VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Hönshus/Hönsbur/Hönsgård med isolering, tak, uppvärmning etc -Byggsats!

För bara några decennier sedan så var internet inte alls lika stort som idag och det kunde ta väldigt lång tid att orientera runt mellan olika sidor på webben. De senaste åren har dock tillhört internet utvecklingsmässigt och idag kan vem som helst surfa runt mellan olika hemsidor med några enkla klick inom loppet av bara några sekunder. Därefter så har e-handel på senare tid blivit enormt stort med tanke på smidigheten. Dels så är det lätt för den som letar efter något att lätt kunna jämföra olika leverantörer på internet men det underlättar dessutom för företagen som slipper en hel del kostnader för exempelvis fysiska lokaler såsom butiker. Därefter så kan företagen idag erbjuda bättre priser till deras kunder och det är därför ingen dum idé att vända sig till internet och e-handelns fördelar om man idag letar efter en vara.

VidaXL

VidaXL är idag en internationell återförsäljare online inom bland annat trädgård, garage och kläder med mer. En stor ambition hos VidaXL är att kunna förse deras kunder med högkvalitativa produkter för rimliga priser. Ett sätt som möjliggör det låga priset är tillgången för VidaXL att kunna påverka produkternas design och förpackning vilket innebär att de kan göra möjliga justeringar, så att de återigen kan hålla priset nere. Det VidaXL lovar till dig som konsument är bra pris så att du kan uppnå den goda känslan av ett bra köp och en bra service i form av en responsiv och kunnig kundservice vid frågor, samt gratis transport och retur. Ifall du inte blir nöjd med ditt köp så har du alltid 14 dagars ångerrätt samt en reklamationsrätt på 3 års. För att du ska kunna känna dig extra trygg så har du alltid minst 2 års garanti på din vara.

Byggmax

Byggmax slog upp portarna för sin verksamhet år 1993 med den första fysiska butiken i Täby. Direkt vid starten så hade Byggmax en stor konkurrent på marknaden som dock senare slogs ut genom ett innovativt drive-in system som innebar att kunden själv kunde gå och plocka fritt från hyllan. Sedan starten har Byggmax expanderat sin verksamhet mer och mer och har idag över 40.000 varor i sitt sortiment, och över 120 olika varuhus i Norden som fördelar sig mellan Sverige, Norge, och Finland. Byggmax tycker det är viktigt med bra service och erbjuder därför en prisgaranti samt en snabb leveranstid på bara ett par dagar vid beställning av lagervaror. Byggmax är även certifierade av trygg e-handel. Vid köp så är det 14 dagars ångerrätt samt 3 års reklamationsrätt som gäller.

CDON

CDON är idag Nordens största varuhus idag med ett ständigt växande sortiment och har som ambition att ge deras kunder bra kvalitet, bra priser samt en bra service. Deras metod för att kunna hålla priserna nere men bibehålla kvaliteten på varorna är genom kunniga inköpare och konsekventa inköp. Om du letar efter ett hönshus eller hönsbur så har CDON något för dig. Oavsett om pris, modell eller storlek spelar någon roll så finns det olika alternativ i deras sortiment, för att du ska bli så nöjd som möjligt! Vid köp så har du 14 dagars ångerrätt ifall du inte blir nöjd med din vara samt 3 års reklamationsrätt. CDON är certifierade inom trygg e-handel vilket gör att man som kund kan känna sig trygg.

Granngården

Granngården öppnade 1880 och har sedan dess haft ett sortiment för den som vill leva ett jordnära liv. Idag har Granngården utöver sitt digitala format 113 stycken fysiska butiker utplacerade över Sverige. Granngården kan garantera dig bra produkter där även bra villkor för tillverkare kan garanteras. Granngården samarbetar nämligen enbart med de leverantörer som delar deras värderingar gällande etiskt, socialt och miljömässigt ansvarstagande. Granngården har sedan ett antal år tillbaka samarbetat med föreningen “Portee” och stöttat de med ekonomiska bidrag. Portee har sedan 2004 verkat för att personer, främst barn i Portee som ligger Sierra Leone ska kunna ha tillgång till mat under skolåret. När du beställer dina varor från Granngården så kan du helt enkelt garanteras om att du köpt från en leverantör som står upp för schyssta villkor och värderingar.

Bole.se

Bole.se är ett ständigt växande företag vars portar öppnades 1985. Eftersom Bole.se specialiserar sig inom dessa områden så har ofta deras kunder stort intresse för djur och natur, och rent generellt en aktiv fritid. Med tanke på att Bole.se har så många olika kunder med så olika förutsättningar där vissa till exempel bor på landet medan vissa inte gör det så ser Bole.se e-handeln som väldigt smidig och det bästa alternativet. Bole.se erbjuder inte bara bra varor till bra priser utan de ser även stora plus i det som gynnar miljön, vilket exempelvis e-handel gör kontra fysiska butiker. Med kompetens inom alla produktområden så kan Bole.se försäkra dig om en god ocb personlig kundservice vid frågor. Ifall du inte är nöjd med ditt köp så har du 14 dagars ångerrätt och samt en reklamationsrätt på din vara gällande 3 år.

Några av Sveriges populäraste hönshus och hönsburar

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)