VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Bäddsoffa -Köp billigt online! 2, 3, 4, 5 sits -120 140 160 180 190 200 cm m.fl.

Det var nog få som i början av 2000-talet, då e-handeln precis hade slagit igenom, hade kunnat tro att vi i stor utsträckning skulle sitta och klicka hem större fysiska varor på nätet. Idag står vi här och produktsegment så som byggmaterial, heminredning och matvaror slår för varje år som går nya e-handelsrekord. Är du ute efter en ny bäddsoffa finns det därför större chanser än någonsin att det är på Internet och inte i de fysiska möbelaffärerna som du kommer att hitta det du letar efter. Med allt förmånligare villkor så som fria returer, gratis frakt och öppet köp i flera veckor har det aldrig varit smidigare att köpa sin nya bäddsoffa på nätet. Med e-handelns alla kostnadsmässiga fördelar jämfört med den fysiska butikshandeln har priserna pressats ner ordentligt och det är ytterst sällan som inte e-handlarna kan ge en marknadens bästa pris på bäddsoffor. Nedan ska du få några tips på var du kan köpa bäddsoffor på nätet och med stor sannolikhet kommer få ruskigt bra priser.

Trademax

Trademax är en stor återförsäljare av möbler och har genom åren kommit att bli en av marknadsledarna inom sitt segment på internet. Utöver sin omfattande e-handel har företaget även en rad fysiska butiker som är utspridda över stora delar av landet. Sortimentet är oerhört stort och när det kommer till soffor finns det över 500 modeller att välja mellan. Bäddsofforna kommer främst från Scandinavian Choice, men det finns även bäddsoffor från andra varumärken. Med det stora antalet bäddsoffor finns det god chans att du kommer hitta det du letar efter och dessutom till riktigt bra pris. Trademax har låga ordinarie priser, men har dessutom ständigt pågående specialpriser och kampanjer på utvalda modeller. Har du tur är just den bäddsoffan du vill köpa på kampanj och då kan du räkna med att få ett oerhört bra pris hos Trademax.

Sleepo

Sleepo är ytterligare en stor aktör på Internets möbelmarknad. Företaget grundades så sent som 2011, men har redan blivit en jätte inom sitt segment och slår varje år nya omsättningsrekord. Från början hade Sleepo främst fokus på sängar och sloganen var tidigare ”Sleepo –Din sängbutik på nätet”. Numera är sortimentet ordentligt breddat och sloganen är borttagen. Istället för en sängbutik har Sleepo kommit att bli en fullfjädrad möbelaffär som säljer soffor, bord, stolar, sängar, hammockar, hängmattor, parkbänkar och mycket mer. När det kommer specifikt till bäddsoffor finns det ett brett utbud med ca 50 olika modeller. Oavsett om du är ute efter en stor eller liten bäddsoffa är det stor sannolikhet att du hittar något som faller dig i smaken hos Sleepo. Priserna är vanligtvis ordentligt pressade och med ständigt skiftande kampanjpriser på utvalda varor är Sleepo en av de nätbutiker som kan ge marknadens absolut bästa priser på soffor.

SoffaDirekt

Soffadirekt är en av Sveriges främsta specialister på soffor och har ett stort utbud av olika soffmodeller. Dock har företaget precis som Sleepo valt att bredda sitt sortiment ordentligt och säljer numera betydligt flera typer av möbler än enbart soffor. Antalet soffor hos Soffadirekt uppgår till över 200 modeller och det finns flera olika typer av soffor så som hörnsoffor, bäddsoffor, divansoffor, Howardsoffor, u-soffor, 2-4 sitssoffor och Chesterfieldsoffor. Väljer du att köpa din nya bäddsoffa hos Soffadirekt kan du räkna med att få riktigt bra ordinarie priser och ibland även ytterligare rabatter och prissänkningar genom kampanjer och specialerbjudanden. Om inte låga ordinarie priser och kampanjer skulle vara nog, kan du även kika in i Soffadirekts outlet. I outleten säljs en mängd varor ut till vrakpriser och det kan vara så mycket som 50-60% rabatt på vissa soffor andra möbler. Har du tur är det i outleten som du hittar en bäddsoffa som passar dig och dina önskemål.

FurnitureBox

Trendrum

Rum21

Sweef

WeGot

Bättre Nätter

CDON

Confident Living

The Sofa Store

VidaXL

Det här ska du tänka på innan du köper en bäddsoffa

En bäddsoffa är något som de flesta behöver i sitt hem. För de mysiga filmkvällarna, middag i soffan eller för övernattning när gästerna är på besök. En bäddsoffa fyller många funktioner och innan du köper din bäddsoffa bör du först se över några punkter.

En bäddsoffas viktigaste funktion är att den ska kunna användas för att sova på. Det kan vara för när gästerna är på besök eller för dig själv om du har ett mindre rum och vill ha både soffa och säng i samma rum. Om du därför vet med dig att soffan kommer att användas ofta för att sova på så vill du se till att den är bekväm och stor nog. Om det bara är en person som oftast kommer sova på bäddsoffan så räcker det med en mindre men om du vill ha möjligheten för att flera ska få plats så kan det löna sig att köpa en större bäddsoffa där minst två personer får plats bekvämt.

Bäddsoffor finns i olika varianter, en populär variant är en bäddsoffa där ”sovdelen” dras ut underifrån soffan. En annan version är att man viker ut sovdelen från insidan av soffan. Båda varianterna funkar lika bra och det är helt och hållet upp till dig vilken version som passar dig bäst. Det viktiga är att sovdelen är bekväm att sova på och beroende på vilken variant du väljer så påverkas också hur madrassen inuti bäddsoffan är formad.

En vikbar bäddsoffa kommer oftast med en tunn madrass eftersom att det måste gå att vika ihop smidigt och om du funderar på att köpa en vikbar bäddsoffa så bör du överväga att köpa en extra madrass. Den extra madrassen kan du förvara bakom soffan eller rulla ihop och förvara i en garderob och sedan använda när du viker ut sängen. Då kan du vara säker på att soffan är bekväm att ligga på.

En bäddsoffa där sovdelen dras ut underifrån har oftast ett hårdare underlag men kan vara bra för din rygg. Om du föredrar en hårdare och stabilare yta att sova på så kan det vara ett bättre val för dig. Det går även bra att köpa ett extra underlag för en sådan bäddsoffa så att den kan bli lite mjukare.

Den vikbara bäddsoffan har flera fördelar men det är även viktigt att välja en av bra kvalité om man ska använda den ofta. Om bäddsoffan nämligen ska vikas ut och in varje dag så behöver den vara tålig så att den klarar av den dagliga användningen. En vikbar bäddsoffa har ofta en metallram inuti soffan som viks ut och sedan står på två eller fyra ben när den är helt utvikt. En tunnare madrass befinner sig i metallramen och du kan sedan bekvämt ligga på den utvikta sängen. Se till att ramen är av bra kvalité så att benen klarar av en tyngre vikt.

En soffa med en underdel som dras ut har ofta en tillhörande divan som kan användas för förvaring. Detta passar perfekt om du har lite utrymme i hemmet och behöver lägga extra kudde och täcke någonstans.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)