VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Loungeset/Loungegrupp -Köp billigt! Vit, grå, svart, trä, konstrotting, metall, teak »4, 5, 6, 7, 8, 9 delar

Några av Sveriges populäraste loungegrupper:

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

VidaXL

Ett bra ställe att besöka i jakten på ett loungeset / loungegrupp är VidaXL.se. VidaXL har flera loungegrupper i skiftande prisklasser och i olika modeller och former. Det är alltid fri frakt och vanligtvis är leveranstiden 2-4 vardagar. Varorna hos VidaXL är ofta riktigt prisvärda och trots de låga priserna håller de alltid mycket god kvalité.

Kila Möbler

Inne på Kila möbler hittar du både färdiga loungegrupper och enskilda tillbehör till din loungegrupp. T ex, kan du hitta enskilda hammockar eller hängmattor som passar perfekt in i en loungegrupp. På Kila möblers hemsida kan du enkelt filtrera vilket material, vilken färg, vilket varumärke mm som du vill ha. Du kan hitta väldigt många olika varumärken som Fatboy, Tiipii och RGE. Leveranstiden för en loungegrupp eller tillbehör ligger på ca 3 till 10 vardagar. Om du när du beställer din vara skulle vilja ha hemleverans eller ombud tillkommer en extra kostnad på 495 kr. Om du skulle ångra dig när du har fått hem din vara är det bara att skicka tillbaka den 14 dagars öppet köp och fria returer på allting som du köper.

Trendrum

Trendrum är en onlinebutik som är specificerade på möbler men säljer också mycket mer. När du letar efter en loungegrupp erbjuder Trendiga ett mycket brett sortiment med priser från ca 2000 kr upp till 20 000 kr. När du beställer en vara från Trendrum får du alltid fri frakt vid köp över 999 kr vilket ger dig fri frakt på alla olika loungegrupper inne på Trendrum. Med deras 100 000-tals nöjda kunder har de nått en snitt recension på 4,5/5 stjärnor. Du kan tryggt och säkert beställa din vara från Trendrum då de har blivit certifierade med Trygg E-handel, Certifierad E-handel och Köpskydd. Om du skulle ångra dig eller få några problem kan du enkelt skicka tillbaka din vara då det gäller öppet köp på alla varor i 14 dagar inne på Trendrum.

FurnitureBox

FurnitureBox.se är ytterligare en nätbutik som har olika loungegrupper i sitt sortiment. Precis som hos många andra aktörer som säljer loungeset finns det flera olika prisklasser och modeller. Är du ut efter en loungegrupp som är riktigt prisvärd ska du se till att köpa den från FurnitureBox. Företagets loungegrupper kommer med gratis frakt och har alltid 365 dagars öppet köp.

WeGot

Ett annat företag med ett brett utbud av utemöbler och loungeset är WeGot. Här finner du ett stort antal olika modeller av loungeset med priser från ett par tusenlappar upp till sen månadslön. Priserna är ordentligt pressade och WeGot ger alla sina kunder 30 dagars prisgaranti. De flesta av WeGots loungegrupper finns i princip alltid i lager för omgående leverans. Företaget har även alltid fri frakt och de flesta varor levereras 2-5 dagar efter beställning.

Byggmax

Byggmax har under de senaste åren kommit att bli en av Sveriges största nätbutiker inom försäljning av byggvaror. Förutom alla byggvaror har Byggmax även olika säsongsprodukter för sommar- och vinter. I sommar-kategorin går det ofta att hitta allt ifrån grillar till insektsnät, men också olika loungegrupper från varumärket Wiksbo. Vanligtvis finns det runt fem loungegrupper i utbudet som alla varierar i design och utformning. Som kund får du precis som hos WeGot en prisgaranti på din loungegrupp.

CDON

CDON är nordens största varuhus på nätet och säljer flera miljoner olika varor, allt från musik till vitvaror. Kanske beror det på deras mycket breda sortiment som de har lyckats attraherat miljontals kunder genom åren. När du letar efter en loungegrupp har CDON förmodligen någonting för dig. De har ett mycket brett sortiment i prisgrupper från ca 1000 kr upp mot 36000. Du kan enkelt filtrera fram vilka varumärken, vilken prisgrupp och vilken typ av loungegrupp som du vill ha för att snabbare och effektivare hitta det som du söker. CDON har också ständiga rabatter och kampanjer på många av deras varor vilket sänker priserna mycket. På CDON för du alltid fri frakt vid köp över 800 kr vilket ger dig fri frakt på de flesta av alla olika loungegrupper. När du köper din vara får du också tillgång till många olika betalningssätt som delbetalning, direktbetalning och du kan välja att betala en annan månad.

Buildor

Inne på Buildor hittar du ett brett sortiment av loungegrupper till fantastiska priser. Du kan hitta märken som Baltic Garden, Cinas och Form Living när du letar efter loungegrupper inne på Buildor. Den beräknade leveranstiden för en loungegrupp från Buildor ligger på 2 till 10 vardagar beroende på vad du beställer. Fraktkostnaden är alltid 0 kr oavsett vad du köper inne på Buildor. Skulle du ångra dig efter att du har beställt varan kan du enkelt skicka tillbaka den du du alltid har 14 dagars öppet köp på hela Buildors sida. Om du skulle få några problem är det bara att kontakta Buildor på deras kundservice via telefon eller mail där du får svar på allting som du vill veta.

Det här ska du tänka på innan du köper ett loungeset/en loungegrupp

Ett loungeset är ett perfekt tillägg till trädgården eller balkongen som kan användas av hela familjen. När det är dags att välja loungeset så finns det några saker du bör kolla upp först.

Ett loungeset eller en loungegrupp är kombinationen av fåtöljer och soffor som oftast placeras utomhus. De flesta har också ett tillhörande bord. En av de första sakerna du därför bör ha i åtanke är att möblerna ska tåla vädret hos dig. Bor du någonstans där det regnar mycket, är hög luftfuktighet eller till och med snöar? Då bör du satsa på ett loungeset av bättre kvalité och högre tålighet. Möblerna ska klara av olika väder eftersom att de kommer stå utomhus majoriteten av året. Om du planerar att ha möblerna på balkongen så kan de bli mer skyddade än om de exempelvis står ute på en terrass utan tak ovanför.

Du vill också se till att du väljer rätt storlek på din loungegrupp. Många gillar att lägga möblerna på balkongen eller på sin terrass och då är det viktigt att säkerställa att möblerna får plats och att alla kan sitta bekvämt. Se till att mäta din balkong eller utrymmet där du vill placera möblerna och du vill dubbelkolla att det finns tillräckligt med plats mellan området där man sitter och bordet som oftast står bredvid eller framför. På en mindre balkong kan det bli svårt att få plats med både soffan och ett bord och det kan då bli väldigt trångt om någon vill sitta där och äta.

Beroende på vilket material du väljer så märker du hur mycket du behöver ta hand om möblerna när de står utomhus. Utomhusmöbler kan vara av trä, metall, aluminium eller syntetiskt material och om du vill ha ett loungeset som tål regn och fukt så bör du i de flesta fall undvika trä. Det finns många loungegrupper som är gjorde av syntetiskt material som efterliknar trä om det är trä-stilen du är ute efter. Många andra loungeset är gjorda av aluminium vilket också kan se riktigt bra ut i trädgården. Materialet avgör också hur lätt det är att göra rent loungegruppen och om du bor i ett område där det förekommer mycket damm och smuts så kan det bli svårt att göra rent en loungegrupp av exempelvis trä eller vävt material. Därför kan det vara bättre med ett material som aluminium som blir enkelt att göra rent och även kan spolas av när det regnar.

Kuddarna och det resterande mjuka materialet i loungegruppen ger också många möjligheter. Du kanske föredrar kuddar och underlag som är mjuka och sköna men se till att det också tål regn och stark sol. Flera kuddar och underlag kan riskera att färgas eller blekna av solljuset och om du har ett ljust material så kan det också bli svårt att göra rent. Det finns flera loungegrupper som kommer med material som är lätt att rengöra och också stöter bort vatten till en viss del. Om du bor i ett regnigt område eller planerar att ha loungegruppen utan tak ovanför så kan detta vara att föredra.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)