VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Fotbollsbord/Foosballbord

Är du på jakt efter ett fotbollsbord? Ja, då är det absolut inget dåligt alternativ att beställa det från internet, speciellt med tanke på dess utveckling under de senaste åren som möjliggör till exempel online shopping, genom bara några enkla klick. Vad är då fördelarna med att beställa genom internet? Jo, till exempel så är det lättare än någonsin att hitta ett enormt utbud av varor av olika företag som konkurrerar för att ge just dig det bästa alternativet. Samtidigt har allting en baksida, och baksida med internet vid beställningen är bland många otryggheten att beställa från rätt hemsidor för att försäkra sig om att man verkligen får det man söker. Om du därefter inte riktigt vet så har du kommit precis rätt. Vi hjälper dig att välja det som passar bäst för just dig!

Spelbord.se

Sedan 2005 så har Spelbord.se drivits av Lagsidan HB, som grundades år 2004. Spelbord.se har ett brett sortiment av fotbollsbord som man kan välja av, oavsett vilken parameter som är viktigast. Är det kanske prisklassen, att hitta det billigaste? Storleken, stort eller litet? Vikten? Oavsett vilket så har spelbord en mängd av olika fotbollsbord som passar de allra flesta i någon förmån. De har utbud att tunga bord, lätta bord, den lite dyrare prisklassen samt den billigare. De har även utbud av bord med en rad unika former om det är av betydelse. På spelbord.se så betonar man också sina kunders trygghet vid beställning och garanterar till exempel att inga uppgifter säljs vidare till tredje part, att dina personuppgifter lagras på ett säkert sätt och att ingen kommer kunna ta del av dina personuppgifter Spebord.se erbjuder även öppet köp i 30 dagar, deras paket skickas inom de närmsta 24 timmarna och en frakt på 59 kr.

Spelexperten

Spelexperten är en hemsida som har nio stjärnor av tio i betyg, alltså ett väldigt bra omdöme. De har också 1-3 dagars leveranstid, om inte varan är slut i lager vilket då innebär en leveranstid på fem till tio dagar. Om man beställer artiklar för över 600 kronor så ingår dessutom frakten. Du kan även välja mellan en rad smidiga betalningsmetoder såsom till exempel faktura, mobilt bank id och kortbetalning. Hos spelexperten så kan du dessutom välja mellan flera olika betalningsmetoder ifall den ena eller andra inte skulle passa just dig. Angående deras utbud så finner man bra kvalitet till bra pris.

Stor&Liten

Stor&Liten grundades i Stockholm år 1975. Samtidigt som flera butiker öppnades landet runt så blev kedjan större och större och skulle så småningom komma att bli landets största leksaks återförsäljare fram till år 2000 då de bytte ägare till en annan aktör och försvann helt och hållet från leksaksmarknaden. Några år senare, 2011 närmare bestämt skulle de dock komma tillbaka fast denna gång i digitalt format. Normalt sett tar det 1-2 dagar för din order att bli bekräftad, varav därefter 1-3 dagars leveranstid. Om du gör en beställning för mer än 499kr ingår dessutom frakt i priset, frakt som dessutom kan väljas mellan t.ex. postnord, dhl. Man har även 90 dagars ångerrätt och hela 3 års reklamationsrätt.

Biljardexperten

Biljardexperten är precis som de säger experter, men inte bara på biljard utan även andra former av spel därav fotbollsbord och har 40 års branschvana inom alla deras produktområden. På biljardexperten så får du även en prisgaranti som i praktiken innebär att du får tillbaka mellanskillnaden om du finner samma produkt billigare på en annan hemsida, inom ramen av två veckor efter din beställning. I deras utbud finner du fotbollsbord till bra priser, i olika modeller för att du ska kunna hitta välja den som du gillar bäst. De har i snitt 4.6 utav 5 stjärnor i betyg. Biljardexperten har även en fysisk butik på upplandsgatan 39 i Stockholm.

Sporttema

Hos sporttemas utbud finner du fotbollsbord med olika fotbolls- och lagmotiv på, väldigt flashigt, och roligt att spela med kompisarna eller familjen. Du finner dem naturligtvis till ett bra pris och dessutom med frakten inkluderad. Ett stort fokus hos sporttema är att ha bra kvalitet på deras artiklar så att det inte finns några hur som helst tveksamheter så sätt. I ditt köp så får du även 30 dagars öppet köp, 3 års garanti och som ett kvitto i handen har de dessutom över 65 000 nöjda kunder. De har också en så kallad “lägsta pris” garanti vilket innebär att man får köpa en artikel billigare om man sett samma för ett lägre pris hos en annan leverantör. Paketen levereras med dhl till närmaste utlämningsställe. En unik grej med sporttema sett till många andra konkurrenter är att de har ett magasin på deras hemsida, där de visar hur man kan använda deras artiklar och ger olika tips.

Teknikmagasinet

Den första teknikmagasinet butiken öppnades i Skärholmen 1989. Sedan dess har de bara expanderat och har i dag över 130 butiker i Sverige, Norge, Finland och i digital upplaga på internet. Ända sedan de öppnade så har de bara expanderat och införskaffat fler och fler artiklar på hyllorna och har därefter en mycket stor erfarenhet inom flera olika kategorier av varor. Teknikmagasinet har fokuset på det seriösa men roliga och därefter deras varor som besitter hög kvalitet. Ur deras sortiment på fotbollsbord så finner man prisvärdhet. Om du dessutom ångrar dig i efterhands så erbjuds 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka. Om du ångrar en produkt du köpt på internet så får du i så fall pengarna tillbaka inom de närmaste 30 dagarna. Du har även rätt att ångra ditt köp efter att du öppnat förpackningen och kontrollerat produkten. Om det har skett en värdeminskning på produkten så dras det dock av vid återbetalningens skede.

CDON

CDON.com är nordens största onlineleverantör av deverse olika saker såsom till exempel media, elektronik, livsmedel och mycket mer. En stor del av CDON utgör servicen. De är angenäma om att du ska kunna handla hos de med en stor trygghet och få din order levererad till dig snarast. CDON fokuserar också mycket på att göra bra och konsekventa inköp för att sedan kunna sälja det vidare till bra pris som stimulerar konsumenten. Vid köp på CDON’s hemsida så har konsumenten alltid rätt att ta del av lagstiftning som säger att man har 14 dagars ångerrätt vid köp på webben förutom några exkluderingar. Om man använder sin reklamationsrätt på en vara så får man betalningen för varan inom de närmaste 30 dett lagarna. Angående deras utbud i form av fotbollsbord flertal olika modeller till en rad olika priser. Allt för att kunna stimulera dig som kund! Återigen så strävar CDON efter att ha bra priser på sina produkter och har hela 8.65 av 10 möjliga i betyg på hemsidan prisjakt.se.

Det här ska du tänka på innan du köper ett foosballbord

Har du alltid funderat på att skaffa ett foosballbord eller letar du efter nya aktiviteter och spel som du kan ha i hemmet? Du kanske är ett proffs och älskar att utmana vännerna under helgerna med roliga tävlingar och vad det än är så kan ett nytt foosballbord vara precis det du och vännerna behöver.

Det första du bör bestämma är om du ska ha ett foosballbord för eget bruk, exempelvis i hemmet, eller för kommersiellt bruk, som i en arkad eller liknande. Ett foosballbord som är för ditt eget bruk kan användas hela tiden medan ett kommersiellt bord oftast har någon funktion för betalning, som att exempelvis stoppa i ett mynt för att få ut bollen och kunna spela. När du vet vad du ska använda bordet till så vet du vilket av alternativen som passar dig bäst.

Du vill sedan ta en titt på de olika storlekarna som finns för foosballbord. Det finns miniatyrversioner men du är antagligen ute efter en normal storlek som du kan ha i hemmet. En standardstorlek är nog den du är van vid att se i barer, arkader eller lekhus. Standardbordet är oftast i bra kvalité men är också väldigt tungt. Om du beställer det online behöver du sätta ihop det själv och det brukar sedan stanna där du byggt ihop det, eftersom att det är tungt. Vare sig du handlar online eller i affär så kan du söka eller fråga om standardbordet och ta en titt på det och se om det skulle passa i ditt hem. Ett standardbord står på fyra ben och behöver placeras på en stadig och jämn yta.

Det finns mindre versioner än standardstorleken och dessa är oftast billigare men du vill fortfarande ha bra kvalité så du bör då ta en titt på vilket material bordet är gjort av. Borden är också lättare och kan förflyttas och kan därför passa bättre i ett hem där det finns barn som också gärna vill spela. Det finns versioner utan ben att stå på, då är det istället bara överdelen och den behöver du placera på en fast yta som ett matbord eller på golvet.

Du vill också ta en titt på själva spelplanen. Om du är ett fan av fotboll så vill du säkert ha en spelplan och spelare som liknar det fotbollsspelet som du är van vid. Det är viktigt att dubbelkolla detta eftersom att olika foosballbord kommer med olika versioner. I USA är det exempelvis vanligt att det finns tre målvakter medan det i Europa oftast bara är en målvakt. Beroende på vad du föredrar så bör du välja det du gillar mest.

Foosballbord är oftast gjorda i trä och det är också dessa som är mer stadiga och har bättre kvalité. Det finns andra modeller som är gjorda med blandade material och spånskivor. Dessa är billigare men kan vara lite ostadiga. Om du vill kunna använda foosballbordet under en lång tid eller om du vet att många personer kommer att använda det dagligen så bör du satsa på ett bord av bättre kvalité och gjort av solitt trä.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)