VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Multigym Hemmagym


Sporttema

Sporttema är ett svenskt företag som säljer träningskläder och tillbehör till träning på nätet. I sortimentet finns det fullt av olika träningsprodukter inom styrketräning, balansträning , motionsträning och mycket mer. En av de produkter som finns tillgängliga för köp hos Sporttema är multigymmet. En snabb blick i kategorin ”Multigym” hos Sporttema ger visar strax över 20 olika produkter, så det finns en hel del hemmagymsmodeller att välja mellan.

CDON

Vill du göra ett riktigt kap när du letar efter hemmagym på nätet kan det vara en bra idé att kika in på CDON.se för att se vad som erbjuds. På CDONs plattform säljer flera olika e-handlare sina produkter, vilket innebär att sortimentet kan variera från dag till dag. Dock kan du vara rätt så säker på att du kommer få marknadens bästa priser och att det alltid kommer att finnas över 50 olika multigym/hemmagym i sortimentet. Du kan även räkna med att få fri frakt då CDON skickar alla beställningar med ett ordervärde på mer än 800 kronor, helt gratis.

Hemfint

En annan e-handelsaktör som har ett väldigt brett utbud av multigym och hemmagym är Hemfint. Totalt finns det runt 15 olika modeller av multigym att välja mellan hos Hemfint. Priserna varierar från ett par tusenlappar upp till runt 10 000 kronor beroende på modell. Hemmagymmen är av god kvalité och kommer från varumärket HMS.

Träningsmaskiner.com

Är du på jakt efter ett hemmagym eller multigym är det inte dumt att ta reda på vad Träningsmaskiner.com har att erbjuda. Denna väletablerade nätbutik är specialiserade på träningsmaskiner och har ett brett utbud av olika multigym och hemmagym. Totalt finns det ca 30 olika typer av multigym och hemmagym från en rad olika varumärken hos Träningsmaskiner.com. Har du frågor kring olika multigym har Träningsmaskiner.com en god expertis och du kan alltid höra av dig med dina frågor till företagets kundtjänst. Värt att veta är också att det alltid är fraktfritt när du handlar för över 1000 kronor.

Träningspartner

Även Träningspartner (traningspartner.se) är en aktör att räkna med i jakten på ett hemmagym eller multigym. Här är det högkvalitativa multigym som gäller och det finns allt ifrån klassiska enkla modeller till mer robusta och avancerade. Totalt finns det runt 20 olika multigym att välja mellan. Frakten hos Träningspartner är alltid gratis om du handlar för över 500 kr. Då alla hemmagym kostar över 500 kr kan du räkna med att få fri frakt på din beställning. Att få hem ditt paket går vanligtvis väldigt snabbt och i de flesta fall har du din beställning redan efter 1-4 dagar.

FitnessSport

Ytterligare en nätbutik som säljer multigym är FitnessSport.se. Hos FitnessSport finner du ett brett utbud av multigym från olika varumärken. Exempel på varumärken som finns i sortimentet är Titan, Kettler och BH Global. Totalt finns det ca 10 olika typer av hemmagym och multigym i skiftande priser och utförande. Skulle du köpa ett hemmagym från FitnessSport kan du räkna med att få fri frakt, då alla beställningar med ordervärde på över 500 kronor skickas gratis. Värt att veta är även att kunder har två månaders returrätt.