VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Duschkabin -Köp billigt online! -70x70 80x80 70x90 90x90 120x80 120x90 cm m.fl

Internets framfart under de senaste åren har möjliggjort saker som exempelvis smidig e-handel. E-handel är inte bara smidigt för konsumenten men underlättar även för företag som slipper betala kostnader för exempelvis fysiska lokaler, och kan istället fokusera på att erbjuda sina kunder högkvalitetsprodukter, fast till lägre priser. På internet kan man dessutom få andra fördelar mot fysisk shopping som till exempel smidiga online-chattar om man behöver hjälp. Däremot så kan det inte alltid vara helt lätt att veta vilka man borde vända sig till när man köper en viss typ av vara, och därför så framhäver Varköpa en rad seriösa onlinebutiker du kan vända dig till vid ditt köp av en duschkabin!

Byggmax

Byggmax

Ända sedan starten och den första butiken i Täby så har Byggmax utkonkurrerat en rad olika företag och visat sig vara snäppet bättre. Redan vid starten 1993 så utkonkurrerade Byggmax ett annat företag, och succén till det var inget mindre är deras unika drive-in system som gjorde att kunden själv kunde gå att plocka fritt på hyllorna. Byggmax har idag över 40.000 olika varor i sitt sortiment och över 120 varuhus i Sverige, Norge och Finland. Byggmax utlovar dessutom en snabb och smidig leverans samt prisgaranti till alla deras kunder, för att man som konsument ska kunna känna sig i sitt val av Byggmax. För att kunna vara så billiga som möjligt så använder sig Byggmax av vad de själva kallar för “Byggmax modellen”. Den går ut på långsiktigt samarbete mellan flera kända leverantörer för att kunna garantera deras kunder lågt pris, men hög kvalitet. Oavsett om priset storleken eller utseendet på duschkabinen du är på jakt efter spelar mest roll så har byggmax det du söker. Om varan du beställer finns i lager vid tidpunkten så sker leveransen vanligtvis redan inom 1-2 dagar. Som konsument har du även 14 dagars ångerrätt.

Hemfint

Hemfint

Hemfint slog upp portarna till sin verksamhet 201 och har sedan dess levererat inte minst kvalitativa badrumsprodukter till marknadskraftiga priser. Hemfint är även certifierat enligt kraven för “Certifiering av E-handel” vilket innebär att du ska kunna känna dig trygg i ditt val med Hemfint. Dessutom så har Hemfint över 60.000 nöjda kunder och 4.5 utav 5 möjliga stjärnor i betyg på Pricerunner. Leverans sker via DHL, Schenker, DSV och ytterligare andrahands leverantörer i samarbeten med de. Normalt sett är leveranstiden från Hemfint 2-6 dagar, och frakt ingår vid köp för 300kr eller mer. I ditt köp hos Hemfint så kan du välja mellan flera olika smidiga betalningsmetoder, utöver det så gäller 14 dagars ångerrätt och 3 års reklamationsrätt. I Hemfints utbud av duschkabiner hittar du en rad olika som varierar i till exempel pris och storlek, så att du kan välja den som passar dig bäst!

VVSochBAD

VVSochBAD

VVSochBAD.se grundades i Sverige 2008 och är ett dotterbolag till danska webbutiken BilligVVS.dk som är Danmarks största VVS butik online. Idag kan VVSochBAD erbjuda dig som kund en stor kompetens inom VVS och Nordens största sortiment inom just VVS-produkter, samt varor av välkända nordiska märken med högsta kvalitet. På VVSochBAD ska du som kund kunna känna dig trygg i att beställa från de och ett kvitto på det är deras goda betyg på hela 8.2 av 10 möjliga på TRUSTPILOT. VVSochBAD är dessutom certifierade inom e-handel vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg när du handlar hos de. Reklamationsrätten är gällande 3 år och ångerrätten 14 dagar. Fraktkostnaden, som gäller för ordrar på 1595 sek eller mindre, är beroende på vilken vara du beställer och med vilken tjänst du väljer att leverera din vara med. Om du letar efter duschkabiner på VVSochBAD så har du helt enkelt kommit in på helt rätt hemsida! Du hittar duschkabiner varierande i pris, storlek, design och diverse egenskaper för att du ska kunna välja vilken som är bäst för dig!

Smarthem

Smarthem har sedan starten 2004 levererat en rad olika varor för hemmet till tusentals nöjda kunder. År 2009 blev de certifierade av trygg e-handel. I deras sortiment idag så finner man flera produkter av kända, högkvalitativa märken. Vid din beställning hos Smarthem så ingår även 30 dagars öppet köp, fri frakt på varor över 500 kr och enkel och smidig betalning med flera tillgängliga betalningsmetoder. På TRUSTPILOT har Smarthem fyra av fem möjliga stjärnor i betyg från 3000+ recensioner. Oavsett vad din duschkabin kostar, hur den ser ut etc. så har Smarthem flera duschkabiner du kan välja mellan, så att du som kund kan välja en du tycker bäst om för att bli så nöjd som möjligt!

Hemgallerian

Hemgallerian har expanderat mer och mer ända sedan starten och är idag en av Sveriges ledande onlinebutiker inom badrumsbranschen. När du beställer dina varor på hemgallerian så ingår alltid frakten vid beställning inom Sverige, full returrätt inom 30 dagar, en kunnig kundtjänst för att du som kund ska kunna känna dig trygg och en snabb och smidig leverans. Affärsidén bakom Hemgallerian bygger på att leverera högkvalitativa, prisvärda produkter för att stimulera deras konsumenter. Oavsett om du är ute efter form, färg eller pris så har Hemgallerian bra duschkabiner att leverera till dig som kund! Vid ditt köp hos Hemgallerian så har du naturligtvis rätten att utnyttja din lagstadgade ångerrätt på 14 dagar, och den normala garantitiden är 1 år, förutom särskilda undantag.

Buildor

Buildor slog upp portarna för sin verksamhet 2013 och sedan dess har målet varit inställt på att kunna ge dig som konsument en enklare och trevligare upplevelse att handla byggvaror och inredning online. För att kunna garantera dig som kund en trygghet med att handla hos Buildor så tillhandahålls du som kund öppet köp i 14 dagar, fri frakt på alla varor samt prisgaranti. Buildor blev även utsedd till årets e-handlare 2016. Återigen så är ett stort fokus hos Buildor att leverera just byggvaror och inredning online, och det är inget undantag när det kommer till duschkabiner. I deras sortiment hittar du en rad olika duschkabiner som har många varierande parametrar. Kanske är du ute efter en fyrkantig eller rund? Är priset den avgörande faktorn? Oavsett vad så har Buildor duschkabinen du letar efter.

CDON

CDON slog först upp deras verksamhet 1999 och har sedan dess expanderat mer och mer. Idag är CDON är Nordens största varuhus online och är ständigt växande med flera olika artiklar inom många kategorier. En av CDONs största ambitioner är att kunna tilldela konsumenter produkter av hög kvalitet, fast till ett resonabelt pris. CDON erbjuder dessutom löpande erbjudanden inom hela deras sortiment. En annan stor ambition hos CDON är att kunna erbjuda alla konsumenter en bra service för att kunderna ska kunna känna sig centrerade och trygga i deras val av CDON. När du handlar hos CDON så kan du välja mellan en rad smidiga betalningssätt, såsom kortbetalning, avbetalnings, faktura med fler. I ditt köp hos CDON så har du dessutom alltid 14 dagar ångerrätt ifall du inte blir nöjd eller ångrar ditt köp, förutom vissa särskilda fall. Du har även 3 års reklamationsrätt på din vara. På Prisjakt så har CDON 8.65 av 10 möjliga i betyg.

Det här ska du tänka på innan du köper en duschkabin

En duschkabin kan vara lösningen på ett snyggare och mer praktiskt badrum i ditt hem. Oavsett vad du behöver en duschkabin för så finns det en del saker du bör ha i åtanke innan du utför ditt köp.

En duschkabin kan vara en billig och enkel lösning på att snygga till i badrummet. Om du som många andra har en öppen dusch, vilket helt enkelt innebär att ett duschmunstycke bara sitter på väggen och det finns inget annat än golvet som duschområde, så kan en duschkabin vara något för dig. En duschkabin ser främst till att vattnet endast kommer inne i duschkabinen och inte sprutar runt i badrummet. Duschkabiner kommer i olika storlekar där de vanligaste är 80x80 cm och 90x90 cm.

Om du sedan vill ha en simpel duschkabin eller en mer avancerad är helt och hållet upp till dig. En simpel duschkabin kan vara både prisvärd och i bra kvalité men om du känner för lite lyx så kan det vara roligare med en mer avancerad duschkabin. En avancerad duschkabin kan ha allt från inbyggda säten, massagemunstycken och ”regnskogseffekten” där vatten och ånga blandas.

Du behöver se till att duschkabinen får plats i ditt badrum och att slangar och vattentillförseln kan komma åt. Många duschkabiner är flexibla så det spelar ingen roll på vilken sida du redan har vattenkällan men det kan vara bra att dubbelkolla innan du beställer. Det finns många olika färger, former och designer på duschkabiner. Allt från helt inglasade till mönster och frostat glas. Allt beror på vad du gillar och vad som eventuellt matchar med resten av ditt badrum. En annan fördel med duschkabinen är att du kan bevara temperaturen från duschen medan du duschar. Många som har ett stort badrum och en öppen dusch kan känna att det snabbt blir kallt medan en duschkabin kan kännas som din egen lilla bastu.

Se också över säkerheten i duschkabinen. Om du och din familj ska använda duschkabinen och du har mindre barn så bör du dubbelkolla att det inte finns halkrisk i kabinen. Eftersom att den är liten och oftast har väggar av glas så kan det vara farligt att halka. Många duschkabiner har halkskydd men du kan också köpa till det om du vill vara extra säker. Det går också att köpa duschkabiner med handtag eller själv sätta till handtag både utifrån och inifrån så att det blir lätt att ta sig in och ut från kabinen. Det gör kabinen säkrare för både barnen och äldre. Efter en dusch kan det bli mycket ånga i badrummet och även svårt att få upp dörren till kabinen. Därför kan du även se till att det är enkelt för både dig och barnen att öppna dörren till duschkabinen.

En duschkabin är relativt lätt att installera men om du behöver hjälp med leveransen och installationen så bör du köpa kabinen från en affär som erbjuder den servicen. Duschkabinen kan nämligen vara väldigt tung och om du inte har hiss så blir det inte lätt att bära på den ensam. Att en duschkabin är tung är också en fördel eftersom du vill att den ska vara stabil och klara av din vikt medan du duschar.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)