VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Philips Avent Babyvakt ECO SCD506

Philips Avent Babyvakt ECO SCD506

Håll koll på din minsting medan du gör annat i hemmet! Denna babyvakt från Philips tillhör en av den senaste tidens mest populära produkter inom kategorin babyvakter. Den en räckvidd utöver det vanliga, finurliga extrafunktioner och en ergonomisk design.

Räckvidden är räcker för de flesta förhållanden. Inomhus räcker den upp till 50 meter, vilket är tillräckligt för de flesta hem. Utomhus har den täckning upp till hela 330 meter! En viktig aspekt är den anslutningsteknik (DECT) som babyvakten använder sig av. Detta gör att du kan känna dig trygg med en 100% störningsfri kommunikation.

På föräldraenheten finns en statuslampa som lyser rött om enheten är utom räckhåll, vilket är ett bra sätt att försäkra dig om att du inte missar något på grund av att du är för långt bort från barnet. En annan indikator visar ljudnivån hos barnet så att du som förälder kan se om det händer något i barnets rum även om du har stängt av ljudet på föräldraenheten. Den mobila enheten känns robust och stabil i hanteringen.

Det finns en funktion där du kan prata till barnet genom enheten och lugna det utifall det är oroligt. Oavsett var du befinner dig i hemmet kan barnet få höra din lugnande röst.

Babyvakten kan användas i upp till 24 timmar utan sladd, beroende på vilken typ av batteri som används. Detta tack vare en funktion som heter Smart Eco Mode och som innebär att effekten minskar när du kommer närmare barnet. På så vis sparar du ström och värnar om miljön. Till föräldraenheten kan du antingen använda batterier (1,5 volt AA icke-laddningsbara eller 1,2 volt laddningsbara) eller så kan du koppla in den i väggen.

En finurlig funktion är nattlampan som ger ett lugnande sken och gör det lättare för barnet att somna. Det finns även en funktion som spelar lugnande vaggvisor som får barnet att slappna.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)