VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Hårtork/Hårfön

Några av Sveriges populäraste hårtorkar

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

Internet expanderar i rasande takt och det finns fler butiker än någonsin på nätet. I takt med att fler och fler e-handelsbutiker kommer till liv utökas också de olika sortimenten för olika produkter något enormt. Det som det från början fanns tre olika varianter på kan du nu hitta tretusen av och det blir fler dagligen. Den produkt som du förut kunde hitta på bara två olika sidor finns nu över hela nätet. Man kan tro att om man vill ha en sak är det bara att söka på internet och beställa första bästa. Dock är det inte riktigt så enkelt. Med alla miljoner olika produkter som säljs världen över kan det vara riktigt svårt att hitta den som passar till just dig. Vissa säger att de aldrig hittar sin vara pga internets expansion medans vissa har tur och hittar sin vara nästan direkt. Här nedan kommer du kunna läsa om olika tips på vart du kan köpa en hårfön.

Lyko

Lyko har ett väl tidigt brett sortiment av hårfönar i många olika prisklasser. Du kan hitta en hårfön för 200 kr upp till 2000 kr. Recensionerna om Lykos hårfönar är mycket höga och många av dem når ett snittbetyg på 5/5 stjärnor. När du går in på Lykos hemsida kan du lätt filtrera bort dem sakerna som inte skulle ha passat dig. T ex, kan du välja bland dina favoritmärken, välja hårtyp eller välja om din hud är känslig eller inte. På så sätt filtrerar Lyko bort alla dem produkterna som inte passar för dig och du behöver bara leta bland dem produkterna som du kanske skulle vilja köpa. När du köper din hårfön från Lyko ingår fri frakt och Lyko erbjuder sig att skicka varorna omgående. Om du skulle få några problem är det bara att kontakta Lyko på deras kundservice via chatt, telefon eller mail.

Boozt.com

På Boozts hemsida hittar du olika hårfönar i prisklasserna 450 till 1300 kr. På Boozt får du också med många olika tillbehör när du beställer vissa av deras hårfönar vilket gör arorna ännu mer prisvärda än de redan är. När du beställer din hårfön från Boozt gäller fri frakt vid köp över 499 kr vilket ger fri frakt på många av hårfönarna inne på Boozt.com. Leveranstiden beräknas vara 1 till 2 dagar och recensionerna talar för att leveranstiden näst intill alltid stämmer. Boozt har också väldigt ofta många fin rabatter och kampanjer på sina varor. Just nu (19/6-18) får du till exempel 30% rabatt på nästan alla hårfönarna inne på Boozt. Om du skulle ändra dig när du väl har fått hem din vara sitter det redan en betald returbiljett som gäller i 30 dygn från det att varan har beställts.

CDON

CDON är nordens största varuhus på nätet som fortsätter expandera dagligen. Med sina ständiga rabatter och kampanjer har CDON lyckats attrahera tusentals kunder genom åren. Är du ute efter en hårfön erbjuder CDON 555 olika varianter och modeller och väldigt många olika prisklasser. Om du vill spara pengar erbjuder CDON en hårfön för endast 106 kr. Eller du kanske vill ha det bästa av det bästa? Då erbjuder CDON en mer avancerad hårfön för 2310 kr. När du beställer din hårfön från CDON får du fri frakt vid köp över 800 kr eller fri frakt på utvalda varor. Leveranstiden beräknas vara på 1 till 3 arbetsdagar. Recensionerna om hårfönarna inne på CDON är mycket höga och de flesta når ett snittbetyg på 5/5 stjärnor.

Nelly

På Nelliy.com har de ett brett srtiment av hårfönar i priser upp till 1800 kr. Du kan även hitta olika kitt där det ingår hårfön, plattång och locktång för fantastiska priser. Med många av hårfönarna får du också olika tillbehör, bland annat olika munstycket som gör det lättare att torka håret. Inne på Nelly.com kan du enkelt filtrera vilka märken och vilka färger du vill ha. På så sätt hittar du det som du letar efter mycket snabbare och smidigare. När du beställer din hårfön från Nelly är det fri frakt vid köp över 199 kr och en leveranstid på 3 till 5 arbetsdagar. Du kan även välja expressleverans för en extra avgift. Då ligger leveranstiden på 1 till 3 arbetsdagar. Om du skulle ändra dig när du har fått hem din hårfön kan du enkelt skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka då 14 dagars returrätt alltid gäller på Nelly.com.

NetOnNet

NetOnNet erbjuder 31 olika hårfönar och vissa av dem säljs med tillbehör. Du får också med extra långa sladdar med vissa hårfönar, då slipper du känslan av att du knappt når till spegeln från eluttaget. Även på NetOnNet kan du välja vilka färger och märken du vill ha för att enklare och smidigare hitta den perfekta hårfönen till dig. Om du är en av dem som inte gillar de höga ljuden eller inte vill väcka någon på morgonen erbjuder NetOnNet extra tysta hårfönar som inte ger ifrån sig de höga juden som ibland kan uppfattas som obehagliga. När du beställer din hårfön från NetOnNet är det alltid fri frakt på alla dina köp och öppet köp i 30 dagar från det datum du beställer produkten. Du får också möjlighet till olika betalningssätt. Du kan välja mellan delbetalning, direktbetalning eller betalning via faktura som skickas med paketet hem.

NiceBeauty.com

På NiceBeauty.com erbjuder dem många olika rabatter och kampanjer. Du kan också välja vilket av 6 olika språk du vill ha sidan på. Du kan bland annat välja mellan engelska, svenska och tyska. Hårfönarna på NiceBeauty.com är riktigt prisvärda och har de högsta recensionerna. När du söker på hårfönar på sidan kan du filtrera vilka märken du vill ha, vilka prisklasser du vill ha och hur höga recensioner hårfönen ska ha. När du beställer din hårfön från NiceBeauty.com är leveranstiden på 1 till 4 arbetsdagar och recensionerna talar för att sidan levererar din vara inom den utlovade tiden. Om du skulle få några problem med din vara eller ha några frågor kan du kontakta NiceBeauty.com på deras kundservice via telefon.

Bangehead

I Bangeheads sortiment kan du hitta 15 000 olika produkter och 38 produkter av dem är hårfönar. Hårfönarna på Bangehead är riktigt prisvärda och har höga resentioner. När du beställer vissa av hårfönarna får du med olika tillbehör eller speciella väskor som är avsedda att förvara hårfönen i. När du beställer din hårfön från Bangeheadfår du fri frakt och din vara skickas inom 24 timmar. Om du skulle ändra dig så är det alltid 30 dagars öppet köp så du kan enkelt skicka tillbaka din vara och få pengarna tillbaka.

Eleven

Eleven har med sina 30.000 produkter och 900 olika märken ett av nordens bredaste skönhets sortiment. Elevens sortiment erbjuder ca 40 st olika hårfönar i olika modeller och varianter. Det finns priser som rör sig från ca 500 kr till upp mot 2000 kr. Eleven har också ett brett sortiment av tillbehör till din hårfön för bra priser. När du letar efter din hårfön kan du också enkelt filtrera vilka märken, priser eller färger som du vill ha. På så sätt kommer det att gå både snabbare och smidigare att hitta din hårfön. När du köper din hårfön från Eleven är det alltid fri frakt, oavsett vart du bor. Du får också möjlighet till olika betalningssätt. Du kan välja mellan att direktbetala, delbetala eller betala en annan månad. Om du skulle få några problem är det bara att kontakta Eleven på deras kundservice via telefon, mail eller messenger där du får svar på alla dina frågor och funderingar.

Nordicfeel

Inne på Nordicfeel hittar du över 18.000 produkter med inriktning på skönhetsvård. När det kommer till hårfönar har Nordicfeel ett mycket brett sortiment med prisklasser från ca 300 kr till 3000 kr. Inne på Nordicfeel kan du enkelt filtrera vilka märken, priser och färger du vill ha för att snabbare och effektivare hitta varan just för dig. När du beställer din hårfön från Nordicfeel får du alltid fri frakt, fria returer och snabb leverans. Nordicfeel har också blivit utsett till årets e-handel åren 2011 till 2017 vilket betyder att du helt tryggt och säkert kan beställa din vara och vara säker på att den kommer fram.

Det här ska du tänka på innan du köper en hårfön

Behöver du en hårfön och funderar på vilken den bästa är? En hårfön ska kunna torka ditt hår på ett effektivt och skonsamt sätt. Det finns tusentals olika modeller och märken att välja mellan, så vilken ska man välja? Här är några tips du bör ta en titt på innan du gör ditt köp.

En hårfön ska väljas utifrån det behov du har för ditt hår och även vilken hårtyp du har. Målet är huvudsakligen att få håret torrt och ”lugnt”, så att det inte står åt alla håll när du torkat färdigt och att det inte tar för lång tid. Du vill därför först och främst kolla på hur stark hårtorken är. Om du har tjockt och långt hår så behövs en starkare hårfön och om du har kort och tunt hår så räcker det med en svagare. Du ska kolla på wattantalet och om du har tunnare hår så funkar 1800 watt och högre medan tjockt och krulligt hår kan behöva upp till 3600 watt. Med en starkare hårtork kan du minimera torkningstiden vilket också är skonsammare mot håret.

Du vill också ta en titt på vilken teknologi hårtorken faktiskt använder sig utav för att torka håret. Med exempelvis keramisk teknologi bevaras värmen och hjälper även till att sprida ut den på ett jämnt sätt i håret. Turmalin gör så att hårtorken gör ditt hår lenare genom att täta ytterhuden och bevara fukten.

En annan bra funktion som du bör hålla utkik efter är nedkylningsfunktionen. Många nya hårtorkar har en knapp för att blåsa kall luft istället för varm luft och detta både skonar och hjälper till att forma håret. Om du använder nedkylningsfunktionen efter att du torkat färdigt håret så kan du kamma neråt samtidigt och se att håret lägger sig rakare än om du hade blåst varm luft på.

En fördel med många hårtorkar är också att de har tillhörande munstycken. Den mest simpla varianten är det munstycket som helt enkelt hjälper till att koncentrera luftflödet mot ett område istället för att cirkulera runt hela håret. Det finns andra munstycken som du kan använda för att forma håret på vissa sätt och om du är ute efter en specifik stil som exempelvis vågigt hår så kan du skaffa ett specifikt munstycke för det. Det kan vara mer värt att använda munstycket än att efter att håret är torrt behöva använda locktång.

Se till att du kollar upp en hårtork där du kan välja flera olika temperaturer. Om du som många andra gillar att styla håret med lockar, vågor eller helt platt så hjälper det att börja forma håret redan när det nästan är helt torrt. Istället för att maxa på med temperaturen så kan du välja lägre temperatur och även hastighet för att kunna forma håret med vågor och lockar tillsammans med en borste.

Om du inte är säker på vilken effekt hårtorken kommer ha på just ditt hår så kan det vara värt att först gå till en frisör och där testa olika hårtorkar. Du kan då få se hur hårtorken används för att forma och självklart även torka håret.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)