VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Espressomaskin -Köp billigt online här! Manuell, automatisk, halvautomatisk -Med kvarn, mjölkskummare etc

Whiteaway

Letar du efter en Espressomaskin på nätet är det en stor chans att du kommer hitta det du söker hos Whiteaway. Whiteaway har ett stort utbud av Espressomaskin och det finns flera modeller från varumärken som Philips, Miele, Delonghi, Melitta, Siemens i sortimentet. I sortimentet finns det vanligtvis ca 100 olika Espressomaskiner. Priserna är ordentligt pressade hos Whiteaway och det är inte alltför ovanligt att företaget har lägst pris när olika jämförelsetjänster jämför priser från olika aktörer.

Media Markt

Media Markt är en av Sveriges absolut största aktörer inom försäljning av hemelektronik och är framförallt känt för sin fysiska butikshandel i stora varuhus som finns över hela landet. Sedan några år tillbaka bedriver Media Markt även e-handel via sin webbutik och inne på Mediamarkt.se finns ett enormt sortiment med elektronikprodukter inom alla möjliga kategorier. I kategorin med hushållsprodukter finns flera Espressomaskiner från en rad olika varumärken. Några av dessa varumärken är bland annat De'longhi, Siemens, Melitta, Jura, Miele och Smeg. Totalt finns det ca 70 olika typer av espressomaskiner i skiftande färger och modeller hos Media Markt. Även hos Media Markt är priserna riktigt pressade och det är inte alltför ovanligt att det är just Media Markt som erbjuder marknadens lägsta priser på Espressomaskiner.

Bagaren och kocken

Ytterligare en aktör som säljer espressomaskiner på nätet är Bagaren och Kocken. Bagaren och Kocken är ett svenskt e-handelsföretag som säljer köksredskap, köksmaskiner och kökstillbehör. Totalt finns det över 10 000 varor som ständigt finns i lager. När det kommer till köksmaskiner har Bagaren och Kocken en stor samling av produkter med allt ifrån elvispar till glassmaskiner. Espressomaskiner finns det gott om och det finns vanligtvis strax under 100 olika modeller i varierande färger och former från en rad kända varumärken i Bagaren och Kockens sortiment. Priserna är låga och du ska inte bli förvånad om det är Bagaren och Kocken som har ett av marknadens allra lägsta pris på den espressomaskin som du är intresserad av.

Det här ska du tänka på innan du köper en espressomaskin

En espressomaskin är något vi alla kan behöva för att ta oss upp på morgonen och definitivt känna lite mer lycka en kall vintermorgon. Vare sig du är en erfaren kaffedrickare eller bara vill ha en espressomaskin för besökare så finns det en hel del olika maskiner att välja mellan.

En espressomaskin brygger simpelt nog espresso vilket är ett tjockare och krämigare kaffe med högre koffeinhalt. Det finns två olika sorters espressomaskiner, en som drivs med ånga och en som drivs med pump. Den pumpdrivna espressomaskinen är mer vanlig och det finns hela fem olika varianter av den pumpdrivna maskinen. Pumparna på en sådan espressomaskin kan vara manuella, elektroniska, halvautomatiska, automatiska eller superautomatiska. Vad detta helt enkelt innebär är att pumparna avgör hur mycket jobb du själv behöver lägga ner för att brygga din espresso. De olika pumparna kan exempelvis hjälpa dig att krossa kaffebönorna och pressa trycket när espresson bryggs.

Om du föredrar att göra så lite arbete som möjligt med espressomaskinen så är det den superautomatiska varianten du ska välja. Denna är även den dyraste varianten men det kan löna sig. Maskinen tar till och med hand om resterna som blir kvar efter kaffebryggandet och är väldigt lätt att göra ren. Om du är ute efter ett billigare alternativ så kan det funka med en manuell eller halvautomatisk maskin och det gäller helt enkelt för dig att läsa på lite om maskinen innan du använder den så att du exempelvis vet vilken temperatur du ska använda för ditt kaffe. Du vill se till att kaffet blir gott och drickbart.

Du bör även se till att du köper rätt kaffebönor eller kaffepulver till din espressomaskin eftersom detta självklart påverkar hur kaffet blir. Även om du har den bästa espressomaskinen så betyder det inte att den förvandlar alla kaffebönor till magiskt, gott kaffe. För varje maskin och märke brukar det oftast vara rekommenderat vilket sorters kaffe du bör köpa.

Märken är en annan sak som kan vara bra att kolla upp. Det finns många olika kända märken för espressomaskiner och man brukar säga att de populäraste kommer från Italien. Om du vill satsa på en lite dyrare espressomaskin i kvalité så kan det vara exakt det du behöver. Det finns självklart andra bra märken också och det bästa är att först ta reda på vilket kaffe du gillar så att du köper den maskinen där du vet att du kommer gilla att dricka kaffet varje morgon.

Glöm inte att med de billigare och mer manuella maskinerna kommer du behöva spendera mer tid för att skapa ditt kaffe. Det gäller både förberedning och rengöring efteråt. Därför är det viktigt att du väljer den maskin som du faktiskt har tid för att hantera och använda. Om du satsar på en billigare variant just för att den är billigare så kan resultatet bli att du inte använder den för att det är så mycket jobb med att fixa en liten kopp espresso. Om du dock tycker det är intressant att själv få styra och fixa med maskinen så är detta ett alternativ för dig. En dyrare variant sköter som sagt det mesta för dig och detta kan passa bättre om du ofta är stressad på morgonen och bara vill ha en liten shot med kraft innan du beger dig till jobbet.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)