VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Philips AVENT Digital Videobabyvakt SCD630/26

Philips Avent Digital Videobabyvakt SCD630/26

Avent Babyvakt SCD630/26 tillhör de mer avancerade produkterna inom kategorin videobabyvakter.

Denna produkt passar den mest kräsne och har en snygg, högupplöst 3,5-tums skärm med kristallklart mörkerseende. Tack vare en zoom på 2x som även kan panoreras har man möjlighet att alltid se vad barnet har för sig. Dessutom möjliggör det automatiska infraröda mörkerseendet att man kan få en tydlig bild både dag och natt.

Föräldrarenheten klarar en räckvidd upp till 300 meter utomhus samt 50 meter inomhus. Detta gör att du kan vandra omkring ganska fritt i och omkring huset och ändå alltid höra din älsklings minsta joller eller skratt som om det vore precis intill dig.

Videobabyvakten är utrustad med tre lampor som gör det möjligt att se ljudnivån i barnets rum. Denna indikator fungerar även om ljudet är avstängt på föräldraenheten. Dessutom finns det en kopplingsindikator som varnar om batteriet är svagt eller om monitorn är utom räckhåll. Tryggt och bra.

Med denna babyvakt kan du försäkra dig om att kommunikationen alltid är god tack vare dess A-FHSS-teknik. Detta innebär att uppkopplingen mellan dig och ditt barn förblir privat. Babyvakten använder olika frekvenser för att minska eventuella störningar.

Som standard ingår finurliga funktioner såsom vaggvisor, nattlampa och temperaturindikator.

Ibland behöver barnet bara få höra din röst. En utmärkt funktion är samtalsfunktionen som via ett enkelt klick gör att du kan börja prata med ditt barn oavsett var i hemmet du befinner dig.

Vidare erbjuder videobabyvakten en ny och mycket efterfrågad vibrationsfunktion som gör det möjligt för dig att få en diskret notis om ljudet är avstängt. Detta gör att du ostört kan känna dig trygg i övervakningen dygnet runt.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)