VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Löpband Spirit Fitness CT850

Löpband Spirit Fitness CT850

Löpbandet CT850 från Spirit är en fantastisk träningsmaskin utrustad med en kraftfull 4,0 hk AC motor som ger maskinen en toppfart på 20 km/h och hela 15 lutningslägen. CT850 är tillverkad av stål med stora aluminiumskenor som ger den en optimal stabilitet. Den breda löpytan på 152 x 56 cm underlättar löpningen för alla typer av användare.

För enkel programinställning finns en 10-siffrig knappsats samt hastighets- och lutningsknappar som gör att du snabbt kan ändra uppställningarna i ditt träningsprogram. Den praktiska kylfläkten och justerbara surfplattehållaren ger en ökad komfort under träningspasset. 10 olika träningsappar finns tillgängliga så här lär du garanterat hitta det perfekta träningsprogrammet för just dina behov och träningsmål.

På den LED-upplysta displayen kan man hålla koll på tid, distans, hastighet, kalorier, lutning och puls. De olika programmen består av: Display: 2 Heart (standard och automatisk), Hill, Intervall, Fettbrännare, Cardio, Löpning (5k intervall), och olika alternativ för konditionstest.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)