VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

3 tips på var du kan köpa en Espressomaskin

Whiteaway

Letar du efter en Espressomaskin på nätet är det en stor chans att du kommer hitta det du söker hos Whiteaway. Whiteaway har ett stort utbud av Espressomaskin och det finns flera modeller från varumärken som Philips, Miele, Delonghi, Melitta, Siemens i sortimentet. I sortimentet finns det vanligtvis ca 100 olika Espressomaskiner. Priserna är ordentligt pressade hos Whiteaway och det är inte alltför ovanligt att företaget har lägst pris när olika jämförelsetjänster jämför priser från olika aktörer.

Media Markt

Media Markt är en av Sveriges absolut största aktörer inom försäljning av hemelektronik och är framförallt känt för sin fysiska butikshandel i stora varuhus som finns över hela landet. Sedan några år tillbaka bedriver Media Markt även e-handel via sin webbutik och inne på Mediamarkt.se finns ett enormt sortiment med elektronikprodukter inom alla möjliga kategorier. I kategorin med hushållsprodukter finns flera Espressomaskiner från en rad olika varumärken. Några av dessa varumärken är bland annat De'longhi, Siemens, Melitta, Jura, Miele och Smeg. Totalt finns det ca 70 olika typer av espressomaskiner i skiftande färger och modeller hos Media Markt. Även hos Media Markt är priserna riktigt pressade och det är inte alltför ovanligt att det är just Media Markt som erbjuder marknadens lägsta priser på Espressomaskiner.

Bagaren och kocken

Ytterligare en aktör som säljer espressomaskiner på nätet är Bagaren och Kocken. Bagaren och Kocken är ett svenskt e-handelsföretag som säljer köksredskap, köksmaskiner och kökstillbehör. Totalt finns det över 10 000 varor som ständigt finns i lager. När det kommer till köksmaskiner har Bagaren och Kocken en stor samling av produkter med allt ifrån elvispar till glassmaskiner. Espressomaskiner finns det gott om och det finns vanligtvis strax under 100 olika modeller i varierande färger och former från en rad kända varumärken i Bagaren och Kockens sortiment. Priserna är låga och du ska inte bli förvånad om det är Bagaren och Kocken som har ett av marknadens allra lägsta pris på den espressomaskin som du är intresserad av.