VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Bardisk för hemmabruk / Hemmabar - Köp billigt online här! Bra pris! På ben, hjul m.fl.

Internet expanderar dagligen och det blir svårare för dig att hitta det som du ska ha på internet dagligen. I takt med internets expansion utvidgar sig allt fler butiker på nätet och allt fler butiker öppnar på nätet. Du kan sitta och leta efter din vara tillsammans med alla andra miljarder produkter utan att du får ut något av det. Vissa hittar det som dem vill ha direkt medans vissa säger att det är som att leta efter en nål i en höstack. Är du en av dem som aldrig hittar det som du vill ha? Då är det här den perfekta sidan för dig. Här kan du läsa om olika tips på vart just du borde leta för att hitta din vara. Här nedan kommer du att kunna läsa om olika tips på vart du ska leta om du söker efter en bardisk eller en hemmabar.

Partykungen

Partykungen är en butik på nätet som startade år 2009 av Joel Svensson med en inriktning på tillbehör till fester mm. På Partykungen hittar du olika bardiskar med mängder av tillbehör för bra priser. Bardiskarna på Partykungen har ett snitt på 5 stjärnor och mängder med nöjda köpare. På partykungen är det fri frakt vid köp över 499 kr vilket betyder att du får en fraktavgift på 0 kr när du köper din bardisk. Om du vill att varan levereras direkt hem tillkommer dock en avgift på 199 kr. När du betalar kan du välja mellan att delbetala ett visst belopp varje månad eller betala hela summan direkt. Paket som du beställer från partykungen beräknas ha en leveranstid på 1 till 2 dagar om du bor i södra Svealand eller i Götaland. Bor du i norrland förväntas leveranstiden hamna på ca 2 till 3 dagar.

Spelbord.se

Spelbord.se är en butik som nätet som säljer en massa olika typer av spelbord. Bland bardisk bara hittar du väldigt många olika typer i många olika former. Det finns både smala och breda i färgerna brun och svart. För dig som vill slå på stort säljer de några bardiskar till priset 19 995 kr och för dig som nöjer dig med något lite mindre hittar du bardiskar som rör sig om priser runt 6 000 kr. Fraktkostnaden när du beställer din vara ligger på 59 kr om du inte vill hämta ut paketet direkt på plats i gävle. När du betalar kan du välja mellan att delbetala i 3 månader, 6 månader, 12 månader, 24 månader, direktbetalning, Swish-betalning eller kortbetalning. Detta väljer du helt beroende på vad som passar dig bäst.

VidaXL

På VidaXL erbjuder de fantastiska priser och kampanjer på deras barstolar. Barstolarna säljs i 2-pack har har det högsta snittbetyget de kan få. Du kan hitta barstolar i många olika former och färger anpassat till vad just du vill ha och letar efter. När du beställer dina barstolar från VidaXL får du alltid fri frakt och retur med en leveranstid på 7 dagar. Om du skulle få några problem eller ha några frågor kan du kontakta VidaXL på deras kundservice via mail eller telefon.

Furniturebox

På Furniturebox hittar du en bardisk med många olika slags tillbehör. T ex, så hittar du runt 10 olika barstolar till din bardisk. Bardisken och barstolarna på Furniturebox har ett högt snittbetyg och bra priser. När du beställer din bardisk eller barstol från Furniturebox får du fri frakt och öppet köp i 365 dagar. Leveranstiden beräknas ta mellan 12 till 20 vardagar. Skulle du ha några frågor eller funderingar kan du kontakta Furniturebox på deras kundservice via telefon eller via mail där de svarar på alla dina frågor och funderingar.

Några av Sveriges populäraste hemmabarer/bardiskar:

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

Inspiration från Instagram:

Ett inlägg delat av @cybertronica1