VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Gasolgrill -Köp billigt online här! Liten (mini) & stor - Weber, Landmann, Nordic Season m.fl.

Några av Sveriges populäraste gasolgrillar

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

Förr i tiden var internet inte speciellt användbar i vardagen då det gick mycket långsamt och var enligt många en mycket dyr avgift som man inte behövde kosta på sig. Den bilden har dock förändrats enormt sett till idag med tanke på den utvecklingen som skett bara under de senaste åren. Idag kan vem som helst surfa runt mellan olika hemsidor på nätet antingen om det är för att shoppa, ladda hem program eller helt andra syften. Med tanke på hur omfattande internet är idag bland befolkningen så har e-handel växt enormt. E-handel är både smidigt för kunden som kan beställa sina varor direkt från en hemsida och dessutom jämföra olika leverantörer, men det är också smidigt för företagen som slipper en massa onödiga utgifter. När de slipper dessa utgifter så kan de istället erbjuda bättre varor av bättre kvalitet till konsumenterna.

KitchenTime

KitchenTime anser att kökets är hemmets hjärta och har därför ett brett sortiment kring just köket och köksredskap. Idag är de Nordens ledande aktörer inom köks- och serveringsprodukter med över 45.000 artiklar i déras sortiment. KitchenTime har ett brett sortiment av artiklar för matlagning, bakning, utomhusmatlagning och mer. Därefter så har de många olika gasolgrillar så att du kan välja den som passar just dig bäst så att du blir så nöjd som möjligt! När du handlar hos KitchenTime för över 150 kr så ingår frakt. KitchenTime erbjuder bra service och en del i den är snabb leveranstid för att du ska bli så nöjd som möjligt. Utöver det så har du hela 365 dagars öppet köp ifall du inte blir nöjd. På TRUSTPILOT så har KitchenTime fyra av fem möjliga stjärnor i betyg.

Granngården

Granngården etablerade sig år 1880 och har idag ett stort sortiment av olika produkter för de som lever jordnära. De som jobbar på Granngården kommer från landet och därför stor kunskap om till exempel odling, djur och natur. De har även saker såsom gasolgrillar i sitt sortiment. Om du som konsument vänder dig till Granngården så kan du vara trygg i ditt val då de är certifierade inom e-handel, samt har fri frakt på alla ordrar över 500 kr, samt 30 dagars öppet köp ifall du inte blir nöjd plus fri retur i butik.

eGrillen

eGrillen påbörjade sin verksamhet och öppnade den i februari 2014. eGrillen drivs av det finländska e-handelsföretag Edututor AB som sysslat med e-handel sedan 2010. Deras främsta mål är att kunna erbjuda konsumenter kvalitetsprodukter till bra priser, men också att kunna underlätta för dig som kund genom en enkel affär, snabb och felfri leverans samt en trevlig och kunnig kundservice med 100% svenskspråkig personal. Med tanke på den goda servicen som eGrillen erbjuder så är det gratis frakt vid ordrar över 500 kr som gäller och 30 dagars öppet köp. Som ett kvitto på eGrillen som ett kvalitetsval så har de idag över 90.000 nöjda kunder.

Byggmax

Byggmax öppnade sin verksamhet 1993 med den första fysiska butiken i Täby. Sedan dess har de expanderat och enormt och erbjuder idag över 40.000 olika varor i deras sortiment. Idag har de dessutom över 120 varuhus i Norden, fördelade i Sverige, Norge och Finland. Direkt vid starten fick Byggmax en annan konkurrent på marknaden som förr eller senare försvann mer eller mindre. Främst var det på grund av Byggmax unika drive-in system som möjliggör för kunden att själv kunna plocka fritt på hyllan. Smidigt för kunden, vilket gjorde det till ett vinnande koncept. Byggmax affärsidé är enkel, att kunna leverera högkvalitativa byggvaror till marknadskraftiga priser, till både proffsbyggare och hemmasnickare. Anledningen till att de kan hålla så marknadskraftiga priser är för att de använder sig av vad de själva kallar för “Byggmax-modellen” som går ut på samarbete med ett fåtal stora leverantörer samt att de inte har några tillfälliga priser vilket ger stabilitet. Vid köp så erbjuder Byggmax en snabb leverans, samt att 14 dagars ångerrätt gäller ifall du inte är nöjd.

Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken slog upp portarna för verksamheten 2005 och är idag en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap. För att kunna försäkra dig som kund att vara trygg i ditt val med Bagaren och Kocken så kan dessutom nämnas att de 5 år i rad mellan 2013 och 2017 blev utsedda till årets e-handlare av Pricerunner inom kökstillbehör. Med tanke på hur stort sortiment Bagaren och Kocken kan erbjuda deras kunder så finns det garanterat en gasolgrill för dig som letar efter en, oavsett om det är priset, storleken eller andra parametrar som är viktigast för dig! När du handlar för 500 kr eller mer så ingår frakten vid beställning inom Sverige. Oftast så levererar de din beställning från Göteborg redan samma dag vilket då innefattar en leveranstid på 2-3 dagar. Utöver detta så har du som kund en ångerrätt på 14 dagar och öppet köp gällande i 90 dagar.

VidaXL

VidaXL är en internationell online-återförsäljare och har idag flera tusentals varor i deras sortiment. VidaXL garanterar dig som kund bra priser på vad du köper hos de för att du ska kunna känna dig nöjd med ditt köp, istället för den där bittra känslan av att slösa pengar. Om du har någon fråga angående produkter, betalning eller transport så erbjuder de även bra kundservice så att du som kund ska känna dig trygg och centrerad och att du ska kunna känna en bra känsla när du handlar hos VidaXL. När du handlar hos VidaXL så kan du välja mellan en rad smidiga betalningsalternativ och har du 14 dagars ångerrätt ifall du inte är nöjd och två år garanti. Som en del av den bra service som VidaXL erbjuder så har de en snabb leveranstid för att du som kund så tidigt som möjligt ska kunna se om du är nöjd med din beställning eller inte! På KiyOh har VidaXL 8.5 av 10 möjliga i betyg.

CDON

CDON är Nordens största varuhus online och har tusentals artiklar inom diverse kategorier. CDON erbjuder inte bara förmånliga priser till deras kunder utan även en bra service i form av en bra kundservice ifall du har frågor men även en smidig och snabb leverans. Oavsett vad som är viktigast för dig som är på jakt efter en gasolgrill så har CDON med deras breda sortiment garanterat en som passar dig, oavsett om pris, storlek eller någonting annat är den avgörande faktorn. CDON är även certifierad inom trygg-handel vilket innebär att de är ett tryggt alternativ online för kunden. När man handlar hos CDON så är det 14 dagars öppet köp och 3 års reklamationsrätt som gäller. På Prisjakt så har CDON fyra och en halv av fem möjliga stjärnor i betyg.

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror öppnade sin verksamhet år 1965 har har sedan dess expanderat rejält, och idag har över en miljon kunder handlat hos Skånska Byggvaror. Skånska Byggvaror erbjuder kunder bra och kvalitativa varor till bra priser. Bra priser som de möjliggör via effektiv produktion och leverans. Om man som kund skulle ha några hur som helst tvivel så erbjuder Skånska Byggvaror även en bra service där du som kund får svar på alla dina frågor angående saker som leverans, köpvillkor och så vidare. Detta för att möjliggöra deras vision om att deras kunder ska vara så nöjda som möjligt. Om du beställt en vara och inte är nöjd så har du 14 dagars ångerrätt, varav återbetalningen kommer senast 30 dagar efter att ångerrätten utnyttjas. Som konsument så har man även 3 år reklamationsrätt.

Buildor

Buildor - det billiga byggvaruhuset på nätet, lanserades 2013 med ett huvudmål: enklare och trevligare e-handel. Naturligtvis e-handel av varor med hög kvalitet men till marknadskraftiga priser. För att du ska kunna vara säker på att Buildor är alternativet för dig så har de inte bara många olika gasolgrillar att välja mellan utan en bra service och bra köpvillkor. Om du behöver någon hjälp så hjälper Buildor’s kundservice dig med dina frågor. I övrigt så ingår frakten på alla varor vid beställning och ifall du ångrar dig så har du 14 dagars öppet köp. Buildor har även en prisgaranti för att du ska kunna känna dig extra säker vilket innebär att du får mellanskillnaden tillbaka om du hittar samma artikel på en annan hemsida, fast till ett lägre pris.

Clas Ohlson

Clas Ohlson grundades 1918 och är idag en av de större butikerna inom Sverige för bland annat hemelektronik. Deras affärsidé går helt enkelt ut på att ge kunden en känsla av trygghet och erbjuda bra service, men samtidigt ha varor av hög kvalitet till bra pris. Clas Ohlson är certifierad inom trygg e-handel och gör därför att du kan se Clas Ohlson som ett seriöst alternativ. Förmåner med Clas Ohlson är att de har upp till 90 dagars öppet köp ifall du inte skulle bli nöjd, samt att de har minst 2 års garanti på deras produkter, plus att du som kund alltid har 3 års reklamationsrätt till hands. När en beställning gjorts så skickas ordern vanligtvis inom 2-3 dagar.

Det här ska du tänka på innan du köper en gasolgrill

Om du planerar att köpa en grill och frågar vännerna om tips och råd så kan de direkt börja diskutera och väga fördelarna och nackdelarna. När det handlar om grill så är det nämligen gasolgrillen som jämförs med en grill på kol. Om du är en nybörjare så kan det till och med vara svårt att veta att det ens är någon skillnad på en kol- eller gasolgrill, förutom det faktum att den ena använder sig utav kol och den andra utav gas. Gasolgrillen har en hel del fördelar och om du bestämt dig för gasolgrillen så finns det några saker du kan tänka på innan du köper den.

Gasolgrillens fördel är att den, som namnet föreslår, använder sig utav gas. Detta gör att det är väldigt smidigt att sätta igång grillen och att man kan börja grilla så snabbt som inom 5 minuter. Om du tänker dig en grill på kol så kan du snabbt inse hur mycket städ och jobb som ligger bakom användandet utav en sådan. Det finns många bra gasolgrillar till ett bra pris och med en gasolgrill får du oftast mycket bra tillbehör till som ett varmhållningsgaller, separata brännare och avställningsytor. Grillytan på en gasolgrill är också rymlig och själva grillen är lätt att hantera. Värmen är exempelvis lätt att kontrollera och styra till skillnad från en kolgrill.

Det du ska tänka på är att gasolgrillen behöver gasol och gasolen finns i separata behållare. Gasol kan du köpa i de flesta varuhus och gasol förs till gasolgrillen via en slang. Det är viktigt att du inte förvarar gasolbehållaren nära grillen, exempelvis i förvaringen under grillen, medan du grillar. På grund av den höga värmen från grillen så kan behållaren skadas vilket kan leda till att den spricker och exploderar eller fattar eld. Gasolbehållaren ska hållas så långt bort från grillen som möjligt, oftast är slangen från behållaren till grillen en meter lång och det är ett rekommenderat avstånd. Gasolbehållaren ska heller inte förvaras i solen eftersom att värmen från solen också kan orsakade skador på behållaren vilket ger risk för brandfara.

Innan du börjar grilla så bör du också ta en titt på slangen. Om du märker att den har skador, sprickor eller har böjts så finns det en risk att gasol kan läcka och orsaka en brand. En sådan slang ska bytas ut direkt. Skicket på slangen beror på hur den behandlas och man ska därför vara försiktig med att förvara den i solljus eller dåligt väder som regn, vilket kan orsaka skador på slangen. Därför kan det vara bra att ta en titt på slangen som gasolgrillen du planerar att köpa har och även jämföra med andra gasolgrillar. Med hjälp av recensioner från andra kan du se om någon har upplevt problem med slangen för just den gasolgrillen du har intresse för.

När du väl kommit igång med grillen så ska också gasolgrillen vara placerad med ungefär en meters avstånd från brännbart material för att minska risken för brand. Du tänder gasolgrillen med öppet lock, det görs oftast enkelt med bara en knapp eller en gnista, och sätter sedan på locket i fem minuter för att få upp värmen. Du är sedan redo för att börja grilla, det kan inte bli smidigare än så! En gasolgrill ger en jämnvarm grillning och är väldigt lätt att bemästra till och med av nybörjaren. Grillen lämnar efteråt ingen aska som en kolgrill skulle ha gjort så det blir lätt att rengöra den inför nästa användning.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)