VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

3 tips på var du kan köpa en bäddsoffa (på nätet)

Det var nog få som i början av 2000-talet, då e-handeln precis hade slagit igenom, hade kunnat tro att vi i stor utsträckning skulle sitta och klicka hem större fysiska varor på nätet. Idag står vi här och produktsegment så som byggmaterial, heminredning och matvaror slår för varje år som går nya e-handelsrekord. Är du ute efter en ny bäddsoffa finns det därför större chanser än någonsin att det är på Internet och inte i de fysiska möbelaffärerna som du kommer att hitta det du letar efter. Med allt förmånligare villkor så som fria returer, gratis frakt och öppet köp i flera veckor har det aldrig varit smidigare att köpa sin nya bäddsoffa på nätet. Med e-handelns alla kostnadsmässiga fördelar jämfört med den fysiska butikshandeln har priserna pressats ner ordentligt och det är ytterst sällan som inte e-handlarna kan ge en marknadens bästa pris på bäddsoffor. Nedan ska du få några tips på var du kan köpa bäddsoffor på nätet och med stor sannolikhet kommer få ruskigt bra priser.

Trademax

Trademax är en stor återförsäljare av möbler och har genom åren kommit att bli en av marknadsledarna inom sitt segment på internet. Utöver sin omfattande e-handel har företaget även en rad fysiska butiker som är utspridda över stora delar av landet. Sortimentet är oerhört stort och när det kommer till soffor finns det över 500 modeller att välja mellan. Bäddsofforna kommer främst från Scandinavian Choice, men det finns även bäddsoffor från andra varumärken. Med det stora antalet bäddsoffor finns det god chans att du kommer hitta det du letar efter och dessutom till riktigt bra pris. Trademax har låga ordinarie priser, men har dessutom ständigt pågående specialpriser och kampanjer på utvalda modeller. Har du tur är just den bäddsoffan du vill köpa på kampanj och då kan du räkna med att få ett oerhört bra pris hos Trademax.

Sleepo

Sleepo är ytterligare en stor aktör på Internets möbelmarknad. Företaget grundades så sent som 2011, men har redan blivit en jätte inom sitt segment och slår varje år nya omsättningsrekord. Från början hade Sleepo främst fokus på sängar och sloganen var tidigare ”Sleepo –Din sängbutik på nätet”. Numera är sortimentet ordentligt breddat och sloganen är borttagen. Istället för en sängbutik har Sleepo kommit att bli en fullfjädrad möbelaffär som säljer soffor, bord, stolar, sängar, hammockar, hängmattor, parkbänkar och mycket mer. När det kommer specifikt till bäddsoffor finns det ett brett utbud med ca 50 olika modeller. Oavsett om du är ute efter en stor eller liten bäddsoffa är det stor sannolikhet att du hittar något som faller dig i smaken hos Sleepo. Priserna är vanligtvis ordentligt pressade och med ständigt skiftande kampanjpriser på utvalda varor är Sleepo en av de nätbutiker som kan ge marknadens absolut bästa priser på soffor.

SoffaDirekt

Soffadirekt är en av Sveriges främsta specialister på soffor och har ett stort utbud av olika soffmodeller. Dock har företaget precis som Sleepo valt att bredda sitt sortiment ordentligt och säljer numera betydligt flera typer av möbler än enbart soffor. Antalet soffor hos Soffadirekt uppgår till över 200 modeller och det finns flera olika typer av soffor så som hörnsoffor, bäddsoffor, divansoffor, Howardsoffor, u-soffor, 2-4 sitssoffor och Chesterfieldsoffor. Väljer du att köpa din nya bäddsoffa hos Soffadirekt kan du räkna med att få riktigt bra ordinarie priser och ibland även ytterligare rabatter och prissänkningar genom kampanjer och specialerbjudanden. Om inte låga ordinarie priser och kampanjer skulle vara nog, kan du även kika in i Soffadirekts outlet. I outleten säljs en mängd varor ut till vrakpriser och det kan vara så mycket som 50-60% rabatt på vissa soffor andra möbler. Har du tur är det i outleten som du hittar en bäddsoffa som passar dig och dina önskemål.

FurnitureBox

Trendrum

Rum21

Sweef

WeGot

Bättre Nätter

CDON

Confident Living

The Sofa Store

VidaXL