VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

IPL-maskin

Några av Sveriges populäraste IPL-maskiner:

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

IPL-maskin

En IPL-maskin i hemmet är något som möjliggör snabb och kostnadseffektiv hårborttagning för den som varken har tid eller råd att regelbundet besöka och behandla sig på klinik. När man letar IPL-hårborttagningsmaskin på nätet märker man fort att det är en djungel. Många ställer sig frågan kring säkerhet och kvalitet när det gäller IPL-maskiner för privatpersoner/lekmän. Man pratar ofta om snabbhet, dvs hur snabbt det går att behandla ett hudområde. De mer professionella IPL-maskinerna är visserligen mer effektiva att behandla med, men samtidigt kan man efter ett flertal utförda tester konstatera att många av de maskiner som säljs för privatpersoner, levererar gott resultat. Ibland riktigt goda resultat.

Ellos

Ellos är kända för att erbjuda ett mycket brett sortiment av produkter inom hem, mode och textil. Med blixtsnabb leverans (24 timmar) och generös returrättspolicy kan du som kund känna dig tillfreds med att du får en leverantör som prioriterar din kundupplevelse. Ellos erbjuder IPL hårborttagningsprodukter i prisnivåer mellan 1900 och 4000 kronor. De mest avancerade kan erbjuda dig ruggigt snabb behandling (15 minuter för att behandla underbenen) och behandlingsmöjlighet för hela kroppen. Tester visar att denna typ av maskin klarar att minska hårväxten markant redan efter ett fåtal behandlingar. Det beror dock på vilken typ av hårkvalitet som den som blir behandlad har.

CDON

Ytterligare en aktör som säljer IPL-maskiner är ingen mindre än CDON. Faktum är att CDON idag är Nordens största varuhus och oerhört starka prispressare på Hem-segmentet inklusive IPL-maskiner. Här erbjuds det en blandmängd IPL hårborttagningsprodukter i olika prisklasser. Har finns även mer avancerad IPL som effektivt tar bort hår och i princip eliminerar återväxt ett få antalet behandlingstillfällen. Och detta helt sladdlöst. Vidare finns givetvis enklare modeller som uppfyller det grundläggande behov av hårborttagning.

Proshop

Proshop är en butik med mycket gott renommé. Ser man till de senaste kundrecensionerna och deras kundnöjdhet, snittar dom långt över medel. Snabb och smidig leverans, konkurrenskraftiga priser, hög noggrannhet på att rätt saker kommer iväg, vilket kan vara ett problem hos många mindre seriösa aktörer. Mång av de IPL-maskiner som Proshop erbjuder håller en så pass hög kvalitet att dom garanterar bestående resultat på bara 4 till 8 veckor. Många av deras produkter är väl ergonomiskt designade vilket gör det smidigt för dig att komma åt hela kroppen utan problem.

WhiteWay

WhiteWay är en annan seriös leverantör med generösa villkor såsom prisgaranti, fri frakt och obegränsad returrätt med mera. Dom positionerar sig som prispressare och säljer produkter från flera stora och väletablerade varumärken. Med ett brett urval och tjugotals IPL-produkter kan du känna dig trygg med att du hittar rätt. De flesta avancerade IPL-maskinerna kräver minimalt med underhåll och behandlar större yta på en och samma gång vilket gör det betydligt mer effektivt för dig som vill att behandlingen ska gå snabbt.

Tretti

Tretti är även dom kända för att ha snabb leverans och konkurrenskraftiga priser inom hemelektroniksegmentet. Tretti är en av de leverantörer som tilldelats flest priser inom E-handelssegmentet. Deras servicemöjligheter är på topp och erbjuder exempelvis kundservice på chatt för dig som varken vill ringa in eller maila. Dom har ett brett urval och sextiotals hårborttagningsprodukter för de flesta behov. Man finner IPL-maskiner av hög kvalitet från ledande leverantörer i olika prisklasser. De dyraste maskinerna passar den som vill behandla både kropp och ansikte.

Coolshop

Coolshop som ursprungligen är känd som en dataspelsbutik har idag positionerat sig som starka inköpare av hemelektronik i andra segment än just dataspel. Butiken har som motto att vara billigast, ha bästa service, information o utbud till dig som kund. Coolshop säljer IPL-maskiner från ledande leverantörer. Oftast lite mer avancerade som passar för behandling av både kropp och ansikte.

NetOnNet

NetOnNet är det detaljhandelsföretag inom hemelektronik som tillhör de absolut mest etablerade på marknaden. Förutom alla deras fysiska butiker runt om i landet häftiga produkter har dom fått ett väldigt gott rykte på nätet. Deras IPL-behandlingsmaskiner varierar i pris och funktion. Alla är dock av hög kvalitet med starka varumärken i ryggen. Majoriteten av IPL-maskinerna har fått extremt goda recensioner av användarna och är värda att ses inför köpet.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)