VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Gungställning Online billigt! Trä, metall, med klätterställning»Hörby Bruk m.fl.

Några av Sveriges populäraste gungställningar

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

Innan internets genombrott handlar allting i fysiska butiker. När internet kom till liv så öppnades en helt ny värld för E-handel där sortiment och lagret blev allt mer större och expanderade dagligen.

En av flera miljoner saker som går att köpa på internet är gungställningar. Av gungställningar finns det i sin tur flera tusen olika att välja mellan. Utbudet av gungställningar har också ökat något extremt sedan E-handelns stora genombrott. I fysiska butiker är lagret begränsat och möjligheten till att kunna välja mellan 20 olika gungställningar i bara en butik är minimal. Marknaden ute på nätet kan istället för de fysiska butikerna utnyttja hela lokalerna till lagerutrymme. Detta gör det extra svårt och framförallt förvirrande. Av alla de tusen olika sorterna att välja mellan, hur ska man kunna välja bara en? Här nedan kan du se några tips på vart du kan köpa din gungställning.

Hemfint

Hemfint är ett byggvaruhus på nätet som öppnade år 2010. Med sin certifierade E-handel har företaget expanderad något enormt i sina 8 år på nätet. Från att vara specificerade på dörrar, fönster och badrumsprodukter till att sälja allt för huset, trädgården mm. Med sin snabba och fira frakt, prisvärda varor och bra service har de lyckats dra till sig miljontals kunder genom åren. Så är det rätt butik att köpa din gungställning på? Recensionerna är höga och säger bland annat att varorna är lättmonterade och prisvärda. Du har också bra möjligheter till olika betalsätt beroende på vad som passar just dig när du beställer. Om du vanligtvis tycker att det är svårt och komplicerat att beställa på nätet kan är Hemfint ett jättebra alternativ. Recensionerna från kunderna säger att det är enkelt och smidigt att beställa, ingenting är oklart och det finns inga svårigheter som skulle göra det komplicerat att beställa. Om det trots allt skulle bli komplicerat eller om du skulle behöva hjälp med någonting finns det en kundtjänst som nås på telefon eller via mail. Hemfint är ett väldigt enkelt och effektivt byggvaruhus.

VidaXL

VidaXL öppnades i sverige för 7 år sedan. Sedan dess har de hunnit attrahera tusentals kunder genom sina snabba samt kostnadsfria frakter, smidiga hemsida och breda sortiment. Deras sortiment består av hem, barn, husdjur och garage saker till bra priser. Recensionerna om VidaXL talar för att det är en riktigt bra butik som gör de flesta kunderna riktigt nöjda. Deras kvaliteter är höga. Om det du köpt trots allt skulle gå sönder eller om du skulle hitta några kvalitetsbrister har varuhuset 2 års garanti på allt du köper. De har också en kundservice som du kan så via telefon eller via en personlig chat som du själv skapar. Supporten är väldigt snabb och personalen är trevliga och hjälpsamma. Om du är ute efter en gungställning finns det mängder av olika sorter och tillbehör till bra priser. VidaXL är ett mycket bra alternativ för dig som vill att det ska gå snabbt, smidigt och samtidigt vill få din gungställning till ett bra pris med en hög kvalite.

Byggmax

Byggmax grundades i Sverige år 1993 och har sedan dess expanderat i hela norden. Sortimentet bestod från början bara av byggmaterial men har sedan 1993 ökat avsevärt. Idag kan du hitta allt ifrån plankor till grovdammsugare inne på Byggmax.

Om du skulle vilja köpa en gungställning så är Byggmax ett perfekt alternativ. Byggmax har ett stort utbud av både byggställningar och tillbehör, med riktigt bra priser. Det går att köpa din gungställning fysiskt i butik eller på nätet med en trygg E-handel. Byggmax priser är riktigt prisvärda, du får bra kvalite, snabb leverans och det finns en kundservice som nås på telefon, mail och via brev. På deras hemsida kan du få svar på alla dina frågor och också ta del av kampanjer och rabatter till riktigt bra priser.

Så varför ska man välja Byggmax? Riktigt bra kvalite, prisvärda varor och ett utbrett sortiment är bara några av sakerna som talar för att Byggmaxt är ett riktigt bra alternativ.

Lekmer

Lekmer grundades i Sverige år 2006 och har alltid varit en butik med inriktning på leksaker och babysaker. På Lekmer erbjuder de bland annat fri frakt oavsett pris, snabb leverans och fri retur om du skulle vilja lämna tillbaka din vara. Om du är ute på nätet och letar efter en gungställning har dem ett riktigt stort sortiment med mycket tillbehör och riktigt bra priser. Du får även mycket höga rabatter på deras prisvärda varor. Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta deras kundservice antingen på telefon eller via mejl.

Recensionerna om Lekmer är riktigt höga och många är riktigt nöjda med deras snabba leverans och höga kvalite på sina varor. Så vad talar då för att du ska välja Lekmer när du köper din byggställning? Snabb leverans, låga priser och höga rabatter är några av de många anledningarna till att du ska välja Lekmer när du köper din gungställning.

CDON

CDON är en svensk E-handels butik som säljer allt från musik till byggmaterial. På CDON erbjuder de fri frakt vid köp över 800 kr samt olika betalningssätt beroende på vad som passar just dig bäst. Om du vill kan du betala av hela beloppet en annan månad om du känner att det passar dig bättre. Du kan också välja att betala ut delar av summan varje månad en viss period tills hela summan är betald. Om du är ute efter en gungställning erbjuder CDON ett brett sortiment av gungställningar och tillbehör mm för ett riktigt bra pris. Det är också snabb frakt på CDON. Om ditt paket av någon anledning inte skulle komma kan du kontakta CDONs kundservice där du får svar på dina frågor och funderingar inom bara 48 h på vardagar. Du kan välja mellan att skicka ett mail, skicka ett brev eller skicka feedback på CDONs facebooksida. CDON erbjuder dig också rabatter och olika kampanjer dagligen som underlättar för din vardag.

Det här ska du tänka på innan du köper en gungställning

  • Säker montering: En gungställning utsätts för kraftiga svängrörelser och det är därför viktigt att se till att den är väl fäst i marken.
  • Det finns i princip tre sätt att säkra gungställningen: 1. Med förankringsjärn som gungtillverkaren säljer. 2. Att fästa gungställningens fotplattor på brädor. 3. Att skruva fast gungställningen i gjutna betongplintar. Väljer man det sistnämnda alternativet bör man se till att betongen är tre till fyra decimeter under markytan så att det inte finns någon risk att barnet gör illa sig på den.
  • Mjukt underlag: Underlaget måste också vara stötdämpande så att barn som faller eller hoppar ur gungan inte skadar sig. Det naturligaste och vanligaste för hemmet är att placera gungställningen på en gräsmatta. Ett alternativ är att bygga en stor sandlåda och placera gungställningen i den. Ett tredje alternativ är att placera en gummimatta under gungställningen.
  • Tillräckligt med avstånd både framför och bakom: Barn älskar att hoppa ur gungor och det bör därför vara ett rejält tilltaget avstånd både framför och bakom gungställningen. Räkna med att det bör vara minst tre till fyra meter åt bägge håll.
  • CE-märkning: Gungställningar och andra lekredskap omfattas av olika regler beroende på om de används i offentlig eller privat miljö. Lekredskap som används i privat miljö klassas som leksaker och måste vara CE-märkta enligt EU-direktivet för leksaker (2009/48/EG). CE-märkta gungställningar får med andra ord bara användas för privat bruk.
  • Det är ofta OK med sprickor i en gungställning av trä: Om gungställningen är gjord av runda trästolpar kan det ofta uppstå torrsprickor i den under sommaren. Detta är helt naturligt och utgör ingen fara för säkerheten så länge som sprickorna inte når ända in till stolpens mitt. Kontrollera dock ställningen regelbundet!
  • Grön avfällning på gungställningens träben försvinner snabbt: Utifall en grön avfällning syns på trägungans ben är det för att gungställningen har tryckimpregnerats. Dessa avfällningar bör vara ofarliga om tillverkaren följt gällande CE-krav i val av virke. När gungställningen väl är på plats utomhus försvinner dessa märken ganska snabbt.
  • Välj sitsar som ert barn gillar: Den raka gungsitsen är enkel, praktisk och funkar fint att slänga sig från. En däckgunga tycker de flesta barn om – den får gärna vara ytbehandlad! Ett lite udda val är tallriksgungan som består av en disk genom vilken repet går. Trapezgungan gör det möjligt för barnet att svänga sig genom att hålla i sig med armarna. Hängstolsgungan är en mysig och annorlunda gunga att mysa i. Tvillinggungan är en klassiker som gör det möjligt för barnen att gunga två åt gången. Babysitsen är förstås bäst för de allra minsta. Kompisgungan är designad för att bära två eller fler barn och blir lätt en favoritplats för bästisarna.
  • Man kan köpa nya sitsar: Allt eftersom barnen växer kan det bli aktuellt att byta gungställningens sitsar, t.ex. att byta ut babysitsen mot en däckgunga eller variera med ett lite mer spännande val av sits. Ni behöver inte köpa en ny gungställning utan kan lätt byta ut en eller flera sitsar. Sitsar kan man hitta från drygt 100 kronor och uppåt så det behöver inte alls bli dyrt.
Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)