VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

4 tips på var du kan köpa en elcykel eller barn-elcykel (på nätet)

I takt med att e-handelns försäljningssiffror ständigt ökar letar också sig allt fler fysiskt stora produkter sig ut på nätet i rask takt. Med e-handelsföretagens effektiviseringar och lägre omkostnader än den fysiska butikshandeln har priserna kunnat pressas ordentligt på allt fler varor. Fysiska produkter som tidigare främst handlades i fysiska butiker och varuhus, köps tack vare de lägre priserna och det större utbudet i allt större utsträckning på nätet. Cykeln är ett typiskt exempel på en stor fysisk produkt som med bättre priser, större utbud och med bekväma hemleveranser till dörren börjat säljas allt mer på internet. Är du på jakt efter en ny elcykel till dig eller ditt barn gör du därför klokt i att först se vad internet har att erbjuda innan du rusar i väg till den lokala cykelhandlaren. Nedan kommer några tips på var du kan hitta marknadens absolut bästa priser på elcyklar och barn-elcyklar.

Cykelkraft

Cykelkraft är en av Sveriges största internetåterförsäljare av cyklar och tillbehör. Inne på Cykelkraft.se finns ett enormt sortiment av cyklar med hundratals modeller för olika målgrupper och ändamål. Elcyklar finns det ca 130 modeller av och de olika elcykelmodellerna finns i varierande prisklasser, utformningar, storlekar och tillverkare. Tillverkarna är några av de mest välkända på den svenska marknaden och elcyklarna hos Cykelkraft kommer från kvalitetsmärken så som Superior, Made, Kross, Rock Machine, E-green och Crescent. Tack vare alla fördelar som kommer med e-handel kan Cykelkraft pressa sina priser ordentligt och är du på jakt efter en riktigt prisvärd elcykel, finns det väldigt stor chans att du kommer hitta en här. Väljer du att köpa en elcykel hos Cykelkraft kan du räkna med att bland annat få fri frakt, snabb leverans och tillgång till en kundtjänst med stor expertis inom elcyklar. Cykelkraft är certifierade av Trygg E-handel och ca 4 av 5 stjärnor i snittbetyg hos Trustpilot.

CDON

Mycket har hänt sedan CDON drog igång sin internetverksamhet i slutet av 90-talet. Idag utger musik, film och datorspel en bråkdel av företagets oerhört breda sortiment som består av allt ifrån vitvaror till kläder. Den klassiska sloganen från reklamfilmerna, ”Cdon.com, din skivbutik på nätet”, stämmer med andra ord inte alls längre och vad du än är ute efter finns det stor chans att du kommer att hitta det hos CDON. När det kommer till elcyklar har CDON ett utbud som ständigt växer. Totalt finns det uppåt 50 olika elcyklar. Priserna är bland marknadens allra lägsta och med CDONs olika kampanjer och erbjudanden går det att få en sprillans ny elcykel till riktigt bra pris. Blir CDON webbutiken där du väljer att köpa en elcykel finns det flera fördelar. CDON har bland annat fri frakt på alla köp över 1000 kronor, snabba leveranser, ständiga kampanjer och specialpriser och en kundservice som finns tillgänglig via chat, telefon och e-post. Företaget är certifierade av Trygg E-handel och har höga snittbetyg på olika recensionssajter.

HelloRider

HelloRider är en av Sveriges absolut största aktörer inom försäljning av elcyklar och elcykeltillbehör på nätet. Företaget har ett stort sortiment som består av hundratal elcykelprodukter för alla typer av behov. Med sina olika kampanjer och erbjudanden brukar det gå att göra riktiga kap i webbutiken. Är du på jakt efter en elcykel finns det därför stor chans att du hittar en som inte kommer göra ett allt för stort hål i plånboken. Utbudet av elcyklar för barn hos HelloRider får ses som ganska begränsat, men är det en elcykel som ska vara lite äldre barn finns det några mindre elcyklar som kan tänkas passa. Köper du en elcykel från HelloRider får du alltid en lägst pris-garanti och du kan räkna med att få hem elcykeln helt färdigmonterad inom några få dagar. Företaget är certifierat av Trygg E-handel och får höga betyg bland tidigare kunder som gett omdömen på recensionssajter. HelloRider har även verksamhet i Norge.

Elcykelvaruhuset

Elcykelvaruhuset är ytterligare en e-handelsaktör som valt att till 100% specialisera sig på elcyklar. Antalet elcykelmodeller hos Elcykelvaruhuset uppgår till ca 100 stycken och det finns därmed en stor bredd med flera prisklasser, storlekar och utföranden. Oavsett om du är ute efter din första elcykel eller en lite mer avancerad variant, kan du hitta det du letar efter hos Elcykelvaruhuset. En fördel med att leta efter en elcykel hos Elcykelvaruhuset är att flera av modellerna har blivit recenserade av tidigare kunder. Har du funderingar kring om en elcykel är bra eller dålig kan du därför på ett väldigt enkelt sätt se vad andra konsumenter tycker. Blir Elcykelvaruhuset webbutiken där du köper en elcykel kan du räkna med att få snabba leveranser, öppet köp i 30 dagar, fri frakt vid köp över 1000 kr och prisgaranti. Elcykelvaruhuset har höga betyg på recensionssajter där tidigare kunder skriver omdömen.