VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Byggmaterial på nätet»Här kan du köpa billiga byggvaror! Byggvaruhus online

Sedan Internets genombrott på 90-talet har allt fler produkter börjat säljas på nätet. På senare år är det kanske framförallt internet-försäljning av mat och olika hushållsprodukter som verkligen tagit fart. Ytterligare ett segment som fått ett rejält uppsving i onlinevärlden är försäljningen av byggmaterial och olika byggprodukter. Idag finns det ett flertal aktörer som säljer byggmaterial på nätet och tillväxten ökar hela tiden. Att köpa hem byggmaterial via Internet är oerhört smidigt då du som kund vanligtvis får allt levererat fram till ytterdörren. När företagen dessutom slipper personalkostnader, underhållskostnader och andra kostnader för att hålla igång fysiska byggvaruhus så sjunker priset på byggmaterialet för konsumenterna. Att köpa sitt byggmaterial på nätet kan därför spara både tid och stora pengar. Nedan ska du få några tips på var du kan köpa byggmaterial på nätet.

ByggHemma

Ett ställe som definitivt bör besökas i jakten på byggmaterial och byggvaror på nätet är Bygghemma.se. Bygghemma har ett enormt stort sortiment som ständigt växer och förnyas och i dagsläget finns det över 150 000 produkter i utbudet. Skulle du vilja ha hjälp med köpet av byggmaterial och andra byggrelaterade frågor så har Bygghemma rådgivning via telefon mellan klockan 08.00 – 22.00 varje dag. Vill du göra ordentliga kap ska du hålla utkik efter Bygghemmas olika kampanjer och erbjudanden som ständigt florerar inne på nätbutiken. Med kampanjer och erbjudanden är Bygghemma ett utmärkt exempel på att priserna pressas när kostnader för hålla igång stora byggvaruhus inte existerar. Värt att veta är att Bygghemma är certifierade av Trygg E-handel och tilldelades år 2013 priset ”Årets e-handlare” i kategorin ”Hem och Trädgård” från Pricerunner.

Skånska Byggvaror

Ytterligare en aktör som säljer byggmaterial på nätet är Skånska Byggvaror. Inne på Skanskabyggvaror.se finner du ett stort utbud av det mesta som kan tänkas behövas för ett byggprojekt. Skånska Byggvaror har i princip alltid specialerbjudanden på utvalda produkter och till och från brukar det vara kampanjer på olika produktkategorier. Skånskabyggvaror.se är certifierade av Trygg E-handel och har alltid fri frakt och fria returer. Skulle du ha några frågor om företagets produkter eller allmänna funderingar kring dina byggprojekt så finns Skånska Byggvarors kundtjänst tillgänglig på både chatt, e-post och telefon.

Buildor

Även Buildor.se är ett stort online-byggvaruhus med ett sortiment som är fullproppat med byggmaterial och andra byggprodukter. Buildor lanserades så sent som 2013, men har redan kommit att bli en av Sveriges största nätbutiker inom byggsegmentet. Väljer du att köpa ditt byggmaterial hos Buildor så finns det flera fördelar. Buildor har bland annat fri frakt, öppet köp i 14 dagar och prisgaranti på hela sitt sortiment. Dessutom har Buildor en egen kampanj-sida som ständigt är full av kampanjer och specialpriser på utvalda produkter. Hos Buildor har du som kund även möjligheten att få prata med en hjälpsam support som finns tillgänglig på både telefon och e-post.

Byggmax

Med ett sortiment bestående av tusentals olika produkter är Byggmax ytterligare en spelare på byggmaterialsmarknaden att räkna med. Företaget bedriver sedan några år tillbaka handel på Internet och har i sin nätbutik ett större utbud av varor än i sina fysiska byggvaruhus. Inne på Byggmax.se är priserna ordentligt pressade och det finns ständigt kampanjer och erbjudande på olika produktkategorier. Väljer du att köpa dina byggvaror i Byggmaxs nätbutik får du i princip alltid väldigt snabb leverans och bra fraktpriser. Skulle du behöva hjälp med beräkningar och andra frågor kring ditt byggprojekt så har Byggmax en kundtjänst som svarar på både mejl och telefon. Utöver kundtjänsten finns det en rad olika rådgivningsverktyg inne i webbutiken som består av allt ifrån filmer till byggkalkylatorer. Det kanske bästa verktyget är Byggplaneraren som på ett enkelt sätt ritar upp, ger förslag på byggmaterial och räknar ut kostnaden för ditt byggprojekt.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)