VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Multigym/Hemmagym -Köp billigt online här! Med bänkpress, benpress, skivstång, 50kg, 100kg, 150kg 200kg m.m.


Sporttema

Sporttema är ett svenskt företag som säljer träningskläder och tillbehör till träning på nätet. I sortimentet finns det fullt av olika träningsprodukter inom styrketräning, balansträning , motionsträning och mycket mer. En av de produkter som finns tillgängliga för köp hos Sporttema är multigymmet. En snabb blick i kategorin ”Multigym” hos Sporttema ger visar strax över 20 olika produkter, så det finns en hel del hemmagymsmodeller att välja mellan.

Hemfint

En annan e-handelsaktör som har ett väldigt brett utbud av multigym och hemmagym är Hemfint. Totalt finns det runt 15 olika modeller av multigym att välja mellan hos Hemfint. Priserna varierar från ett par tusenlappar upp till runt 10 000 kronor beroende på modell. Hemmagymmen är av god kvalité och kommer från varumärket HMS.

Träningsmaskiner.com

Är du på jakt efter ett hemmagym eller multigym är det inte dumt att ta reda på vad Träningsmaskiner.com har att erbjuda. Denna väletablerade nätbutik är specialiserade på träningsmaskiner och har ett brett utbud av olika multigym och hemmagym. Totalt finns det ca 30 olika typer av multigym och hemmagym från en rad olika varumärken hos Träningsmaskiner.com. Har du frågor kring olika multigym har Träningsmaskiner.com en god expertis och du kan alltid höra av dig med dina frågor till företagets kundtjänst. Värt att veta är också att det alltid är fraktfritt när du handlar för över 1000 kronor.

FitnessSport

Ytterligare en nätbutik som säljer multigym är FitnessSport.se. Hos FitnessSport finner du ett brett utbud av multigym från olika varumärken. Exempel på varumärken som finns i sortimentet är Titan, Kettler och BH Global. Totalt finns det ca 10 olika typer av hemmagym och multigym i skiftande priser och utförande. Skulle du köpa ett hemmagym från FitnessSport kan du räkna med att få fri frakt, då alla beställningar med ordervärde på över 500 kronor skickas gratis. Värt att veta är även att kunder har två månaders returrätt.

Träningspartner

Även Träningspartner (traningspartner.se) är en aktör att räkna med i jakten på ett hemmagym eller multigym. Här är det högkvalitativa multigym som gäller och det finns allt ifrån klassiska enkla modeller till mer robusta och avancerade. Totalt finns det runt 20 olika multigym att välja mellan. Frakten hos Träningspartner är alltid gratis om du handlar för över 500 kr. Då alla hemmagym kostar över 500 kr kan du räkna med att få fri frakt på din beställning. Att få hem ditt paket går vanligtvis väldigt snabbt och i de flesta fall har du din beställning redan efter 1-4 dagar.

CDON

Vill du göra ett riktigt kap när du letar efter hemmagym på nätet kan det vara en bra idé att kika in på CDON.se för att se vad som erbjuds. På CDONs plattform säljer flera olika e-handlare sina produkter, vilket innebär att sortimentet kan variera från dag till dag. Dock kan du vara rätt så säker på att du kommer få marknadens bästa priser och att det alltid kommer att finnas över 50 olika multigym/hemmagym i sortimentet. Du kan även räkna med att få fri frakt då CDON skickar alla beställningar med ett ordervärde på mer än 800 kronor, helt gratis.

Det här ska du tänka på innan du köper ett multigym

Ett multigym är en träningsmaskin där du kan utföra övningar som kan stärka majoriteten av dina muskler. Om du letar efter den ultimata träningsupplevelsen i hemmet så kan ett multigym vara precis det du behöver. Med en maskin kan du åstadkomma hundratals olika övningar och program direkt i ditt hem.

Om du funderar på att köpa ett multigym så bör du först fundera på var du ska placera det. Om du ska köpa det för hemmet så behöver du se till att du har tillräckligt med plats för maskinen och även en liten bit runt maskinen så att du får plats när du sträcker ut armar och ben. Se därför till att du har gått om utrymme och mät gärna området först där du vill placera maskinen. Du vill också se till att isoleringen under och runt maskinen är bra så att du inte riskerar att störa grannarna, om du har några, medan du tränar. Eftersom att maskinen har tunga vikter så kan den ge ifrån sig högljudda dån när man släpper vikterna.

Ett multigym är till för många olika övningar men till skillnad från en elektrisk maskin så finns det ofta inga inbyggda program som du kan göra direkt utan du behöver först läsa på lite om vilka övningar som du kan utöva med maskinen. Se därför till att lära dig lite om detta först så att du vet hur du hanterar maskinen på rätt sätt och inte skadar dig själv.

Om du har barn i hemmet så vill du se till att barnen inte kommer åt multigymmet eller att maskinen är säkrad och låst så att den inte kan användas. Det finns många klämrisker och tunga vikter i maskinen och du vill inte riskera att dina barn kommer till skada.

Är det så att du planerar att använda maskinen ofta så vill du se till att du köper en av bättre kvalité. Du vill att den ska klara av en hög användning och om du planerar att använda maskinen nästan dagligen så kan det också vara värt att se till att du får en bra garanti. Du vill att ditt multigym ska hålla ett par år så att du kan få god användning av det.

Det finns olika varianter av multigym och det innebär att de kan ha lite olika vikter och möjligheter till vilka övningar som kan utföras. Om du tränar ofta så vill du se till att du kan använda multigymmet till de övningar du föredrar. Det finns också flera multigym där man kan lägga till mer vikter i framtiden eller byta ut delar så att man kan utföra ännu fler övningar. Om du vet med dig att du kommer använda maskinen flitigt så bör du se till att den har den utrustning du behöver. Om du är ute efter simpla övningar och bara vill stärka lite muskler utan någon speciell tanke på vilken övning det är så kan ett simplare och även billigare multigym vara mer passande för dig.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)