VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Fotbollsmål -Köp billigt online! -Stort & litet -5, 7, 9-manna -Aluminium, trä m.fl.

Är du på jakt efter fotbollsmål? Med alla olika tillgängliga leverantörer till hands så gör det internet till ett bra och alternativ att beställa ifrån. Med tanke på internets enorma utveckling inte minst under de senaste åren så är det idag lättare än någonsin att genom bara några klick gå in och beställa vad man vill, från föredragen leverantör. Med alla internets möjligheter så tillkommer som med de mesta annat även nackdelar, inte minst med exempelvis kund tryggheten för att man ska få det man beställer levererat. Kommer det man beställer verkligen att hålla under en längre period? Kommer det se ut som på bild? Frågorna kan vara många ibland. Därför så hjälper vi dig med att välja trygga och bra alternativ där du kan köpa fotbollsmål! Oavsett om du är ute efter ett stort eller litet fotbollsmål, ett mål för 5-manna, 7-manna eller 9-manna fotboll, ett billigt fotbollsmål eller ett fotbollsmål i trä eller aluminium kommer du kunna hitta det du söker hos någon av återförsäljarna vi listar här på VARKÖPA.com.

Hemfint

Hemfint startade sin verksamhet 2010 och har sedan dess levererat varor med bra kvalitet. På hemfint kan du dessutom förvänta dig låga priser och bra kundservice, för att du ska kunna känna dig trygg i att handla med hemfint! Ett kvitto på att du ska kunna känna dig just trygg med din e-handel är att de dessutom är certifierade inom e-handel. På pricerunner har de fyra och en halv av fem möjliga stjärnor i betyg. När du kollar på fotbollsmål hos hemfint så har du flera olika modeller att välja mellan, där alla varierar mellan pris och storlek för att du som konsument ska ha många bra alternativ att välja mellan! I ditt köp hos hemfint så tillkommer gratis frakt vid order över 299 kr och leveranstiden är normalt sett 2-6 dagar.

Träningspartner

Träningspartner grundades den 11:e oktober 2006 och har sedan dess servat flera tusen nöjda kunder med olika typer av träningsredskap. Idag har de över 2000 olika träningsredskap från flera kända märken. De har sin fokuspunkt i sitt digitala format men har även en fysisk butik i Ystad. Med tanke på att fler och fler upptäcker bekvämligheten med e-handel och även minskar en rad olika kostnader för företag så satsar träningspartner på bra leverans. Leveransen är tillgänglig för alla regioner och tar ungefär 5-7 dagar, och genomförs med hjälp av Bring och Schenker. Med träningspartner så kan du förvänta dig bra kvalitet på det du beställer, naturligtvis även till ett rimligt pris. Angående deras sortiment så har de främst fotbollsmål av lite mindre storlek. Perfekt för dig som vill ha ett eller flera mål som är lätta att flytta på. Du har 30 dagars ångerrätt om du inte blir nöjd med din vara.

Stor&Liten

Stor&Liten är en leverantör som startade sin verksamhet i centrala Stockholm år 1975, med huvudfokus på leksaksmarknaden. År efter många lyckade år av expansion skulle de år 2000 byta ägare och försvinna helt och hållet från leksaksmarknaden. I november månad år 2011 skulle de docks återigen dyka upp på leksaksmarknaden, då i en digital upplaga. Idag erbjuder Stor&Liten dig olika typer av leksaker med bra pris och kvalitet. Stor&Liten erbjuder dig fotbollsmål i flera olika designer och storlekar. Perfekt för dig som vill ha lätt att transportera dina mål. Kvalitet inte minst bra pris kan du så klart förvänta dig, några mål får du till exempel för några hundralappar medan några andra ligger på dryga tusenlappen. I ditt köp ingår hela 90 dagars ångerrätt och 3 års reklamationsrätt. Du kan även välja mellan flera olika smidiga betalningsmetoder. Normalt sett tar det 1-2 dagar för Stor&Liten att granska din order, varav därpå 1-3 dagar för din beställning att levereras.

Sporttema

Sporttema har ända sedan 2003 expanderat och tjänat deras kunder med bra sportutrustning med kvalitet och bra pris, så pass bra pris att de därtill har en “lägsta pris” garanti. Sporttemas affärsidé bygger på att kunna leverera produkter av så hög kvalitet som möjligt till ett så lågt pris som möjligt för att du som konsument ska bli så nöjd som möjligt. Viktigt för sporttema är att du inte bara ska förmås med bra utbud och pris, utan också kunna känna dig trygg i dina köp hos de, och är certifierade av “trygg e-handel”. Därefter så ingår 30 dagars öppet köp, fraktfritt och snabb leverans, 3 års garanti och återigen en “lägsta pris” garanti, som innebär att du får tillbaka mellanskillnaden om du hittat samma vara på en annan hemsida, fast till ett lägre pris. Fotbollsmålen kommer i olika storlekar, olika design och olika pris, så att du kan välja efter vad som är den viktigaste parametern vid köp för just dig! Är det kanske storleken? Priset? Ja gå in och kika vilket som är bäst för dig! De flesta ligger på ett bra pris, runt tusenlappen.

Sportamore

Varför ska man välja sportamore när man ska handla online? Ja, de sammanfattar de själva ungefär såhär: Fri frakt och retur, snabba hemleveranser, tilldelad till årets bästa e-handelssajt 2017 av “Internet World”, 30 dagars öppet köp och prisgaranti på alla produkter. Dörrarna öppnades 201 och ända sedan starten har sportamores sikte varit inställt på att ha marknadens bredaste “varumärkesportfölj” för att kunna stimulera dig som konsument. De som jobbat hos sportamore är erfarna och har tidigare jobbat hos flera stora märken såsom nike, adidas, pricerunner, ikea m.fl. Sportamore erbjuder 3 års reklamationsrätt och 30 dagars ångerrätt på sina artiklar. Sportamore har på sin hemsida diverse olika fotbollsmål som kommer i olika storlek och pris, även om de flesta ligger på bara några hundra till strax under tusenlappen. På hemsidan “prisjakt” så har sportamore hela 9.29 utav 10 möjliga i stjärnbetyg.

Coolshop

Coolshop lanserades år 2001. Hemsidan är en digital web-butik där produkter säljs direkt av spelbutiken.se eller av andra företag som har valt att publicera deras artiklar via hemsidan. På hemsidan när du beställer så kan du enkelt välja mellan flera smidiga betalningsmetoder. Frakten är gratis och normalt sett tar det 2-4 dagar för produkten att levereras, du har även 14 dagars ångerrätt. De har även en prisgaranti för om du skulle hitta samma artikel i lager hos en annan återförsäljare innan du beställt den. Coolshop’s utbud av fotbollsmål är till bra pris och passar alla barn, oavsett ålder!

Det här ska du tänka på innan du köper ett fotbollsmål

Så du funderar på att köpa ett fotbollsmål och undrar vad du bör kolla upp innan du gör ditt köp. Ett fotbollsmål kan vara ett stort och viktigt köp, speciellt om du är en fotbollsentusiast. Vare sig det är för barnen eller för vuxna så finns det en del saker att tänka över.

Först och främst så bör du bestämma vad fotbollsmålet ska användas till. Är det bara för skojs skull, något att ha i trädgården för att kunna leka med barnen, eller kommer fotbollsmålet att användas för riktiga fotbollsmatcher? Bestäm detta först och sedan vet du bättre vilket mål som passar dig bäst.

Utifrån ditt behov av fotbollsmålet bör du kunna bestämma vilken storlek fotbollsmålet ska vara. Om du ska använda det för fotbollsmatcher så behöver du troligtvis en standardstorlek men om du vill ha ett för trädgården som barnen kan leka med så kan du välja en mindre. Oftast om du tittar på förpackningen eller på produktbeskrivningen för fotbollsmålet bör du kunna avgöra vem målet är menat för om du ser på bilden. Om bilden exempelvis visar mindre barn som spelar så kan du utgå ifrån att det är den gruppen produkten riktar sig mot. När du vet den ungefärliga storleken så bör du också ta en titt på materialet.

Om du bestämmer dig för ett fotbollsmål som ska användas för riktiga matcher så behöver du troligtvis en standardstorlek, eller lite mindre än standard, i metall. Om fotbollsmålet är i metall så kan du vara säker på att det kommer klara av alla skott och även kunna stå stadigt på gräset eller gruset. Om du vill ha ett mindre fotbollsmål endast för lek och skoj så kan det räcka med ett plastmål. Se då till att du får fästen och spikar för att kunna sätta fast målet i gräset så att det står stabilt och kan ta emot skott och mål.

Fördelen med ett mindre mål i plast är att de är lätta att bygga upp och ta isär så att du kan förflytta målet och till och med ta med det på resor och andra utflykter. Om det är så att du specifikt är ute efter ett mål som är lätt att ta med sig så bör du kolla upp portabla fotbollsmål. De är inte alltid så stadiga men definitivt lätta att få med sig på resan.

Med alla mål bör du ta en titt på säkerheent. Om du har ett tungt mål av metall så vill du se till att det sitter säkert och stadigt. Det finns ibland riktlinjer i olika områden om vilka mål som kan sättas upp och på vilket sätt de ska sättas upp. Detta är om fotbollsmålet ska användas av offentligheten men om du bara planerar att ha målet i din trädgård så kan det också vara värt att ta en titt på riktlinjerna. Du vill se till att målet står säkert så att det inte finns någon risk för att det faller och skadar någon. Det är också bra om det sitter fast med fästen så att det kan klara diverse oväder och storm.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)