VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Bardisk för hemmabruk / Hemmabar - Köp billigt online här! Bra pris! På ben, hjul m.fl.

Internet expanderar dagligen och det blir svårare för dig att hitta det som du ska ha på internet dagligen. I takt med internets expansion utvidgar sig allt fler butiker på nätet och allt fler butiker öppnar på nätet. Du kan sitta och leta efter din vara tillsammans med alla andra miljarder produkter utan att du får ut något av det. Vissa hittar det som dem vill ha direkt medans vissa säger att det är som att leta efter en nål i en höstack. Är du en av dem som aldrig hittar det som du vill ha? Då är det här den perfekta sidan för dig. Här kan du läsa om olika tips på vart just du borde leta för att hitta din vara. Här nedan kommer du att kunna läsa om olika tips på vart du ska leta om du söker efter en bardisk eller en hemmabar.

Partykungen

Partykungen är en butik på nätet som startade år 2009 av Joel Svensson med en inriktning på tillbehör till fester mm. På Partykungen hittar du olika bardiskar med mängder av tillbehör för bra priser. Bardiskarna på Partykungen har ett snitt på 5 stjärnor och mängder med nöjda köpare. På partykungen är det fri frakt vid köp över 499 kr vilket betyder att du får en fraktavgift på 0 kr när du köper din bardisk. Om du vill att varan levereras direkt hem tillkommer dock en avgift på 199 kr. När du betalar kan du välja mellan att delbetala ett visst belopp varje månad eller betala hela summan direkt. Paket som du beställer från partykungen beräknas ha en leveranstid på 1 till 2 dagar om du bor i södra Svealand eller i Götaland. Bor du i norrland förväntas leveranstiden hamna på ca 2 till 3 dagar.

VidaXL

På VidaXL erbjuder de fantastiska priser och kampanjer på deras barstolar. Barstolarna säljs i 2-pack har har det högsta snittbetyget de kan få. Du kan hitta barstolar i många olika former och färger anpassat till vad just du vill ha och letar efter. När du beställer dina barstolar från VidaXL får du alltid fri frakt och retur med en leveranstid på 7 dagar. Om du skulle få några problem eller ha några frågor kan du kontakta VidaXL på deras kundservice via mail eller telefon.

Spelbord.se

Spelbord.se är en butik som nätet som säljer en massa olika typer av spelbord. Bland bardisk bara hittar du väldigt många olika typer i många olika former. Det finns både smala och breda i färgerna brun och svart. För dig som vill slå på stort säljer de några bardiskar till priset 19 995 kr och för dig som nöjer dig med något lite mindre hittar du bardiskar som rör sig om priser runt 6 000 kr. Fraktkostnaden när du beställer din vara ligger på 59 kr om du inte vill hämta ut paketet direkt på plats i gävle. När du betalar kan du välja mellan att delbetala i 3 månader, 6 månader, 12 månader, 24 månader, direktbetalning, Swish-betalning eller kortbetalning. Detta väljer du helt beroende på vad som passar dig bäst.

Furniturebox

På Furniturebox hittar du en bardisk med många olika slags tillbehör. T ex, så hittar du runt 10 olika barstolar till din bardisk. Bardisken och barstolarna på Furniturebox har ett högt snittbetyg och bra priser. När du beställer din bardisk eller barstol från Furniturebox får du fri frakt och öppet köp i 365 dagar. Leveranstiden beräknas ta mellan 12 till 20 vardagar. Skulle du ha några frågor eller funderingar kan du kontakta Furniturebox på deras kundservice via telefon eller via mail där de svarar på alla dina frågor och funderingar.

Det här ska du tänka på innan du köper en bardisk/hemmabar

En bardisk eller hemmabar kan vara något du länge funderat på att skaffa men inte riktigt varit säker på när det passar. Det finns en del saker du bör ha i åtanke innan du väljer din bardisk och det första du bör tänka igenom är i vilket syfte du vill ha bardisken eller hemmabaren. Om du exempelvis ska placera den hemma i källaren eller ute i trädgården eller om den kanske behövs i en bar som redan har andra bardiskar? Börja med detta och sedan bör du ha en bättre idé om vilken bardisk som passar just dig bäst.

Om du vill köpa en bardisk för hemmet så finns det många att välja mellan. Varianterna och designerna är oändliga. Börja med att kolla var i hemmet du vill placera bardisken och kolla upp måtten. Du vill se till att bardisken placeras så att även barstolar och andra möbler runt bardisken får plats. Beroende på hur många barstolar du eventuellt vill ha runt bardisken så bör du placera bardisken på ett sätt så att alla barstolar får plats runt disken.

Det finns olika varianter av bardiskar. Om du vill satsa på en billigare och enklare sort så finns det många alternativ. En bardisk är ofta i trämaterial men kan också vara av metall eller en kombination av flera olika material. Den ena sidan av bardisken är oftast slät och andra sidan är öppen och har hyllor eller skåp där man kan placera sina redskap för tillberedning av drycker. Det finns mer avancerade bardiskar som har ljus, kyl och till och med anläggning för högtalare. En sådan partyversion kanske passar dig bättre om du vill använda bardisken ofta i samband med fest.

Du vill se till att kvalitén på bardisken är bra och stabil så att den klarar av vikt från många flaskor och olika tunga redskap. Kvalitén på material bör också vara bra så att bardisken klarar av eventuellt spill från olika drycker när du blandar dina drinkar. Det kan bli mycket vätska som droppar eller spills och detta kan lämna fula märken, speciellt på trä. Se därför till att du antingen har ett material som är lackat och skyddat eller att du eventuellt köper till ett plastunderlag eller en duk som du kan använda för att skydda bänken medan du blandar drycker.

Det är även bra att dubbelkolla att det är bekvämt för någon att sitta på en barstol framför bardisken så att det inte blir trångt för benen. Eftersom att framsidan av bardisken oftast är helt slät så kan det bli trångt för någon som sitter på en barstol framför. Ett tips är därför att se till att det finns tillräckligt med plats mellan barstolarna och bardisken och att barstolarna har någon form av fotstöd. På så sätt kan du vara säker på att dina gäster har det bekvämt. Glöm inte att se till att höjden mellan barstolarna och bardisken passar. Om du vet med dig att många olika personer kommer att sitta vid bardisken så kan du satsa på barstolar som man kan justera höjden på.

Några av Sveriges populäraste hemmabarer/bardiskar:

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)