VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Crosstrainer

Crosstrainers är tillsammans med produkter så som andra träningsmaskiner, byggmaterial, bildäck, cyklar, trädgårdmaskiner m.fl, en typ av större och dyrare produkt som i allt större utsträckning säljs på nätet. För att få crosstrainers så billigt som möjligt är det vanligtvis bäst att beställa hem dem via internet. Med företagens e-handelsfördelar är priserna ofta ordentligt pressade och det brukar löna sig en hel del att vänta någon dag för att få hem dem. Crosstrainers är precis som med många andra handelsvaror, det går i vissa fall att hitta dem lika billigt i den fysiska butikshandeln som på nätet, men Internet slår för det mesta den fysiska butikshandelns priser. Nedan kommer några tips på olika företag som säljer prisvärda crosstrainers på nätet och som vanligtvis kommer högt upp på listorna när olika prisjämförelsetjänster jämför priser.

CDON

En av de aktörer som var väldigt tidigt ute med att sälja varor på nätet är CDON. CDON grundades redan år 1998 och har genom åren kommit att bli en av Sveriges absolut största återförsäljare av handelsvaror på nätet. Företaget har idag verksamhet i fyra länder och omsätter över 2 miljarder årligen. Likt många andra e-handelsaktörer så som exempelvis InkClub har CDON breddat sitt sortiment ordentligt och cd-skivor och filmer som var det produktsegment som företaget från början hade allt sitt fokus på, har numera fått sällskap av en rad andra produkter. Detta innebär att du kan hitta allt ifrån trädgårdsredskap och inredningsprodukter till kläder och skor i CDONs webbutik. CDON har även ett brett sortiment av träningsutrustning och träningsmaskiner. Är du på jakt efter en crosstrainer kan du därför räkna med att du med stor sannolikhet kommer hitta det du letar efter hos CDON. Priserna är tack vare CDONs stora inköpsvolymer väldigt låga och med sina ständigt pågående kampanjer och erbjudanden är det stor chans att du kommer få marknadens absolut bästa pris på din crosstrainer.

Sportamore

Sportamore är ett svenskt börsnoterat företag vars affärsidé går ut på att sälja produkter inom sport och träning på nätet. I takt med att företaget expanderat och växt sig allt större har Sportamores utbud ökat ordentligt. Ett produktområde som de senaste åren är träningsmaskiner. Utbudet hos Sportamore är stort och oavsett vilken träningsmaskiner letar efter är chansen stor att du kommer hitta det du söker i webbutiken. När det kommer till Crosstrainers har Sportamore ett ett flertal modeller i varierande utförande och prisklasser. Sportamore har pressade priser, snabba leveranser, bra fraktpriser och flera betalningsmöjligheter.

Sporttema

Sporttema är en riktig jätte på den nordiska marknaden inom försäljning av träningsutrustning. Företaget grundades 2003 och har idag verksamhet i flera nordiska länder. Sortimentet består av hundratals olika produkter inom allt ifrån kampsport och styrketräning till motion och yoga. Sporttema har givetvis också ett stort utbud av olika träningsmaskiner och crosstrainers har faktiskt fått en alldeles egen länk i webbutikens huvudmeny. Totalt finns det över 30 olika crosstrainers att välja mellan i denna kategori. Sporttema har ordentligt pressade ordinarie priser och dessutom ständigt skiftande kampanjer och erbjudanden som får priserna att sjunka ytterligare. Det är alltid fraktfritt att handla hos Sporttema och varorna levereras snabbt och tryggt med Posten. Betalning görs med kredit- eller bankkort, genom direktbetalning, mot postförskott eller mot faktura.

Träningspartner

Träningspartner har funnits sedan 2006 och har genom åren kommit att bli en av de största aktörerna på den svenska marknaden inom försäljning av träningsmaskiner. Utöver Sverige har företaget även verksamhet i Danmark och Norge. Träningspartner har ett brett sortiment av crosstrainers för allt ifrån vardagsmotionärer till idrottsmän på elitnivå. Priserna är pressade och med Träningspartners ständiga kampanjer och rabattpriser kan företaget ge riktigt bra priser på det som säljs i webbutiken. Varorna skickas vanligtvis inom 24 timmar och det är möjligt att betala med kort, direktbetalning eller mot faktura. Alla produkter har 2 års garanti.

FitnessSport

Även FitnessSport är en e-handelsaktör som säljer crosstrainers och crosstrainertillbehör på nätet. FitnessSport har låga priser och det förekommer ofta olika specialerbjudanden och kampanjer på utvalda produkter samt fördelaktiga villkor. Ett erbjudanden som är värt att utnyttja är det fri frakt-erbjudandet som alla nya kunder får. Fri frakt-erbjudandet innebär att du får gratis frakt på din beställning när du handlar för över 500 kr. Alla kunder får även 2 månaders returrätt.

Träningsmaskiner.com

Träningsmaskiner.com är en precis webbutik som gör precis det som namnet berättar, säljer träningsmaskiner på nätet . Företaget är väldigt omtyckt bland kunder och sedan starten har höga betyg på olika kundrecensions-sajter. Träningsmaskiner har även blivit utsedd till en så kallad Gasell av Dagens Industri. I webbutiken finns ett brett utbud av flera olika typer av träningsmaskiner. En av dessa är crosstrainers. Totalt finns det över 70 olika artiklar i kategorin ”Crosstrainer” inne hos Träningsmaskiner.com.