VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Epilator - Köp billigt online här! De bästa epilatorer!

Några av Sveriges populäraste epilatorer

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

Internet expanderar dagligen och nya butiker på nätet uppkommer dagligen. Men antalet produkter som finns är ett begränsat antal. Detta gör att det finns flera hundra olika butiker på nätet som säljer samma saker. Människor vill hitta en speciell sak och att den finns på någon av internets miljarden onlinebutiker, men hur ska man hitta rätt? Hur lång tid ska man spendera för att hitta den perfekta varianten på det man söker? Om du är en av dem som vill spara den tiden till annat, eller en av dem som bara inte orkar har du hittat precis rätt. Här kan du läsa om olika produkter och var dem går att hitta. Vilka butiker som erbjuder vad och vilken butik på nätet som passar just dig bäst. Här nedan kommer du att kunna läsa om olika butiker som du kan köpa epilatorer på. Nu slipper du leta i timmar och kan istället bara läsa dessa korta texter och välja en hemsida direkt efter det.

Tretti

På sidan Tretti har dem ett väldigt brett sortiment av epilatorer med många olika gång samt laddningstider. Prisklasserna rör sig runt ca 300 kr till 1300 kr. De flesta epilatorerna har 2 olika hastigheter och har en gångtid på 40 min. Recensionerna på epilatorerna är mycket höga många når ett snittbetyg på 5/5 stjärnor. När du beställer din epilator från Tretti är det alltid fri frakt och en leveranstid på 2 till 5 vardagar. På sidan Tretti finns det ständigt olika kampanjer och rabatter som gör varor billigare och ännu mer prisvärda. Just nu tjänar du t ex, 500 kr vid köp över 4000 kr.

WhiteAway

WhiteAway har ett brett utbud av epilatorer i prisklasserna 320 kr till 1317 kr. Även här är recensionerna mycket höga och snittbetygen når ⅘ eller 5/5 stjärnor. Dem flesta epilatorerna har 2 olika hastigheter och en gångtid på 40 mig. Hur länge de olika epilatorerna behöver ladda rör sig runt 60 till 120 minuter. När du beställer din epilator från WhiteAway beräknas leveransen ta 2 till 5 arbetsdagar. Fraktkostnaden kan bli 0 kr om du väljer att hämta ut paketet på närmaste ombud. Vill du ha paketet direkt hem till dig tillkommer en extra utgift. Du får även välja mellan olika betalningssätt när du beställer från WhiteAway. Du kan välja mellan att direktbetala eller att delbetala ett visst belopp varje månad tills helan summan är betald.

eNemo

Epilatorerna på eNemo.se finns i många olika former och prisklasser. Prisklasserna rör sig runt 300 kr till 1400 kr och har ett högt omdöme bland recensionerna. En epilator från eNemo.se har ett eller 2 hastighetslägen och har en gångtid på 30 till 50 minuter. Leveranstiden för en epilator från eNemo.se ligger på 2 till 5 vardagar och frakten är fri oavsett vad du köpe. ENemos hemsida är väldigt simpel och lätt att förstå. Perfekt för dig som inte gillar komplicerade sidor där man inte förstår hur man ska lägga en order. Om du skulle få några problem eller ha några funderingar kan du kontakta eNemo på deras kundservice via telefon, chatt eller via mail.

Webhallen

Webhallen erbjuder många olika epilatorer för bra priser. För dig som vill ha det bästa av det bästa erbjuder också Webhallen lite mer avancerade epilatorer för lite högre priser medans du som vill ha något lite enklare finns det epilatorer för lite lägre priser. Det alla epilatorer från Webhallen har gemensamt är att kvaliteten är väldigt bra och dem är riktigt prisvärda. Fraktkostnaden för en epilator landar på ca 49 kr. När du betalar kan du välja mellan direktbetalning eller delbetalning där du betalar ett visst belopp varje månad tills hela beloppet är betalt.

Confident Living

På Confident Living säljs över 70 000 varor och några av dem är epilatorer. Epilatorerna säljs för bra priser och är mycket populära. När du beställer din epilator från Confident Living ligger leveranstiden på 2 till 5 arbetsdagar och fraktkostnaden ligger på 0 kr om du väljer att hämta ut paketet på närmaste ombud och totalsumman på produkten är över 150 kr. Vill du ha paketet direkt hem till ditt hus eller annan bestämd adress tillkommer en avgift på 69 kr. Om du skulle få några problem eller ha några funderingar eller frågor kan du kontakta Confident Livings kundservice via telefon eller via mail.

Kronans Apotek

På Kronans apotek säljer dem olika epilatorer till fantastiska priser. Genom att handla på internet och inte i fysisk butik så blir priserna lägre när du handlar på apoteket. På Kronans apotek får du fri frakt när du beställer din epilator och en leveranstid på 1 till 3 arbetsdagar. Då kan du välja mellan att hämta ut ditt paket på Kronans apotek eller få det direkt hemskickat till dig. Du har också möjlighet att välja en valfri adress som ditt paket ska skickas till. Ingenting av alternativen ger en extra avgift.

HusOchHemma

På HusOchHemma har de ett brett sortiment med många olika epilatorer. Prisklasserna rör sig run 400 till 2200 kr. Detta gör att det är fri frakt på många epilatorer då det är fri frakt på alla köp över 500 kr. Vid köp under 500 kr tillkommer en fraktavgift på 49 kr. På HusOchHemma är det också snabba leveranser och öppet köp i 14 dagar. Om du skulle få hem ditt paket och inte vara nöjd, tveka då inte,. Skicka tillbaka ditt paket och få pengarna tillbaka. Om du skulle ha några frågor eller funderingar kan du kontakta HusOchHemma på deras kundtjänst via telefon eller via mail.

Proshop

På Proshop erbjuder dem mängder av olika epilatorer till många rabatterade priser. Du kan hitta epilatorer för 400 kr upp mot 4000 kr helt beroende på vad som passar dig bäst. Alla epilatorer från Proshop har en leveranstid på 1 till 2 vardagar och har en fraktavgift på ca 59 kr. Recensionerna om proshop tyder på att de tar hand om sina varor, håller sina leveranstider och har mycket prisvärda varor. Många tycker också att deras hemsida är mycket enkel och att det går smidigt att beställa vilket passar många som tycker att det är knepigt att beställa en vara på nätet.

Det här ska du tänka på innan du köper en epilator

En epilator används för att ta bort hårväxt från olika delar av kroppen genom att dra ut hårstråna flera åt gången. Om du funderar på att köpa en epilator så kan det vara svårt att veta vilken som passar bäst, speciellt om du aldrig testat att använda en innan. Det finns flera saker du bör veta om användningen av en epilator innan du bestämmer dig för att köpa en.

Om det är första gången du ska testa en epilator så kan det vara svårt att veta hur det känns att använda den och vad man ska tänka på. En epilator drar ut hårstrån från olika kroppsdelar och om man testat att vaxa sig innan så vet man ungefär hur det känns. Om man dock inte heller testat vaxning innan så kan det vara svårt att veta. Många föredrar därför att vaxa sig först och sedan använda epilatorn för att dra ut hårstråna som växer ut efteråt.

Det du vill kolla upp innan du väljer din epilator är hur den är driven. Det finns de som du kopplar in direkt till ett eluttag, de som har batterier eller de som är uppladdningsbara. Beroende på vad du har för behov bör du välja det som passar dig bäst. En epilator som behöver kopplas in i ett eluttag behöver alltid strömtillförsel, om du exempelvis befinner dig på resande fot kanske det inte är det bästa alternativet. En epilator som har batterier kan vara bra att ha i olika sammanhang men du behöver då alltid se till att du har nya batterier ifall de skulle ta slut. En uppladdningsbar epilator kan vara det bästa alternativet om du ofta reser och vill ha med dig epilatorn. Då kan du alltid ladda upp den när du behöver.

Du kan också köpa en epilator som kommer med flera olika munstycken. Det kan vara ett munstycke som är smalare så att man kan komma åt mindre områden på kroppen och det finns även munstycken som ger fukt och exfolierar huden så att det gör mindre ont att använda epilatorn. Om du gärna vill använda epilator men tror eller vet att det gör ont så kan du använda dig av krämer som mjukar upp huden eller till och med bedövar den. Det finns även epilatorer som fungerar på antingen torr eller våt hud, eller både och. Du bör därför välja en epilator utifrån detta också.

Det finns många prisvärda epilatorer och om du redan använder dig av vissa märken när det kommer till skönhetsprodukter och du är nöjd så kan du välja en epilator från samma märke. Ofta gör ett företag både hårfön, plattång och epilator och om du gillar de andra produkterna från samma märke så kan du nog vara säker på att deras epilator också är bra. Om du dock är osäker så kan du söka på internet och läsa olika recensioner. Du kan också gå till en salong där de utför vaxning med vax eller epilator och testa på upplevelsen och även fråga om tips. Om du på en salong kan få testa en epilator och tycker att den verkar bra så kan du välja att köpa exakt samma.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)