VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Hundkoja/Hundhus -Inomhus & Utomhus-Köp billigt online! I trä, plast, med värme, isolering m.m.

Några av Sveriges populäraste hundkojor

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)


Är du på jakt efter ett hundhus? Då kan internet vara ett bra ställe att söka sig efter alternativ. Internet har idag gått till att vara en tillgång för alla där man lätt kan surfa runt mellan olika hemsidor och såväl jämföra olika leverantörer på internet. Det är just de som gör att e-handeln har blivit så stor, smidigheten. Nöjet är inte bara på kundens sida utan även företag drar stor nytta av dagens e-handel genom att de slipper en hel del utgifter, bland annat dyra lokalkostnader. Därefter kan de istället erbjuda sina kunder varor till lägre pris. Oavsett hur smidigt internet idag är, så kan det fortfarande tyckas svårt när man jämför olika leverantörer, är de verkligen seriösa? Är kvaliteten verkligen vad jag kan förvänta mig? Ja, frågorna kan vara många, och därefter så följer nedan bra företag vid köp av ett hundhus!

VidaXL

Från början så sålde bara VidaXL vissa produkter tills de började växa mer och mer, och kunde vartefter erbjuda fler och fler varor i sitt sortiment. Idag är VidaXL är en internationell återförsäljare online som strävar efter att kunna erbjuda deras kunder högkvalitativa varor till låga priser med ett brett sortiment av varor. VidaXL vet att bra service också är en nyckel för att få kunderna att känna sig centrerade och trygga när de handlar online, och erbjuder därefter en bra service i form av en bra kundservice vid frågor, samt en bra leveranstid för att du tidigt ska kunna se om du är nöjd med din vara. Du har alltid minst 2 års garanti på din vara och om du inte är nöjd med din vara så har du 14 dagars ångerrätt samt 3 års reklamationsrätt.

Bole.se

Ända sedan starten 1985 så har Bole expanderat deras verksamhet mer och mer och har idag försäljning som sträcker sig över hela Norden. Idag har de ett sortiment med över 15.000 varor, som dessutom är ett av Sveriges största sortiment på varor inom stängsel, vattenförsörjning, djurvård och mycket mer. Bole.se strävar efter att ge dig som konsument ett brett utbud av produkter, och ser även produkter som är gynnsamma mot miljön som ett stort plus. Bole.se vill att du som kund ska kunna känna dig trygg i ditt val och erbjuder därefter en bra och personlig service ifall du har några frågor. När du beställer hos Bole.se så ingår frakt vid köp över 500 kr, och dessutom så har du 30 dagars öppet köp. När du handlar hos Bole.se så kan du även garanteras säkra köp med hjälp av ett SSL-certifikat från Digicert.

Zooplus

Zooplus erbjuder flera kvalitativa produkter till de flesta husdjur, och så klart till marknadskraftiga priser. Idag har de ett sortiment som sträcker sig över 5.000 olika produkter bestående av de bästa varumärkena vilket gör att du som kund ofta har flera högkvalitativa alternativ så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst! På Zooplus så har de över 15 års erfarenhet inom området och kan därefter dig kunnighet ifall du skulle tveka. Zooplus är även till 100% en tjänst på nätet och kan därför fokusera på att kunna erbjuda billiga varor och därefter en snabb och smidig leverans. Vid köp hos Zooplus är det 14 dagars ångerrätt samt 3 års reklamationsrätt som gäller.

CDON

CDON är Nordens största varuhus online och erbjuder idag ett brett och växande sortiment inom flera olika kategorier för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Genom smarta och konsekventa inköp så är CDONs ambition även att kunna återförsälja deras varor till bra priser. En annan fokuspunkt för CDON är bra service genom exempelvis en bra kundservice ifall du har frågor samt en så kort leveranstid som möjligt. När du beställer en order från CDON så ingår alltid 14 dagars öppet köp ifall du inte blir nöjd. På Prisjakt har CDON 8.65 av 10 möjliga i betyg. För att du ska kunna känna dig extra säker i ditt val av CDON så är de certifierade inom trygg e-handel.

Det här ska du tänka på innan du köper en hundkoja/ett hundhus

Om du planerar att köpa en hundkoja eller ett hundhus till din fyrfotade vän så finns det en hel del tips för vad du ska tänka på. När du väljer din hundkoja så bör du först se var du ska placera den. En hundkoja placeras oftast i en trädgård där hunden har plats för att både springa och leka. Hundkojan kan ligga i nära anslutning till huset så att hunden känner sig bekväm och är nära sitt revir.

När du väljer storleken på din hundkoja så bör du såklart se till att hunden bekvämt får plats i den men det finns också mått från Jordbruksverket om vilken minsta storlek som är tillåten beroende på hundens storlek som du kan dubbelkolla om du är osäker. En hundkoja får inte vara för liten för hunden.

Det finns hundkojor av många olika material och du bör se till så att kojan både har bra isolering och är byggd med stabilt material eftersom att kojan ska tåla både oväder och värme. Eftersom att hundar har väldigt god hörsel så bör materialet på taket vara hårt och isolerat så att hunden inte hör regn eller annat oväder alltför tydligt. Material som exempelvis plåt kan bli väldigt högljutt för hunden och det är därför bättre med papp eller trä för taket. Isoleringen i kojan måste också passa för både varmt, kallt, torrt och vått väder. Om det regnar så ska regn och fukt inte komma in i kojan och om det är varmt ska det inte bli för varmt i kojan och solljus bör inte lysa direkt mot hundkojans öppning. För att underlätta för hunden så bör hundkojan ha bra ventilation så att det kommer in frisk luft i kojan och värmen cirkulerar när solen skiner starkt.

Om du bor i ett område där det också snöar mycket så är det bra att se till att kojan klarar tyngden av snö som lagras på taket. Det finns många kojor som passar för alla sorters väder och är gjorda av exempelvis trä med bra isolering och detta kan då bli den bästa kojan för dig och din hund om du bor i ett område där det blir mycket snö under vintern.

Din hundkoja bör skyddas mot vind och blåst genom att placeras på ett sätt så att vinden inte kan blåsa rakt in i kojan. Det kan vara bra att också ställa kojan nära en skugga från ett träd eller från huset så att kojan delvis blir skyddad från solen under dagen. Se till att också köpa en hundkoja som blir lätt för dig att städa. Det kan samlas mycket hundhår och annat från naturen som hunden drar in så om hundkojan inte är lättåtkomlig så kan det vara svårt att städa den. Du vill se till att hunden alltid har det rent och torrt så att det blir bekvämt att vistas i kojan. Det kan vara smart att sätta in en plastbädd i hundkojan då denna dels gör att hunden får extra skydd samtidigt som det blir lättare att städa upp efter hunden.

Många hundkojor kan köpas i roliga och fina designer eller så kan du köpa en där du själv kan måla den och få den att matcha ditt eget hus. Du kan även köpa en hundkoja som du monterar själv men se då till att den blir välisolerad och stabil för din lilla kompis.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)