VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Paviljong -Köp billigt online! Färdig som byggsats i trä, plast eller metall!

Polhus

Polhus grundades 2001 och är idag en av de snabbast växande leverantörerna idag inom e-handel av trähus i Norden. Polhus gör egendesignade friggebodar, attefallshus, bastu, lekstugor med mer. Med tanke på att personalen som jobbar hos Polhus har mångårig erfarenhet av kvalitetsstyrning, logistik och kundservice så kan du förvänta dig att bli bemött av en kunnig personal som erbjuder dig en bra kundservice ifall du har några frågor. När du handlar hos Polhus så kan du vara säker på att din vara kommer vara av hög kvalitet med tanke på att råvarorna vid produktionen i Baltikum kommer från kända internationella varumärken. Med tanke på deras breda sortiment så kan du förvänta dig en Paviljong som passar just dig, oavsett om färg, storlek eller priset är det viktigaste. När du beställer från Polhus så kan du dessutom förvänta dig en snabb och smidig leverans, samt fri frakt vid beställning runt om i hela Sverige.

Hemfint

Hemfint slog upp portarna för deras verksamhet år 2010 och hade då ett mål: billigare varor av hög kvalitet till konsumenterna. Idag så har hemfint över 60.000 nöjda kunder med tanke på deras bra pris och höga kvalitet av varor, och det i kombination med en bra service som inkluderar exempelvis snabba leveranser och en kunnig kundservice. Ett kvitto på att du som kund ska kunna känna dig säker när du handlar hos Hemfint är att de är certifierade inom trygg e-handel, vilket innebär att de är ett seriöst företag att ha o göra med. På Pricerunner har Hemfint fått fyra och en halv av fem möjliga stjärnor i betyg. Leveranstiden för varor som finns i lager är normalt sett 2-6 dagar och vid köp så har du 14 dagars öppet köp ifall du inte blir nöjd och även en tillkommande reklamationsrätt som gäller i 3 år.

Byggmax

Byggmax startade upp sin verksamhet genom den första fysiska butiken i Täby, år 1993. Direkt hade Byggmax en konkurrent på marknaden, som Byggmax sedan skulle komma att mer eller mindre ut konkurrera genom deras innovativa drive-in system vilket möjliggjorde för konsumenten att fritt gå omkring och plocka från hyllorna vilket inte bara var smidigt, utan även möjliggjorde att priserna kunde pressas ner ännu mer. Sedan starten av Byggmax så har de expanderat verksamheten mer och mer och idag hittar du över 40.000 olika varor i deras sortiment, samt att det idag finns över 120 olika varuhus i Norden, fördelade i Sverige, Norge och Finland. Byggmax upprätthåller sina låga priser som de alltid haft än idag och därför så har du som kund även en prisgaranti ifall du skulle se samma artikel hos en annan konkurrent, fast till ett lägre pris. Byggmax upprätthåller inte bara bra och högkvalitativa produkter till marknadskraftiga priser, utan de har även en bra service för att kunden ska kunna känna sig trygg, genom till exempel kunnig personal samt specialdesignade varuhus för att kunna göra transporten så lätt och smidig som möjlig.

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror påbörjade sin verksamhet 1965 genom små försäljningar av grundaren Börje Blomkvist. Idag har de expanderat och idag har över en miljon handlat på Skånska Byggvaror. Skånska Byggvaror strävar såklart efter att vara det självklara alternativet på marknaden vilket man inte är om man inte har högkvalitativa produkter till rimliga priser. Skånska Byggvaror möjliggör att skära ner priserna så mycket som möjligt genom att kapa alla möjliga mellanled från produktion till försäljning. Därefter så kan de genom en effektiv produktion och en effektiv leverans ha rimliga priser att erbjuda deras konsumenter. Du kan se Skånska Byggvaror som ett seriöst alternativ med tanke på att de är certifierade inom trygg e-handel.

Buildor

Buildor lanserades 2013 med ett huvudmål: En trevligare och enklare handel av byggvaror. Ett stort fokus hos Buildor.se är att kunna erbjuda dig som kund en bra service i form av kunnig och erfaren personal som kommer från stora företag såsom Tele2, Lidl, Klarna m.fl, men även väldigt snabba leveranser. Buildor utsågs som årets e-handlare 2016 inom renovering och bygg, vilket gör att du som kund kan lita på att det är högklassiga varor som Buildor har i sitt sortiment. Oavsett om du är ute efter en lite större, mindre, billigare etc. så har Buildor troligtvis något för dig i deras sortiment av kvalitetsprodukter. När du köper via Buildor så har du en prisgaranti samt fri frakt på alla varor, och 14 dagars öppet köp ifall du ångrar dig eller inte blir nöjd. På Pricerunner har Buildor 4.5 av 5 möjliga i betyg och på Prisjakt 8.3 av 10 möjliga stjärnor.

Trendrum

Trendrum slog upp portarna 2010 och ägs av Trendrum AB som är etablerade på marknaden sedan 2007. Trendrum har så klart bra produkter till bra priser för att kunna vara just ett bra alternativ,, vilket över 100.000 nöjda kunder är ett kvitto på. En stor fördel med Trendrum är att du ofta kan specialanpassa till exempel möbler som de är specialiserade inom för att få just den klädsel som passar dig bäst! Gällande Paviljonger så har Trendrum ett par stycken i rätt så unik design sett till konkurrenterna som kan passa både den med lite större och den med lite mindre plånbok. Trendrum är certifierade inom trygg e-handel och på Pricerunner har de fyra och en halv av fem stjärnor i betyg. Vid beställning så ingår frakten om du handlat för 1.000 kronor eller mer och ifall du inte blir nöjd så har du 14 dagars ångerrätt, samt 3 års reklamationsrätt.

VidaXL

VidaXL var från början inte speciellt stort men har idag expanderat varumärket. VidaXL är idag en internationell återförsäljare med ett bra utbud av varor inom bland annat trädgård, garage och kläder. Som konsument så kan VidaXL lova dig att du kommer att ha en bra känsla och känna prisvärdhet efter köp, och att du har tillgång till en bra service. När du handlar hos VidaXL så kan du välja en rad smidiga betalningsalternativ som bland annat kortbetalning och faktura. Paketen till dig levereras antingen genom DPD eller Postnord. Som alltid har du en reklamationsrätt gällande 3 år och en ångerrätt på 14 dagar.

Kila Möbler

Kila Möbler grundades 1978 och hade på den tiden egen tillverkning av trädgårdsmöbler i furu och en del andra saker såsom sängar. Med åren så expanderade de sin verksamhet och har idag flera tusen olika produkter att välja mellan i deras sortiment. Starten av deras e-handelsbutik var år 2008 vilket gör det enklare att bedriva verksamheten och vara tillgängliga över ett större område, vilket de är idag. En av styrkorna hos Kila Möbler är deras långa erfarenhet med över 35 års erfarenhet. Kila Möbler ger dig som kund ett stort kundfokus så att du kan välja de varor som passar dig bäst. I oktober 2012 blev de certifierade inom trygg e-handel. Kila Möbler har 9.4 av 10 möjliga i betyg på TRUSTPILOT.

KitchenTime

KitchenTime grundades av två personer år 2010, först till namnet “Lykka”. År 2012 bestämde de sig för att satsa helt på webbutiken och 2014 så hade det tillkommit en del nya på kontoret och Lykka hade tagit ett steg närmare till att bli Nordens största köksbutik på nätet, dessutom genom att bland annat byta namn från “Lykka” till namnet som de erhåller än idag, “KitchenTime”. 2016 så öppnades den första fysiska butiken i Uppsala, där verksamheten först startade. KitchenTime har 8.9 av 10 möjliga i betyg på TRUSTPILOT, vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg i att KitchenTime är ett seriöst och pålitligt företag.

Några av Sveriges populäraste paviljonger

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)