VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Lekstuga Otto

Lekstuga Otto

Lekstuga Otto har ett tidlöst och klassiskt utseende. Med sin charm som påminner om den svenska sommaridyllen har denna stuga farstukvist och veranda med räcke, blomlådor, fastsatta fönsterluckor och även en liten skorsten på taket.

Polhus som är husets tillverkare, har sedan en lång historik av att tillverka kvalitetsbyggen såsom fritidshus, lekstugor, attefallshus, garage med mera. När man tittar på bolagets kundrecensioner på nätet kan det konstateras att tillverkaren håller en hög kvalitetsstandard och hög kundnöjdhet. Därför kan du även du känna dig trygg med att du får ett hus som konstruerats med hög kvalitet.

Ur en säkerhetsaspekt håller Otto en hög nivå. Den är helt barnsäker dels tack vare fönstren som gjorda i hållbart kvalitetsglas och dels att det är konstruerat med massivt och robust material. Därför kan du lita på att barnen får en helt riskfri miljö i huset.

Golvytan inne i stugan är 3,6 kvadratmeter vilket ger barnen mycket utrymme att leka i. Stugan är enkel att sätta ihop då den levereras i färdiga byggsektioner, tydliga bygganvisningar följer med. Träet bör behandlas med olja innan du målar i färger som passar, och taket kläs lämpligtvis med takpapp eller plåt. Låt denna underbara lekstuga uppmuntra både barnens och din fantasi!

Specifikationsmässigt har man valt Gran som träslag vilket gör att huset klarar nordisk miljö året runt. Fönsterglasen är äkta plexiglas och taket, sadeltak. Väggtjockleken är på 16 mm vilket är standard och husets dimensioner höjd x längd x bredd är 2,19 meter, 1,57 meter respektive 2,33 meter. Räkna med en leveranstid på cirka fem till 10 arbetsdagar.

Andra populära lekstugor:

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)