VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Barnvagn på nätet -Billig barnvagn, sulky (3-4 hjul), Syskonvagn/Duo -Till 6 månader, 1, 2, 3, 4, 5 år

Några av Sveriges populäraste barnvagnar

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

Barnvagn Är du på jakt efter en ny barnvagn är det verkligen ingen dum idé att beställa hem den via nätet. Med digitaliseringens framfart och e-handelsföretagens möjlighet att pressa sina priser, tack vare bland annat lägre personal- och lokalkostnader, har allt fler fysiska varor börjat säljas i allt större utsträckning online. Produkter som byggmaterial och mat som tidigare ansågs vara alltför otympligt och för stort för att beställas på nätet, klickas numera hem av folk över hela landet som aldrig förr. Det samma gäller för barnvagnar. Är du ute efter en ny barnvagn är det numera betydligt större chans att du hittar den till bästa möjliga pris på internet istället för i den fysiska butikshandeln. Med e-handelsföretagens ”showrooms”, recensioner från tidigare kunder och telefonsupport finns det numera möjlighet att nästan få lika mycket hjälp inför ett köp som i den lokala butiken som säljer barnvagnar. Vill du spara så mycket pengar som möjligt är det därför på nätet som du ska försöka hitta en barnvagn som passar dig och ditt eller dina barns behov. Nedan kommer några tips på var du kan köpa barnvagnar på nätet till marknadens absolut bästa priser.

Lekmer

Lekmer är en av de främsta aktörerna på nätet inom försäljning av barnprodukter. Hos Lekmer finns ett brett utbud med allt ifrån leksaker för stora och små barn till barn- och babyprodukter så som kläder, skor, barnvagnar, bilbarnstolar och mycket mer. När det kommer specifikt till barnvagnar finns det i sortimentet över 500 olika modeller från flera välkända varumärken i varierande prisklasser. Priserna på barnvagnarna är bland de bästa på marknaden och utöver Lekmers låga ordinarie priser, pågår det ständigt kampanjer på utvalda varor. När du klickar dig in på kategorin med barnvagnar ska du därför inte bli förvånad om vissa modeller är nedsatta med uppåt 30-40 procent. Att handla hos Lekmer är väldigt tryggt. Lekmer ingår i den enorma e-handelskoncernen Qliro Group där bland annat CDON, Gymgrossisten, Nelly, Bodystore och Tretti ingår. Som kund hos Lekmer får du fördelar som snabb leverans (1-3 dagar), fri frakt på order över 1000 kronor och 365 dagars öppet köp.

Babyshop

Ytterligare en aktör som säljer barnvagnar på nätet är Babyshop. Babyshop är ett svenskt företag som grundades år 2006 och som genom åren har kommit att bli en av landets största nätbutiker inom barn- och babyprodukter. Här finns ett stort utbud av det mesta som ett barn kan tänkas behöva. Barnvagnar finns det gott om och antalet modeller uppgår till runt 50 stycken. Modellerna varierar och det går att hitta kombivagnar, sittvagnar, syskonvagnar och paraplyvagnar. Priserna är ordentligt pressade och utöver sina låga ordinarie priser har Babyshop ständigt pågående kampanjer och erbjudanden på utvalda produkter. Är du ute efter en prisvärd barnvagn bör du därför kika in hos Babyshop för att se om det finns någon modell som kan passa. Väljer du att köpa din barnvagn hos Babyshop kan du bland annat räkna med att få fri frakt på order över 499 kronor, snabba leveranser på 1-3 dagar och 30 dagars öppet köp.

Bamba

Även Bamba är ett e-handelsföretag som är en av de främsta marknadsledarna I Sverige inom barn- och babysegmentet. Bamba ingår i Adlibris-gruppen och har genom åren försett tusentals svenskar med leksaker och barnprodukter. Sortimentet är väldigt brett och oavsett vad du är ute efter till ditt barn är det stor sannolikhet att du kommer att hitta det du söker hos Bamba. Barnvagnar finns det gott om och är du på jakt efter en ny kan du välja bland över 50 olika modeller. Dessa modeller kommer från flera välkända varumärken och finns i en rad olika varianter. Precis som hos de andra aktörerna är det riktigt bra priser med ständigt skiftande rabatter och kampanjpriser. Utöver de låga priserna har Bamba även mycket bra köpvillkor. Bamba har exempelvis alltid fri frakt, öppet köp i 365 dagar och mycket snabba leveranser.

CDON

CDON är kanske främst känt för att sälja musik, film, böcker och olika underhållningsprodukter. Faktum är dock att CDON de senaste åren växt till sig och breddat sitt sortiment ordentligt. CDON skulle numera kunna liknas vid ett stort varuhus med tusentals produkter inom alla möjliga kategorier. I produktkategorin ”Leksaker, barn och baby” finns en stor samling av barnvagnar i flera olika prisklasser från en rad olika varumärken. Totalt uppgår antalet barnvagnar till över 600 och det går att hitta liggvagnar, sittvagnar, kombivagnar, och syskon- och tvillingvagnar. Priserna är som hos de flesta andra e-handelsaktörer ordentligt pressade och med CDONs ständigt pågående kampanjer och specialpriser är det stor sannolikhet att du kommer få marknadens absolut bästa pris. Trots att barnvagnar är stora och otympliga att frakta, kan CDON erbjuda snabba och prisvärda leveranser direkt hem till dörren. Vanligtvis tar det bara ett par dagar att få hem det som beställts hos CDON. När det kommer till betalningen finns det flera olika alternativ att välja mellan för dig som kund. Hos CDON är det möjligt att betala med flesta typer av kredit- och bankkort, mot faktura och genom delbetalning.

Ellos

Ellos är ytterligare en e-handelsjätte som på senare tid breddat sitt sortiment ordentligt. Förutom mode, kläder och accessoarer, som företaget från början hade allt sitt fokus på, går det numera att hitta varor från en rad olika produktsegment hos Ellos. En av de produktkategorier som numera finns i sortimentet är barnvagnar. Tyvärr är inte utbudet jättestort och det finns bara strax över 10 modeller att välja mellan. I takt med att Ellos blir allt större kommer antalet barnvagnar med stor sannolikhet att öka (och när du läser denna text är det inte omöjligt att det finns betydligt fler än 10 barnvagnar i Ellos sortiment). Då Ellos erbjuder generösa kampanjer och erbjudanden, inte minst för nya kunder, kan du nästan iskallt räkna med att få din nya barnvagn till ett riktigt vrakpris. Ellos erbjuder snabba och trygga leveranser med några av de största transportföretagen och som kund har du möjlighet att få hemleverans till dörren eller att få expressleveranser. Att handla hos Ellos är tryggt och säkert och bland annat är företaget certifierat av ”Trygg E-handel” och ger alltid 14 dagars returrätt på beställda varor.

Det här ska du tänka på innan du köper en barnvagn

Vare sig det är dags att köpa din första barnvagn eller den femte så finns det en hel del saker du bör kolla upp innan köpet. En barnvagn ska vara bekväm, säker och lätt att hantera. Den ska också passa plånboken.

När du ska köpa en barnvagn så märker du direkt hur många det finns att välja bland. Det kan vara svårt att veta var man ska börja så det bästa är att börja söka på internet. Det finns många hemsidor som man kan använda för att jämföra priser och recensioner på barnvagnar som exempelvis ww.pricerunner.se. Det kan också vara smart att fråga närstående som har barn om var de köpte sina barnvagnar och om de har några rekommendationer. Om du vet om att det finns affärer nära dig som har barnvagnar så kan det också vara värt att åka ner dit för att faktiskt se barnvagnen med egna ögon och testa den.

Det finns sedan flera frågor som du bör ställa dig själv innan du gör ditt val. Den första frågan är hur mycket pengar kan du spendera på vagnen? Med hjälp av svaret på denna frågan kan du snabbt eliminera vilka vagnar du kan välja bland. Du bör sätta en budget för barnvagnen som du vill köpa och möjligtvis också se om någon familjemedlem kan lägga till en extra slant.

När du sedan ska börja kolla på vagnar så finns det flera funktioner som du kan förvänta dig av dem. På vilken terräng ska barnvagnen kunna köras? Hur många barn ska få plats i vagnen? Vilken storlek vill du ha på barnvagnen och hur mycket ska den kunna växa med barnet? Vill du kunna resa med vagnen på ett smidigt sätt i bilen eller på ett flygplan? Var ska du förvara barnvagnen när den inte behövs? Med hjälp av dessa frågor kan du ta reda på ytterligare saker om din barnvagn.

Du vill också se till att barnvagnen är bekväm och säker för ditt barn. Många barnvagnar kommer med särskilda bromsar så att du kan vara säker på att barnvagnen inte rör sig ur fläcken om du exempelvis behöver ta ett samtal eller kolla något i affären. Många barnvagnar kommer också med tillbehör för att göra den mer bekväm för ditt barn så att ditt barn kan både sova och sitta bekvämt när ni är ute på en promenad.

En viktig faktor för många föräldrar är också förvaringen som vagnen erbjuder. Det är mer än bara blöjor och välling som ska få plats, oftast vill föräldrar kunna gå och handla med barnet och därför också kunna lägga ett par varor i vagnen eller enkelt kunna hänga en matkasse över. Det finns många vagnar som kan tillgodose alla dina behov och det kan egentligen handla om budgeten när det gäller att välja den perfekta vagnen. Glöm därför inte att kolla på sidor där många säljer sin barnvagn i andrahand eller kolla med vännerna eller familjen om deras barn har vuxit ur sin barnvagn. Det finns alltid ett och annat kap att hitta!

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)