VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Lusthus -Köp billigt online! Färdig som byggsats i trä och metall med glas!

Polhus

Polhus grundades 2005 och är idag en av de snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus specialiserar sig främst inom Attefallshus, Friggebodar, bastu, lekstugor med mer. De som jobbar på Polhus idag har mångårig erfarenhet och är därför kunniga och kan hjälpa dig som kund om du har frågor eller känner dig osäker. Produktionen som sker i Baltikum, närmare bestämt Tallinn, styrs av medvetna medarbetare från Skandinavien. Med detta sagt så kan Polhus erbjuda dig som kund högkvalitativa varor! Med tanke på att Lusthus ingår i en av de kategorier som Polhus specialiserar sig på, så spelar det ingen roll om du är på jakt efter ett stort, litet billigt eller vad som är viktigast för dig. Polhus har i vilket fall någonting bra för just dig att erbjuda! När du beställer hos Polhus så har du 14 dagars ångerrätt, ifall du inte skulle vara nöjd. På TRUSTPILOT har Polhus fyra av fem möjliga stjärnor i betyg.

Hemfint

Hemfint slog upp portarna för deras verksamhet 2010 med målet att kunna erbjuda deras kunder varor av hög kvalitet fast till förmånliga priser. Som ett kvitto på det så har Hemfint idag några av marknadens ledande priser på deras produkter tack vare bland annat stora inköp av standardvaror vilket gör att de kan pressa priset ytterligare lite grann. Idag har Hemfint över 60.000 nöjda kunder och på Pricerunner så har de fyra och en halv av fem möjliga stjärnor i betyg. Hemfint är certifierade inom trygg e-handel vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg i att Hemfint är ett seriöst företag. När du letar efter Lusthus så är Hemfint absolut värda att se över som ett alternativ med tanke på allt av de ovannämnda, men även med tanke på deras breda sortiment som varierar i pris, storlek med mer så att du kan välja den som passar dig bäst. Vid beställning för 300 kr eller mer, så är alltid frakten gratis. Leveranstiden för en lagervara är normalt sett 2-6 dagar.

Byggmax

Byggmax öppnade deras första butik i Täby, år 1993. Förr eller senare så skulle de komma att slog ut en envis konkurrent på marknaden genom deras innovative drive-in system vilket skulle möjliggöra för konsumenten att själv gå runt och plocka fritt från hyllan, vilket gjorde det till ett otroligt smidigt system. Sedan starten så har Byggmax breddat verksamheten väldigt mycket och har idag över 120 fysiska butiker i Norden, fördelade i Sverige, Norge och Finland. Idag så erbjuder inte bra Byggmax ett brett sortiment med över 40.000 högkvalitativa varor till marknadskraftiga priser, utan de lägger även stort fokus på en bra service till dig som kund, till exempel genom en prisgaranti för att öka tryggheten samt en snabb leverans. Genom “Byggmax modellen” så kan Byggmax hålla så pass låga priser genom inköp av ett begränsat antal av basprodukter samt att de aldrig har några extra priser utan har istället stabila och konstanta priser vilket resulterar i att det är lättare att ha bra priser hela tiden på varor i längden. Byggmax varuhus är även byggda medvetet så att det är lätt att lasta in varorna i bilen, för smidighetens skull och för att underlätta.

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror slog upp portarna år 1965 och har idag gått från att vara en doldis på marknaden till att ha över en miljon kunder som har handlat hos de. En stor ambition hos Skånska Byggvaror är att inte bara ha nöjda kunder, utan marknadens nöjdaste, och de kommer inte nöja sig innan de uppnår det. Skånska Byggvaror levererar produkter av hög kvalitet men till bra priser till dig genom att kapa alla möjliga mellanled. Genom att helt enkelt som sagt kapa alla möjliga mellanled och effektivisera produktionen samt leverans så kan alltid Skånska Byggvaror pressa priserna så lågt det bara går.

Buildor

Buildor - Det billiga varuhuset på nätet, lanserades i början av 2013 med ett huvudmål: En enklare och trevligare upplevelse när man handlar byggvaror. Deras mål är att kunna erbjuda ett brett sortiment av varor inom flera olika områden. Men naturligtvis är inte bara ett bra pris och hög kvalitet allt. Nä, utan Buildor erbjuder även konsumenterna en bra, kunnig och personlig kundservice så att man som kund ska kunna känna sig centrerad och trygg. Tvekar du fortfarande på att Buildor är seriösa med deras verksamhet? Då kan det nämnas att Buildor erbjuder fri frakt på allt, en prisgaranti som täcker alla varor i deras sortiment och öppet köp i 14 dagar ifall du inte blir nöjd. De är även certifierade inom trygg e-handel och på Prisjakt så har de 8.3 av 10 möjliga i betyg, 4,5 av 5 möjliga stjärnor på Pricerunner.

Några av Sveriges populäraste lusthus

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)