VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Pergola - Med eller utan tak och vägg - Färdig som byggsats! Köp billigt online här!

Polhus

Polhus öppnade sin verksamhet 2001 och är en av de snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Idag så har de ett sortiment av högkvalitativa varor till bra priser som till exempel inkluderar egendesignade attefallshus, friggebodar, lekstugor, bastu, och mycket mer. De som jobbar hos Polhus har lång erfarenhet av bland annat tillverkning, kvalitetsstyrning, logistik och kundservice, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i ditt val av Polhus. Produktionen av varor inom Poolhus sortiment sker i baltikum och råvarorna kommer från sedan tidigare kända internationella leverantörer. Om du inte är nöjd så har du en ångerrätt på 14 dagar och en reklamationsrätt gällande 3 år.

Hemfint

Hemfint öppnade 2010, då med målet att kunna erbjuda kunder ett sortiment av dörrar, fönster., badrumsprodukter med mer till rimliga priser. En stor fördel hos Hemfint är att du som kund i många fall kan skräddarsy din produkt efter till exempel vissa mått för att det ska passa just dig! Hemfint är certifierade inom trygg e-handel vilket gör att du som kund kan betrakta de som ett tryggt och seriöst företag, plus det faktum att de dessutom idag har över 60.000 nöjda kunder. Betygsmässigt så har Hemfint fyra och en halv av fem möjliga stjärnor på Pricerunner. Frakten är gratis vid köp av ett värde av 300 kr eller mer, och leveranstiden för lagervaror är normalt sett 2-6 dagar. Som alltid så gäller 14 dagars ångerrätt ifall du inte är nöjd med ditt köp och 3 års reklamationsrätt.

Byggmax

Byggmax öppnade sin verksamhet genom den första fysiska butiken i Täby, år 1993. Ganska meddetsamma så hade Byggmax en envis konkurrent på marknaden, som Byggmax senare övervann genom sitt då relativt unika drive-in system. Ett drive-in system som skulle möjliggöra för kunden att själv kunna gå och plocka fritt från hyllan, till skillnad från de allra flesta konkurrenter på marknaden. Idag har Byggmax ett brett sortiment av en rad olika varor inom en rad olika kategorier vilket utgör över 40.000 varor totalt i deras sortiment, vilket gör att du som kund mycket troligt kommer hitta produkten för dig. När du handlar så omfattas du även av en prisgaranti och en snabb leveranstid. I övrigt så erbjuder Byggmax en bra service så att du som kund ska kunna känna dig centrerad. Till exempel, så har de specialdesignat sina fysiska varuhus vilket underlättar för dig som kund när du ska lasta i varorna i din bil.

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror grundades 1965, och var då mycket mindre än idag, då över en miljon har handlat en vara från Skånska Byggvaror och deras sortiment av högkvalitativa produkter. För att kunna erbjuda sina kunder de bästa priserna på deras sortiment så kapar Skånska Byggvaror alla möjliga mellanled mellan tillverkning och leverans till kunden. Därefter kan de erbjuda konsumenterna bra priser genom en effektiv produktion och en effektiv leverans. Med tanke på att Skånska Byggvaror vill vara det självklara valet på marknaden så räcker förstås inte hög kvalitet och bra priser, utan en bra service är också en stor fokuspunkt. Om du är osäker så kan du få svar hos kundservicen och när du beställer så ingår alltid frakten, det är några exempel av deras bra service för att stimulera dig som kund.

Buildor

Buildor lanserades 2013 med ett huvudmål: Göra det enklare och trevligare att handla byggvaror på nätet. Ett stort fokus hos Buildor är att idag kunna leverera varor av varierande kategori till marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom byggvaror och inredning online. Buildor värderar även en bra service väldigt högt och är måna om att deras kunder ska bli väldigt nöjda med deras köp. Till exempel så ingår fri frakt vid köp på alla varor, samt en prisgaranti vilket innebär att du får mellanskillnaden tillbaka om du hittar samma artikel på en annan hemsida ,fast till ett lägre pris. Buildor är certifierade inom trygg e-handel vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i att Buildor är ett seriöst företag, samt att de fick nominering som “Årets e-handlare 2016” inom renovering och bygg.

Trendrum

Trendrum slog upp portarna för verksamheten 2010 med syftet att sälja prisvärda möbler och annan inredning online. Många av möblerna Alla varor i deras sortiment är noga utvalda för att möta den höga kvaliteten som utlovas samt att de är certifierade inom trygg e-handel vilket gör att du som kund ska kunna känna dig trygg. Trendrum har som ett kvitto på nöjda kunder idag över 100.000 nöjda kunder och 4.5 av 5 möjliga stjärnor i betyg hos Pricerunner. Som kund kan du dessutom välja i många fall att kunna specialanpassa din produkt för att göra den mer unik så att du blir så nöjd som möjligt! Vid frågor så har Trendrum dessutom en kunnig kundservice som hjälper dig fram! Om du köper från Trendrum och inte blir nöjd så är det 14 dagars ångerrätt och 3 års reklamationsrätt som gäller.

VidaXL

VidaXL är en internationell återförsäljare online som strävar efter att möta hög kvalitet på deras sortiment med så marknadskraftiga priser som möjligt för att kunna stimulera deras kunder. VidaXL lovar dig som kund bra pris på deras sortiment, bra service i form av bland annat en kunnig kundservice ifall du har frågor och möjlighet till anpassning efter ditt egna modersmål, samt en bra känsla av att du gjort ett prisvärt köp. Med tanke på det breda sortiment som VidaXL erbjuder så kan du som kund förvänta dig att hitta det för dig, oavsett om du prioriterar färg, storlek pris, eller något annat vid köp.