VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

3 tips på var du kan köpa en kristallkrona / ljuskrona (på nätet)

Kristallkrona Med e-handelsföretagens alla fördelar så som bland annat lägre personalkostnader, effektivare och billigare lagerhantering och stora inköpsvolymer har många varor kunnat prispressas ordentligt på nätet. En av många varor som går att hitta till riktigt bra priser på nätet är kristallkronor. Det är därför inte alltför ovanligt att aktörerna på internet kan erbjuda betydligt bättre priser på kristallkronor än den fysiska butikshandeln. Är du på jakt efter en ny kristallkrona gör du därför klokt att kolla upp vad som finns tillgängligt på nätet innan du rusar iväg till den lokala lampaffären. Nedan ska du få några tips på webbutiker där du hittar marknadens absolut på briser på kristallkronor.

Light in the box

Light in the box är en av världens absolut största e-handelsaktörer. Företaget har verksamhet i över 200 länder och når ut till över 80 procent av världens alla internetanvändare. Miljontals kunder har genom åren handlat hos Light In The Box och företaget omsätter varje år uppåt en halv miljard dollar. Sortimentet är väldigt stort och bara i kategorin med kristallkronor finns det över 600 modeller i skiftande prisklasser, utföranden och belysningsteknik, att välja mellan. Tack vare sina enorma inköpsvolymer kan företaget pressa sina priser ordentligt och väljer du att köpa din nya kristallkrona hos Light In The box kan du räkna med att få marknadens absolut bästa pris. Något som du får vara beredd på när du handlar hos Light In The Box är att det kan bli ett par dagars längre leveranstid än hos andra svenska e-handelsföretag. Light In The Box har lokala lager ute i Europa och för att få hem din kristallkrona tar det därför lite längre tid än vanligt. Dock är det möjligt att välja expressfrakt och du behöver då inte väna mer än 3-4 dagar på din beställning.

ConfidentLiving

ConfidentLiving.se är en svensk webbutik som ägs av Confident Living Nordic AB. Företaget har specialiserat sig på försäljning av möbler och heminredning på nätet och har med sitt stora utbud och stora antal kunder kommit att bli en av de främsta marknadsledarna inom sitt produktsegment på den svenska marknaden. När det kommer till kristallkronor har ConfidentLiving ett stort antal modeller att välja mellan. Totalt finns det strax under 150 olika kristallkronor från flera välkända varumärken i skiftanande utformning, prisklasser och belysningsteknik. ConfidentLiving jobbar ständigt med att pressa priserna och har jämfört med många andra aktörer de absolut bästa priserna på kristallkronor. Utöver sina låga ordinarie priser händer det att Confident Living även har kampanjer och specialpriser på utvalda kristallkronor. Väljer du att köpa en ny kristallkrona hos Confident Living kan du utöver att få marknadens lägsta pris även räkna med att få fri frakt, öppet köp i 14 dagar, snabba leveranser och flera säkra betalningsalternativ. Har du frågor om en kristallkrona kan du alltid kontakta Confident Livings kundtjänst. Kundtjänsten svarar både på mejl och telefon och finns tillgänglig mellan klockan 9-17 på vardagar.

Lamp24

Här finns en Lamp24-rabattkod

Lamp24.se är en svensk webbutik som säljer lampor och belysning online. Bakom Lamp24.se står det tyska lampföretaget Lampenwelt som har verksamhet i flera europeiska länder. Lamp24.se startades upp i Sverige så sent som 2015, men har redan börjat etablera sig på allvar och kommer på sikt med stor sannolikhet bli en av de främsta marknadsledarna i Sverige inom lamp- och belysningssegmentet på nätet. Hos Lamp24.se hittar du ett stort utbud av lampor i alla dess slag. Här finns allt ifrån enkla taklampor och sänglampor till specialutformad kontorsbelysning och avancerad belysningsteknik för trädgårdar och utomhusmiljöer. Är du på jakt efter en ny kristallkrona kan du därför räkna med att det finns en hel del att välja mellan. I kategorin med kristallkronor finns det ca 200 olika modeller och utbudet växer ständigt. Köper du en kristallkrona hos Lamp24 kommer du med stor sannolikhet få den till marknadens absolut bästa pris. Detta tack vare Lampenwelts breda verksamhet i ett flertal länder som med smart lagerhantering och stora inköpsvolymer gör att priserna kan pressas till max. Dessutom har företaget ett välfungerande samarbete med DHL, vilket gör att du får din beställning levererad snabbt och säkert inom bara några få dagar.