VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Garageport -Köp billigt online! Med dörr, motor, fönster etc - 3m, 4m, 5 meter m.fl.

Väldigt många funderar på att köpa en ny garageport. Kanske är den gamla rutten eller så vill man ha en automatiskt. Oavsett anledningen finner många ett problem. De vet inte vart man kan köpa dem. Detta är ett problem som många har. Det är inte precis som att du kan gå in i en affär och fråga om dem säljer en garageport. De flesta gör nämligen inte det och de som faktiskt gör det gör det oftast via internet. Det beror på att garageportar tar upp väldigt mycket plats vilket gör att dem helt enkelt inte får plats i en vanlig butik. Detta gör att du måste beställa garageportar via internet. Här följer därför en lista på några olika butiker som säljer garageportar via internet.

Hemfint

Hemfint är ett företag som har mycket erfarenhet inom branschen. De säljer billiga och bra produkter av hög kvalité. När det kommer till garageportar har de ett relativt stort utbud med många bra garageportar. Om du vill köpa en garageport från Hemfint får räkna med att betala några tusenlappar för sin garageport. Dock kan detta variera något beroende på vilken modell du vill ha. Hemfint är ett mycket bra ställe att köpa din garageport ifrån eftersom de har ett stort utbud med många olika modeller. Det betyder att de antagligen har en modell som kommer att passa ditt garage oavsett vilken sorts garage du har.

Byggmax

Byggmax grundades 1993 och har väldigt många varuhus i hela Norden. De satsar på att kunna sälja billigt byggmaterial till ett lågt pris, ett koncept som har gjort dem mycket populära. De har ett ganska stort utbud av olika garageportar och du borde kunna hitta en som passar till just ditt garage. På deras sida finns även en instruktionsvideo för hur du enklast monterar din garageport. Om du köper en garageport får du räkna med att betala runt 10 000 men detta kan självklart ändras beroende på vilken modell du väljer att köpa. Att köpa din garageport från Byggmax kan definitivt vara ett klokt val eftersom de erbjuder bra produkter till ett väldigt bra pris.

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror har mer än 50 års erfarenhet av branschen och är därför mycket kunniga inom sitt område. De säljer bra byggvaror till bra priser och det är inte annorlunda när vi kommer till deras garageportar. De har ett väldigt stort utbud med flera olika portar. Det betyder att du säkerligen kan hitta en garageport som passar ditt garage. Priset på deras garageportar är samma som hos de andra affärerna men här kan du även köpa en motor för att kunna automatisera din garageport. Allt detta gör Skånska Byggvaror till ett ställe du definitivt kan kolla på om du vill köpa en ny garageport av hög kvalité till ett bra pris.

Buildor

Buildor grundades 2013 och har sedan dess sålt dörrar, fönster och andra byggmaterial. Ett av dessa byggmaterial är garageportar. Buildor har ett helt okej utbud av garageportar till bra priser. En av de stora fördelarna med Buildor är att de både säljer garageportar i samma prisklass som de andra företagen på denna lista men också garageportar för lite mera pengar. Detta är bra om du vill ha en garageport av lite bättre material eller kanske har ett garage som behöver en större port. Här kan du också köpa hela garage om det är något du behöver. Buildor är ett mycket bra företag att kolla på om du vill ha en garageport av hög kvalité till ett mycket bra pris.

CDON

Detta är Nordens största varuhus men när man tänker på CDON så tänker de flesta inte på garageportar. Detta säljer CDON ändå och de har faktiskt ett ganska stort utbud. Här kan du köpa garageportar för samma pris som hos de andra företagen. De säljer också hela garage som Buildor vilket är bra om det är något du behöver köpa. Förutom garageportar kan du även hitta en motor för att kunna automatisera din garageport. En annan stor fördel är att de har fri frakt på alla sina garageportar. CDON är faktiskt ett mycket bra ställe att leta efter garageportar på även om det kanske inte verkar så vid första anblicken. Därför kan CDON definitivt vara värt ett besök nästa gång du behöver köpa en garageport till ditt garage.

Några av Sveriges populäraste garageportar

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)