VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Carport Karl - 11,7 m2, 20,6 m2, 23,1 m2, 40,6 m2

Carport Karl

Carport Karl från svenska Polhus kommer i flera storlekar och utformningar beroende på dina behov - enkla carportar för en eller två bilar, till större modeller som rymmer förrådshus. En carport hjälper skydda bilen från väder och vind och ökar livslängden på bilen väsentligt. Som en av familjens största investeringar är bilen väl värd att vårda. Carport Karl utan förråd kommer i två olika storlekar, 11,7 kvm och 20,6 kvm. Den mindre carporten passar bra för en bil och är 5,1 x 3,6 m i storlek. Carport Karl 20,6 kvm är ämnad för två bilar som står sida vid sida och är 6,0 x 5,1 m. Både byggs med platt tak som vilar på takstöd och regler som monteras på sex 120 mm stolpar i massiv impregnerat trä. Dessa fästs i marken lämpligtvis på järnplintar som sitter i gjutna betongrör. Takhöjden är ca 2,4 m vilket gör att även större bilar ryms under tak utan problem. Allt som behövs för grundkonstruktionen ingår förutom järnplintarna, det är bara att lägga till lämplig takbeläggning och måla vid behov.

Om du behöver förrådsutrymme eller vill så småningom bygga ut din carport med ett förråd i framtiden, är Carport Karl 23,1 kvm eller 40,6 kvm lämpliga val. Carport Karl 23,1 kvm kan byggas ut med ett färdigt förrådshus på baksidan. Detta kan du beställa hem samtidigt eller vid ett senare tillfälle. Både carporten och förrådshuset på 6,2 kvadratmeter kommer som färdiga och kompletta byggsatser med platt tak och rejäla stolpar och takregler till det platta taket. Denna mindre carport rymmer en bil, täcker en markyta på 7,6 x 3,6 m och har en takhöjd på 2,3 m.

Den största varianten, Carport Karl 40,6 kvm byggs på samma sätt och kräver en yta på 7,6 x 6,0 m. Om du vill komplettera med förrådet som har hela 10,9 kvm att lagra saker i kan detta enkelt läggas till efter carporten är färdigbyggd. Carporten rymmer två stora bilar vid sidan om varandra.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)