6 tips på var du kan köpa bläckpatroner och toner (på nätet)

Bläckpatroner och toner Bläckpatroner och toner är tillsammans med produkter så som hushållspapper, kaffefilter, batterier, tvätt- och rengöringsmedel och hygienartiklar en av de förbrukningsvaror som vi svenskar under åren i genomsnitt lägger mest pengar på. För att få bläckpatroner och toner så billigt som möjligt är det vanligtvis bäst att beställa hem dem via internet. Med företagens e-handelsfördelar är priserna ofta ordentligt pressade och det brukar löna sig en hel del att vänta någon dag för att få hem dem. Bläckpatroner och toner är precis som med kontaktlinser, det går i ytterst sällsynta fall att hitta dem lika billigt i den fysiska butikshandeln som på nätet, men Internet slår för det mesta butikernas priser med hästlängder. Nedan kommer några tips på olika företag som säljer de absolut mest prisvärda bläckpatronerna och tonerna på nätet och som vanligtvis kommer högt upp på listorna när olika prisjämförelsetjänster jämför priser.

InkClub

Få en rabattkod som gäller hos InkClub

En av de aktörer som var väldigt tidigt ute med att sälja bläckpatroner och toner på nätet är InkClub. InkClub grundades redan år 2000 och har genom åren kommit att bli en av Europas absolut största återförsäljare av bläckpatroner och toner online. Företaget har idag verksamhet i tio länder och över fyra miljoner kunder. Likt många andra e-handelsaktörer så som exempelvis CDON har InkClub breddat sitt sortiment ordentligt och bläckpatroner som var det produktsegment som företaget från början hade allt sitt fokus på, har numera fått sällskap av en rad andra produkter. Detta innebär att du kan hitta allt ifrån dammsugarpåsar och tvättmedel till datorväskor och usb-minnen i InkClubs webbutik. Dock är det fortfarande bläckpatroner, toner och andra skrivartillbehör som i huvudsak marknadsförs och står för en stor del av företagets totala omsättning. Är du på jakt efter nya bläckpatroner eller toner till din skrivare kan du därför räkna med att du med stor sannolikhet kommer hitta det du letar efter hos InkClub. Priserna är tack vare InkClubs stora inköpsvolymer väldigt låga och med sina ständigt pågående kampanjer och erbjudanden är det stor chans att du kommer få marknadens absolut bästa pris på bläckpatroner och toner.

Eko-print

Eko-print är ett svenskt företag vars affärsidé i huvudsak går ut på att återanvända tomma bläckpatroner genom att fylla upp dem med nytt bläck och därefter sälja dem. I takt med att företaget expanderat och växt sig allt större har Eko-print även börjat sälja originalpatroner och kompatibla patroner. Miljöpatronerna finns kvar och utger stommen för företagets verksamhet, men för att kunna ha ett välfyllt lager och kunna erbjuda kunderna olika typer av bläckpatroner har Eko-print tvingats att sälja även nya patroner. Utbudet hos Eko-print är enormt stort och oavsett vilken skrivare du behöver en bläckpatron till, är chansen stor att du kommer hitta det du söker i webbutiken. Eko-print har pressade priser, snabba leveranser, bra fraktpriser och flera betalningsmöjligheter. Värt att veta är också att Eko-print samarbetar med Naturskyddsföreningen.

112 Ink

112 Ink är en riktig jätte på den nordiska marknaden inom försäljning av bläckpatroner och har funnits sedan 2004. Företaget har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och säljer årligen bläckpatroner för miljontals kronor. Sortimentet består av tusentals bläckpatroner och toner som passar marknadens alla möjliga skrivare. Utöver bläckpatroner och toner finns det även kontorsmaterial med allt ifrån miniräknare till anteckningsböcker. 112Ink har ordentligt pressade ordinarie priser och dessutom ständigt skiftande kampanjer och erbjudanden som får priserna att sjunka ytterligare. Det är alltid fraktfritt att handla hos 112 Ink och varorna levereras snabbt och tryggt med Posten. Betalning görs med kredit- eller bankkort, genom direktbetalning, mot postförskott eller mot faktura. 112Ink har även ett bonus-system som gör att alla kunder får sju procents bonus på sina köp. Bonusen som tjänas in dras sedan av vid nästa köptillfälle.

Inky

Inky har funnits på internet sedan 2007 och har genom åren kommit att bli en av de största aktörerna på den svenska marknaden inom försäljning av bläckpatroner och toner. Utöver Sverige har företaget även verksamhet i Danmark, Finland och Norge. Inky har ett brett sortiment med bläckpatroner och toner som passar mer eller mindre alla skrivare på marknaden. I sortimentet finns även ett brett utbud av skrivartillbehör och kontorsmaterial. Priserna är pressade och med Inkys ständiga kampanjer och rabattpriser kan företaget ge ritkigt bra priser på allt som säljs. Alla varor skickas inom 24 timmar och det är möjligt att betala med kort, direktbetalning eller mot faktura. Alla produkter har full garanti.

Itea

Även Itea är en svensk e-handelsaktör som säljer bläckpatroner och toner på nätet. Företaget har lagt extra mycket fokus på att vara så miljövänligt som möjligt och i sortimentet finner du därför en stor samling av miljövänliga alternativ på bläck och lasertoner. Utöver bläck, toner och tillbehör för skrivare säljer Itea Apple-tillbehör, audio och video-produkter, batterier och laddare, datortillbehör och andra teknikprodukter. Som kund får du snabba leveranser, fri frakt och möjlighet att betala mot faktura med 30 dagars kredit. Itea har låga priser och det förekommer ofta olika specialerbjudanden och kampanjer på utvalda produkter. Ett erbjudande som är värt att utnyttja är det gratis-erbjudande som alla nya kunder får. Gratis-erbjudandet innebär att du får bläckpatroner till Canon, Epson och Brother-skrivare helt gratis när du handlar för första gången. Kunder som handlat tidigare kan få gratis bläckpatroner vid köp av minst tre varor från sortimentet.

NordicInk

NordicInk är ett svenskt företag som ingår i Nordic E-commerce Group där även Nordicfeel och Petsonline ingår. Företaget är väldigt omtyckt bland kunder och sedan starten har NordicInk haft över 300 000 nöjda kunder. Flera år i rad har även NordicInk blivit tilldelad priset ”Årets e-handlare” i kategorin ”Bläck och toner”. Sortimentet består främst av bläckpatroner och toner, men även kontorsmaterial, skrivare, fotopapper, etiketter och andra teknikprodukter finns i utbudet. Med stora inköpsvolymer kan NordicInk få ner sina priser ordentligt och de produkter som säljs går att få hemskickade till mycket bra priser. Som kund hos NordicInk får du bland annat snabba leveranser, garanti i tre år, flera betalningsalternativ och möjlighet att ha ett eget konto för att ha kolla på dina beställningar (extra bra för företagare som beställer ofta).