VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

4 tips på var du kan köpa däck (vinterdäck / sommardäck) och fälgar online

Däck och fälg

Är du ute efter nya däck eller fälgar till din bil är det inget snack om att det är på internet som du ska köpa dessa. I takt med att e-handeln ständigt slår nya rekord, har också fler otympliga fysiska produkter börjat säljas online i allt större omfattning. Utbudet av exempelvis byggmaterial, matvaror och däck och fälgar har aldrig varit större på nätet. Tack vare e-handelns många fördelar för företagen, med bland annat lägre personal- och lokalkostnader, har dessutom priserna kunnat pressas som aldrig förr. Vill du få marknadens absolut bästa pris på bildäck och fälgar ska du därför inte bege dig iväg till den lokala däckhandlaren utan istället sätta dig framför datorn och surfa in till de stora däckwebbutikerna som finns online. Nedan kommer tips på några av de webbutiker som kan erbjuda det absolut bästa priset på däck och fälgar.

Däck247

Däck247 är ett svenskt företag som är en av de största e-handelsaktörerna inom däck- och fälgsegmentet. Företaget har sitt säte i Lund och grundades så sent som 2013. I sortimentet finns ett brett utbud av däck och fälgar för alltifrån personbilar till lastbilar och släpvagnar. Alla produkter kommer från välkända varumärken så som Nokian, Michelin, Toyo, Enzo och Mega Wheels. Priserna är ordentligt pressade och med Däck247s ständigt pågående kampanjer och specialpriser på utvalda produkter är det stor sannolikhet att du kommer få marknadens absolut bästa pris. Skulle du behöva både däck och fälg är det även möjligt att få paket med vinterdäck och fälgar eller sommardäck och fälgar till riktigt bra priser. Blir Däck247 det företag där du beställer dina nya däck eller fälgar, kan du räkna med bland annat snabb leverans hem till dörren, lågt fraktpris, flera betalningsalternativ och att den svenska distans- och hemförsäljningslagen gäller.

Gummihuset

Svenska Gummihuset är ytterligare en aktör som säljer fälgar och däck på nätet. I sortimentet går det att hitta flera typer av däck så som sommardäck, dubbdäck, vinterdäck och friktionsdäck. När det kommer till fälgar finns det såväl aluminiumfälgar som plåtfälgar, samt tillbehör till dessa. Priserna är bland de lägsta på den svenska marknaden och med ständiga reor och kampanjer är det stor sannolikhet att du kommer att göra ett riktigt kap hos Svenska Gummihuset. Väljer du att köpa både fälg och däck får du ta del av företaget så kallade ”paketbonus”. Denna paketbonus innebär att du som kund får en rad produkter till ett värde av 1300 kronor helt gratis. Leveransen av Gummihusets varor sker direkt till dörren och vanligtvis tar det bara någon dag eller två att få hem det som beställts. Betalning görs med kredit eller betalkort, via internetbank eller mot faktura.

Bythjul

Bythjul.com är ett välkänt svenskt e-handelsföretag som genom åren hjälpt tusentals svenskar att hitta rätt däck eller fälg på nätet. Företaget grundades redan 2002 och har sedan starten haft över 200 000 kunder. Sortimentet är oerhört brett med över 12 000 olika däck, fälgar och kompletta hjul. Produkterna kommer från välkända varumärken så som bland annat Continental, Dunlop, Enzo, Gislaved, Strial och Svenska Fälg. Priserna är ordentligt pressade och Bythjul menar själva att kunder kan spara upp till 40 procent genom att handla hos dem istället för i den fysiska butikshandeln. Bythjul har riktigt snabba leveranser och du kan räkna med att få dina däck eller fälgar direkt hem till dörren. När det kommer till betalningsalternativ går det att välja på allt från direktbetalning med kort eller bank till betalning mot faktura.

Däckonline

Få en Däckonline-rabattkod här

Ytterligare en väletablerad spelare på den svenska däck- och fälgmarknaden är Däckonline. Däckonline ägs av det tyska företaget Delticom AG som har över 100 nätbutiker i över 40 länder. Företaget har en omsättning på ca 500 miljoner euro och har genom åren haft över 6 miljoner kunder. Tack vare Delitcoms stora inköpsvolymer kan företaget pressa priserna rejält och väljer du att köpa däck eller fälgar hos Däckonline, kan du räkna med att du kommer att få marknadens absolut bästa pris. Däckonline erbjuder snabba leveranser med väletablerade transport- och logistikföretag så som Posten, Schenker och DHL. När det kommer till betalning kan du välja mellan att betala med kort, mot faktura, banköverföring eller direktbetalning via din internetbank.