VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Cable Cross-maskin / Kryssdrag-maskin

En Cable Cross-maskin (även kallad kryssdragmaskin) i hemmet är något som möjliggör snabb och kostnadseffektiv träning för den som varken har tid eller lust att regelbundet besöka ett gym. När man söker efter kryssdragmaskiner på nätet märker man fort att det är en djungel. Många ställer sig frågan kring pris och kvalitet när det gäller Cable Cross-maskiner för hemmet. Man pratar ofta om viktpaket, det vill säga vilka vikter som medföljer vid köpet. De mer professionella cable cross-maskinerna har visserligen mer proffsmaskinliknande egenskaper i kvalitet, funktion och utseende, men samtidigt kan man efter ett flertal utförda tester konstatera att många av de kryssdragmaskiner som säljs för hemmabruk, håller en hög standard.

Sporttema

Sporttema är en leverantör som allmänt positionerar sig i lågpris-segmentet vilket de flesta stora generella större säljarna gör idag. Förutom en generös öppetköp samt garantipolicy garanterar dom snabb leverans, fraktfritt och räntefritt (12-mån) för den som har behov av det. Det fina med Sporttema är att dom erbjuder flera Cable Cross-maskiner i olika prisklasser. De enklaste får du till ett pris som är hälften så billigt som de mer avancerade. Med den billigaste kan du effektivt träna hela överkroppen och dessutom komplettera den med bra tillbehör såsom hävräck. Finns en hel del intressant att hämta på Sporttema.

CDON

Ytterligare en aktör som säljer kryssdragmaskiner är ingen mindre än CDON som många associerar med e-handelsbutik för allt annat än gymutrustning. Faktum är att CDON idag är Nordens största varuhus och oerhört starka prispressare på Hem-segmentet såsom produkter inom träning och fitness. På CDON finner du Kryssdrag Cable Cross maskiner av hög kvalitet. För ett par tusenlappar får du fullfjädrad maskin, levererad hem till dörren helt fraktfritt. Givetvis ingår garanti (2 år).

Träningsmaskiner.com

Träningsmaskiner.com är en stark nischad spelare inom träningssegmentet online. Det intressanta med deras utbud är att det för den kräsne och professionelle erbjuds styrkemaskiner såsom Cable Cross för den mest professionelle utövaren. Den mest avancerade som Träningsmaskiner.com säljer är de facto mer avancerad kryssdragmaskin än jag någonsin sett på något gym. Givetvis erbjuder dom Cable crossmaskiner för dig som inte har lika avancerade behov. Detta är ett stabilt bolag med ordnad ekonomi vilket gör att du kan känna dig trygg med att det är en seriös butik.

Träningspartner

Träningspartner specialiserar sig på träningsmaskiner, träningsutrustning & gymutrustning för hem och företag. Ibland kan det vara intressant med aktörer som även säljer produkter till företag eftersom att det för den mest kräsne innebär att dom erbjuder riktigt högkvalitativa maskiner. Det syns väldigt tydligt när man tittar på deras utbud av kryssdragmaskiner. Priserna på multigym och cable cross-maskiner börjar på medelnivå men sticker iväg ordentligt. Detta är som nämnt normalt med tanke på att Träningspartner också erbjuder riktiga proffsmaskiner. Proffsmaskinerna som även du som privatperson kan köpa, har ofta en betydligt längre garanti (10 år är vanligt) än kryssdragmaskin för hemmabruk.

FitnessSport

När man söker FitnessSport på nätet märker man snabbt att dom fått väldigt höga betyg när det gäller kundnöjdhet. Schyssta betyg på recensioner på oberoende sajter gör att du kan känna dig trygg när du handlar på FitnessSport. Dessutom marknadsför dom sig; Nordens största utbud. Besöker man dom är det inte helt orealistiskt. De har ett ohyggligt stort utbud av produkter inom flesta fitness-områden. Helt klart värd att testa på.