VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Bastuaggregat -El & ved, litet & stort- 3kw, 4kw, 5kw, 6kw, 7kw, 8kw, 9kw m.fl.

Om du funderar på att bygga en bastu vet du att du kommer behöva ett bastuaggregat. Men om du tänker efter, vart kan man egentligen köpa ett bastuaggregat? Det är inte en fråga som många kan svaret på och det är därför vi finns här. Bastuaggregat säljs i princip inte i fysiska butiker eftersom de är för stora och för krångliga att få med sig därifrån. Det är därför de nästan bara säljs via internet och sedan fraktas hem till dig. Detta fungerar mycket bättre än att sälja bastuaggregat i vanliga butiker eftersom du inte behöver frakta hem det själv vilket inte är enkelt. När internet blev vanligare i Sverige ökade därför butikerna som sålda bastuaggregat och det blev då väldigt svårt att veta varifrån man ska handla. Därför finns nu denna sida för att hjälpa dig hitta de sidor som erbjuder bäst bastuaggregat.

Polhus

Polhus är ett av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus och liknande inom norden. Deras huvudkontor ligger i Malmö och deras huvudproduktion i Tallinn. När det kommer till bastuaggregat har Polhus ett bra utbud med 6 olika modeller varav tre är vedeldade och tre är elektriska. Det betyder att oavsett vilken sorts aggregat du vill ha finns det här. Om man kollar på priset ser man att de har ett relativt brett utbud där den billigaste kostar 3 690 kronor och den dyraste 16 900 kronor. Förutom detta erbjuder Polhus också fri frakt vilket är väldigt bra eftersom bastuaggregat är både stora och tunga vilket hade fått fraktkostnaden att öka rejält. Om du letar efter ett bra bastuaggregat är Polhus definitivt ett bra alternativ.

HemGallerian

HemGallerian är ett av Sveriges ledande varumärken när det kommer till internet-handel för badrum. De har ett brett sortiment och de har över 40 år i branschen vilket har gjort dem mycket kunniga inom sitt område. Om man kollar på just bastuaggregat har de ett riktigt stort utbud med 15 olika bastuaggregat. De har både vedeldade och elektriska aggregat och deras prisklass varierar ganska mycket. Deras billigaste bastuaggregat kostar 5 090 kronor och det dyrast aggregatet kommer kosta dig 29 170 kronor. Dessutom ger HemGallerian dig alltid fri frakt vilket är väldigt bra. Om du vill ha ett bastuaggregat är HemGallerian ett väldigt bra val, de har faktiskt ett större utbud än Polhus.

Byggmax

Byggmax grundades 1993 och de har totalt 133 varuhus i hela Norden. Deras koncept är att sälja byggmaterial till bra priser och det mottot syns när vi tittar på deras bastuaggregat. De har ett stort utbud på 24 olika aggregat. De lever upp till sitt motto eftersom deras billigaste bastuaggregat inte kostar mer än 2 695 kronor vilket är mycket billigare än de andra butikerna som vi har gått igenom hittills. Som de andra butikerna erbjuder de också fri frakt vilket är väldigt bra. Om du vill ha ett billigt bastuaggregat är Byggmax definitivt rätt butik för dig.

Clas Ohlson

Den första Clas Ohlson butiken öppnade 1918 vilket betyder att de har mer än 100 år i branschen. Det gör dem väldigt kunniga inom sitt område. Dock har de inte ett särskilt bra utbud när det kommer till bastuaggregat. De har endast två olika produkter men dessa har ett bra pris. De båda kostar ungefär 2700 kronor vilket är ett mycket bra pris. Dock erbjuder de inte fri frakt vilket är mindre bra. Som tur är ligger fraktkostnaden bara på 39 kronor vilket är helt okej med tanke på storleken av paketet. Om du vill köpa ett bastuaggregat är Clas Ohlson ett bra val om du inte behöver ett stort utbud. Om du vill ha lite valmöjligheter bör du istället välja en av de andra butikerna.

CDON

CDON är faktiskt Nordens största online varuhus så oavsett vad du vill ha kan du nästan säkert hitta det här. När man tänker på CDON kanske inte bastuaggregat är det första du tänker på men de har faktiskt det största utbudet hittills. Mer än 50 olika bastuaggregat! Det är ett enormt utbud och deras prisvariation är också väldigt stor. Deras billigaste aggregat kostar inte mer än 2750 kronor medans deras dyraste bastuaggregat kommer kosta dig hela 170 595 kronor! Dock får du då också en vattentank. Vill du köpa ett bastuaggregat är CDON faktiskt ett riktigt bra alternativ eftersom de har ett så stort utbud och en så stor prisvariation.

Några av Sveriges populäraste bastuaggregat

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)