med expressleverans. Då levereras varan till dig inom 1 till 2 arbetsdagar helt utan extra kostnad.

Laitis

Laitis är en butik med ett brett sortiment som är specificerade på bil och industri. De fysiska butikerna hittar du i norrland i städer som Skellefteå, Boden, Pajala, luleå och Umeå. Även inom ämnet alkoholmätare har de ett brett sortiment med flera olika typer av alkoholmätare i olika prisklasser som rör sig run 99 kr till 12 000 kr. Vid köp över 500 kr får du fri frakt vilket ger dig fri frakt på många av Laitis alkoholmätare. Laitis erbjuder också olika betalsätt, du kan välja mellan att delbetala en viss summa i månaden, eller betala allt på en gång.

Ginza

På Ginza hittar du alkoholmätare i prisklasserna 1000 till 2000 kr. En av Ginzas alkoholmätare kan du också koppla ihop me din telefon, därefter kommer alla resultaten som alkoholmätaren visat sparas i din telefon eller surfplatta.

Ginza säljer också munstycken till din alkoholmätare för ca 60 till 70 kr. Alkoholmätare på Ginza har även en fraktavgift på 0 kr och en leveranstid på 3 till 6 vardagar. Om du skulle ha några problem eller funderingar har Ginza en kundtjänst som du når antingen via telefon eller via mail. Om du inte vill kontakta Ginza kan du kolla på deras vanliga frågor som finns på sidan och kanske hitta svaret du söker utan att behöva kontakta dem själv.

Dustin Home

Om du letar efter en riktigt bra alkoholmätare så är Dustin Home någonting för dig. De har små och effektiva mätare som ryms i din ficka. Smidigt och enkelt kan du ta med dig den ut utan att det syns och ingen behöver fundera på varför du bär med dig en alkoholmätare. På Dustin Home gäller fri frakt vid köp över 2500 kr, snabba leveranser och om du beställer din vara innan kl 16.00 så skickas din vara redan samma dag. Om det skulle vara något fel eller om du skulle ändra dig efter ditt köp gäller öppet köp i 60 dagar. Då kan du enkelt skicka tillbaka varan och få dina pengar tillbaka. Om det är någonting som du undrar över kan du kontakta Dustin Home på deras kundservice via mail, chatt eller telefon där du får svar på alla dina frågor och funderingar.

HusOchHemma

På hemsidan HusOchHemma är det inte svårt att förstå. Sidan är mycket simpel och enkel så att nästan vem som helst hade förstått. När de kommer till alkoholmätare erbjuder HusOchHemma olika varianter som passar bra till olika sammanhang. De säljer en alkoholmätare som är så lite att du kan sätta den på nyckelringen medans en nästan är för stor för din egen ficka. Prisklasserna rör sig från 400 kr till drygt 2150 kr. Vid köp över 500 kr gäller fri frakt med snabba leveranser. Om du skulle ändra dig kan du enkelt skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka in på kontot då HusOchHemma alltid har öppet köp i 14 dagar. Du får också möjlighet till olika betalningssätt. Du kan delbetala ett visst belopp varje månad, betala hela summan nästa månad eller betala hela summan på en gång. Det bestämmer du helt själv.

Det här ska du tänka på innan du köper en alkoholmätare

En alkoholmätare kan vara ett väldigt bra redskap att ha, både för sig själv eller för andra i ens närhet. En alkoholmätare används simpelt nog för att kolla hur mycket alkohol någon har i kroppen vid den tidpunkten man mäter.

En alkomätare kan passa när man tagit någon drink eller öl till middagen och sedan funderar på om det går bra att köra bil. Det kan vara svårt att veta sin gräns och det kan också bero på hur mycket mat man precis ätit eller om man för tillfället är sjuk. Det är alltid bäst att inte köra om man druckit och en alkoholmätare är till för att se hur mycket promille man har i kroppen men det betyder inte att mätaren vet om man känner sig stabil nog för att köra, detta är något du själv bör avgöra.

Det finns många olika alkoholmätare och kvalitén kan variera. Du vill se till att du har en alkoholmätare som klarar av det klimat som du kommer ha den i. I Sverige kan det exempelvis bli väldigt kallt och man förvarar oftast sin alkoholmätare i bilen. Om det är vinter och bilen står frusen så bör alkoholmätaren fortfarande kunna mäta rätt även om den är kall.

En alkoholmätare måste också kalibreras och detta gör man oftast en gång per år och det kan kosta några hundralappar. Innan du köper din alkomätare bör du därför se till att den redan är kalibrerad. Om du vill ha den bästa och mest rättvisa alkomätaren så bör du välja samma som polisen använder sig utav. Den är troligtvis lite dyrare men du kan vara säker på att du får upp rätt siffror när du gör mätningen. Tänk på att mätningen ska göras någon halvtimme efter att du senast druckit eftersom att det kan finnas alkohol kvar i mungipan eller i din andedräkt vilket kan påverka resultatet.

Det finns billigare alkomätare men det kan vara en risk med sådana mätare och du kan ofta få upp ett resultat som bara är ungefärligt. Om du då mäter och hamnar precis på gränsen för vad som är lagligt att köra med så kan det vara så att det riktiga värdet faktiskt är lite högre eller mindre än vad som visas på mätaren. Om plånboken inte tillåter ett dyrare köp så kan du ändå välja denna mätaren och använda den som referens och om du mäter och värdet hamnar precis på gränsen så bör du nog vänta en timme först och sedan blåsa igen. Vanligtvis förbränner vi 0.15-0.20 promille per timma men det kan bero på många andra egenskaper i kroppen som exempelvis längd, vikt och ålder. När det gäller alkoholmätare så är det nog bättre att ta det säkra före det osäkra.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)