VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Kristallkrona -Köp billigt online! liten & stor -Mässing, silver, guld, krom, plast, antik m.fl.

Kristallkrona Med e-handelsföretagens alla fördelar så som bland annat lägre personalkostnader, effektivare och billigare lagerhantering och stora inköpsvolymer har många varor kunnat prispressas ordentligt på nätet. En av många varor som går att hitta till riktigt bra priser på nätet är kristallkronor. Det är därför inte alltför ovanligt att aktörerna på internet kan erbjuda betydligt bättre priser på kristallkronor än den fysiska butikshandeln. Är du på jakt efter en ny kristallkrona gör du därför klokt att kolla upp vad som finns tillgängligt på nätet innan du rusar iväg till den lokala lampaffären. Nedan ska du få några tips på webbutiker där du hittar marknadens absolut på briser på kristallkronor.

Light in the box

Light in the box är en av världens absolut största e-handelsaktörer. Företaget har verksamhet i över 200 länder och når ut till över 80 procent av världens alla internetanvändare. Miljontals kunder har genom åren handlat hos Light In The Box och företaget omsätter varje år uppåt en halv miljard dollar. Sortimentet är väldigt stort och bara i kategorin med kristallkronor finns det över 600 modeller i skiftande prisklasser, utföranden och belysningsteknik, att välja mellan. Tack vare sina enorma inköpsvolymer kan företaget pressa sina priser ordentligt och väljer du att köpa din nya kristallkrona hos Light In The box kan du räkna med att få marknadens absolut bästa pris. Något som du får vara beredd på när du handlar hos Light In The Box är att det kan bli ett par dagars längre leveranstid än hos andra svenska e-handelsföretag. Light In The Box har lokala lager ute i Europa och för att få hem din kristallkrona tar det därför lite längre tid än vanligt. Dock är det möjligt att välja expressfrakt och du behöver då inte väna mer än 3-4 dagar på din beställning.

ConfidentLiving

ConfidentLiving.se är en svensk webbutik som ägs av Confident Living Nordic AB. Företaget har specialiserat sig på försäljning av möbler och heminredning på nätet och har med sitt stora utbud och stora antal kunder kommit att bli en av de främsta marknadsledarna inom sitt produktsegment på den svenska marknaden. När det kommer till kristallkronor har ConfidentLiving ett stort antal modeller att välja mellan. Totalt finns det strax under 150 olika kristallkronor från flera välkända varumärken i skiftanande utformning, prisklasser och belysningsteknik. ConfidentLiving jobbar ständigt med att pressa priserna och har jämfört med många andra aktörer de absolut bästa priserna på kristallkronor. Utöver sina låga ordinarie priser händer det att Confident Living även har kampanjer och specialpriser på utvalda kristallkronor. Väljer du att köpa en ny kristallkrona hos Confident Living kan du utöver att få marknadens lägsta pris även räkna med att få fri frakt, öppet köp i 14 dagar, snabba leveranser och flera säkra betalningsalternativ. Har du frågor om en kristallkrona kan du alltid kontakta Confident Livings kundtjänst. Kundtjänsten svarar både på mejl och telefon och finns tillgänglig mellan klockan 9-17 på vardagar.

Lamp24

Här finns en Lamp24-rabattkod

Lamp24.se är en svensk webbutik som säljer lampor och belysning online. Bakom Lamp24.se står det tyska lampföretaget Lampenwelt som har verksamhet i flera europeiska länder. Lamp24.se startades upp i Sverige så sent som 2015, men har redan börjat etablera sig på allvar och kommer på sikt med stor sannolikhet bli en av de främsta marknadsledarna i Sverige inom lamp- och belysningssegmentet på nätet. Hos Lamp24.se hittar du ett stort utbud av lampor i alla dess slag. Här finns allt ifrån enkla taklampor och sänglampor till specialutformad kontorsbelysning och avancerad belysningsteknik för trädgårdar och utomhusmiljöer. Är du på jakt efter en ny kristallkrona kan du därför räkna med att det finns en hel del att välja mellan. I kategorin med kristallkronor finns det ca 200 olika modeller och utbudet växer ständigt. Köper du en kristallkrona hos Lamp24 kommer du med stor sannolikhet få den till marknadens absolut bästa pris. Detta tack vare Lampenwelts breda verksamhet i ett flertal länder som med smart lagerhantering och stora inköpsvolymer gör att priserna kan pressas till max. Dessutom har företaget ett välfungerande samarbete med DHL, vilket gör att du får din beställning levererad snabbt och säkert inom bara några få dagar.

Det här ska du tänka på innan du köper en kristallkrona

Så du har fattat beslutet att köpa en kristallkrona men du tänker att du kanske bör kolla upp ett par saker först. Vad behöver man veta om kristallkronor egentligen?

Först och främst så är kristallkronor väldigt eleganta och sköra. Deras struktur är komplicerad och de kan vara väldigt ömtåliga. Var du väljer att placera din kristallkrona kan därför komma att göra en stor skillnad eftersom att du vill se till att du kan göra rent den då och då. Om du hänger kristallkronan någonstans där det är väldigt högt i tak och du inte ens kan nå den med en stege så kan det bli väldigt svårt att göra rent den. Du kan i så fall köpa en speciell borste eller dammvippa för att kunna göra rent kristallkronan om du inte når den och det finns även speciella rengöringssprayer som man kan använda för att spraya och göra rent kristallkronan utan att behöva göra rent varje individuell prisma. Att en kristallkrona ofta hänger i ett högt tak är dock ingen konstighet utan snarare förväntat så att man kan visa upp sin vackra kristallkrona.

Din budget kommer också påverka valet av kristallkrona. Kristallkronor, som även kallas ljuskronor, finns i alla möjliga varianter och om du är ute efter en billigare version så finns det en hel del att välja mellan. Kristallkronor finns i olika material som silver, mässing, metall och glas. Kristall är benämningen på formen och strukturen som detta material formas i. När prismorna kommer i kontakt med solljus eller ljus från belysningen så skapar de ofta vackra former på väggen. De kristallkronor som är gjorda av plast, glas eller en kombination av flera material är ofta billigare men kan se lika fina ut som dyrare kristallkronor. Dyrare kristallkronor är oftast i silver eller mässing.

Om du ska hänga din kristallkrona i ett tak som har en rätt så vanlig höjd så vill du se till att det finns tillräckligt med mellanrum mellan golvet och kristallkronan eller en eventuell möbel. Detta är så att det faktiskt ska se snyggt ut med kristallkronan och så att det inte ser ut att den nästan står på golvet, beroende på kristallkronans storlek. Kristallkronan bör huvudsakligen hängas så att den är ovanför ögonhöjden. Man vill självklart inte sitta vid matbordet och stirra på kristallkronan istället för gästen framför, även om kristallkronan också kan vara fin att titta på. En tumregel är att det ska vara minst 75 cm mellan bordet och kristallkronans nedre del.

Om du planerar att köpa en kristallkrona där man också kan placera levande ljus så bör du dubbelkolla temperaturen. För att undvika att ditt tak missfärgas, skadas eller till och med bränns från ljuset av kristallkronan så kan du ta en termometer och hålla den en bit ovanför ljusen och se vad temperaturen blir. Temperaturen ska inte skilja mycket från när ljusen är släckta och när de är tända.

En kristallkrona hänger man ofta upp med hjälp av en kedja. Om du beställer en kristallkrona och märker att kristallkronan hänger för långt ner så bör du först kontakta affären och se om du kan byta men om det inte finns möjlighet till det eller om du köpt kristallkronan i andra hand så kan du testa att klippa kedjan med en tång. Se alltid till att kristallkronan hänger säkert så att det inte finns någon risk att den ramlar ner och skadar någon.

Några av Sveriges populäraste kristallkronor

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)