VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Lusthus -Köp billigt online! Färdig som byggsats i trä och metall med glas!

Några av Sveriges populäraste lusthus

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)


Polhus (Rekommenderas av oss!)

Polhus

Polhus grundades 2005 och är idag en av de snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus specialiserar sig främst inom Attefallshus, Friggebodar, bastu, lekstugor med mer. De som jobbar på Polhus idag har mångårig erfarenhet och är därför kunniga och kan hjälpa dig som kund om du har frågor eller känner dig osäker. Produktionen som sker i Baltikum, närmare bestämt Tallinn, styrs av medvetna medarbetare från Skandinavien. Med detta sagt så kan Polhus erbjuda dig som kund högkvalitativa varor! Med tanke på att Lusthus ingår i en av de kategorier som Polhus specialiserar sig på, så spelar det ingen roll om du är på jakt efter ett stort, litet billigt eller vad som är viktigast för dig. Polhus har i vilket fall någonting bra för just dig att erbjuda! När du beställer hos Polhus så har du 14 dagars ångerrätt, ifall du inte skulle vara nöjd. På TRUSTPILOT har Polhus fyra av fem möjliga stjärnor i betyg.

Hemfint (Rekommenderas av oss!)

Hemfint

Hemfint slog upp portarna för deras verksamhet 2010 med målet att kunna erbjuda deras kunder varor av hög kvalitet fast till förmånliga priser. Som ett kvitto på det så har Hemfint idag några av marknadens ledande priser på deras produkter tack vare bland annat stora inköp av standardvaror vilket gör att de kan pressa priset ytterligare lite grann. Idag har Hemfint över 60.000 nöjda kunder och på Pricerunner så har de fyra och en halv av fem möjliga stjärnor i betyg. Hemfint är certifierade inom trygg e-handel vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg i att Hemfint är ett seriöst företag. När du letar efter Lusthus så är Hemfint absolut värda att se över som ett alternativ med tanke på allt av de ovannämnda, men även med tanke på deras breda sortiment som varierar i pris, storlek med mer så att du kan välja den som passar dig bäst. Vid beställning för 300 kr eller mer, så är alltid frakten gratis. Leveranstiden för en lagervara är normalt sett 2-6 dagar.

Byggmax

Byggmax öppnade deras första butik i Täby, år 1993. Förr eller senare så skulle de komma att slog ut en envis konkurrent på marknaden genom deras innovative drive-in system vilket skulle möjliggöra för konsumenten att själv gå runt och plocka fritt från hyllan, vilket gjorde det till ett otroligt smidigt system. Sedan starten så har Byggmax breddat verksamheten väldigt mycket och har idag över 120 fysiska butiker i Norden, fördelade i Sverige, Norge och Finland. Idag så erbjuder inte bra Byggmax ett brett sortiment med över 40.000 högkvalitativa varor till marknadskraftiga priser, utan de lägger även stort fokus på en bra service till dig som kund, till exempel genom en prisgaranti för att öka tryggheten samt en snabb leverans. Genom “Byggmax modellen” så kan Byggmax hålla så pass låga priser genom inköp av ett begränsat antal av basprodukter samt att de aldrig har några extra priser utan har istället stabila och konstanta priser vilket resulterar i att det är lättare att ha bra priser hela tiden på varor i längden. Byggmax varuhus är även byggda medvetet så att det är lätt att lasta in varorna i bilen, för smidighetens skull och för att underlätta.

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror slog upp portarna år 1965 och har idag gått från att vara en doldis på marknaden till att ha över en miljon kunder som har handlat hos de. En stor ambition hos Skånska Byggvaror är att inte bara ha nöjda kunder, utan marknadens nöjdaste, och de kommer inte nöja sig innan de uppnår det. Skånska Byggvaror levererar produkter av hög kvalitet men till bra priser till dig genom att kapa alla möjliga mellanled. Genom att helt enkelt som sagt kapa alla möjliga mellanled och effektivisera produktionen samt leverans så kan alltid Skånska Byggvaror pressa priserna så lågt det bara går.

Buildor

Buildor - Det billiga varuhuset på nätet, lanserades i början av 2013 med ett huvudmål: En enklare och trevligare upplevelse när man handlar byggvaror. Deras mål är att kunna erbjuda ett brett sortiment av varor inom flera olika områden. Men naturligtvis är inte bara ett bra pris och hög kvalitet allt. Nä, utan Buildor erbjuder även konsumenterna en bra, kunnig och personlig kundservice så att man som kund ska kunna känna sig centrerad och trygg. Tvekar du fortfarande på att Buildor är seriösa med deras verksamhet? Då kan det nämnas att Buildor erbjuder fri frakt på allt, en prisgaranti som täcker alla varor i deras sortiment och öppet köp i 14 dagar ifall du inte blir nöjd. De är även certifierade inom trygg e-handel och på Prisjakt så har de 8.3 av 10 möjliga i betyg, 4,5 av 5 möjliga stjärnor på Pricerunner.

Det här ska du tänka på innan du köper ett lusthus

Lusthus kan vara precis det som saknas i din trädgård och om du är ute efter att köpa ett lusthus så finns det flera tips du bör veta innan ditt inköp.

Ett lusthus eller paviljong kan man placera i sin trädgård, i en park eller till och med där det grus. Ett lusthus finns ofta i två modeller, ett med endast tak och ett med både tak och golv. Det finns också varianter där det är inglasat eller har väggar så att du till och med kan stänga dörren.

Lusthus är kända för sin form av en oktogon, alltså åtta hörn. När du planerar att köpa ett lusthus så bör du först tänka på var du ska placera det. Ett lusthus bör stå på en stadig grund så att det är stabilt. Det finns olika storlekar och beroende på vad du planerar att använda lusthuset för så bör du se att storleken passar ditt behov. Många väljer att låta lusthuset så tomt så man kan placera bord och stolar endast när det behövs, exempelvis när det är fest, men det går också att köpa ett lusthus och året runt ha möbler inuti så att man kan njuta av en god frukost inne i lusthuset när man känner för det.

Vilket lusthus du väljer beror också på vilket klimat det kommer befinna sig i. Beroende på hur vädret är där du vill placera lusthuset avgör vilket lusthus du bör välja. Om du också planerar att använda lusthuset under vintern eller när det är kallare så gynnar det såklart att välja ett som är inglasat eller har någon form av isolering. De flesta lusthus är gjorda av trä men det finns även andra varianter med aluminium och stålstomme samt glasväggar. De lusthus som är gjorda av stål har en risk för rost, du bör därför se till att kvalitén är bra speciellt om du bor i ett regnigt område med hög luftfuktighet. Det är också värt att välja ett lusthus där stommarna och benen det står på är tjockare så att det är mindre risk för att de ska böjas, vilket kan hända efter en längre tid. Det finns flera lusthus som kommer med en sorters förstärkning för benen vilket gör att lusthuset står mer stabilt och klarar av tuffare oväder.

Öppna lusthus passar för sommarens events och om du planerar att ha många middagar och fester ute i trädgården så kan lusthuset vara det perfekta stället för att skydda sig mot regn eller placera bord med mat och tilltugg så att de skyddas mot solens värme. Det finns många lusthus som har vackra designer och färger som kan matcha ditt hus eller så kan du välja ett där du målar det själv. Om det är så att du planerar att flytta runt ditt lusthus flera gånger så kan det vara värt att köpa ett som är portabelt men glöm inte att se till att det alltid står stabilt i marken där du placerar det.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)