VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Pinnstol -Köp billigt online här! Svart, vit, trä, grå, röd, ek, hög rygg m.fl.

Under senare delen av 1700-talet började pinnstolarna att komma till Sverige. Vid slutet på 1800-talet började intresset för pinnstolar att minska igen och 1890 fanns de i princip inte kvar över huvud taget. Det skulle dröja ända tills 1965 innan stolarna återigen började bli populära och många fabriker började återuppta produktionen av dem. Att sälja pinnstolar är dock något av ett problem. Deras design gör att de inte kan säljas i kartonger som man sedan monterar ihop själv och om man köpte dem färdigmonterade i butik skulle butiken behöva vara enorm för att få plats med dem. Lösningen blev att sälja dem via internet och frakta dem hem till kunderna. Då kunde man ha dem stå i en lagerlokal där de kan ta upp så mycket plats som de behöver. Detta är därför det vanligaste sättet att sälja dessa stolar på.

Trendrum

Trendrum är en online butik som grundades 2010 med syftet att sälja möbler och annan inredning via internet. De satsar också på att sälja prisvärda produkter. Detta märks när man kollar på deras pinnstolar. Köper du en pinnstol från Trendrum kommer du att få med ett matbord. Du kan inte köpa stolarna en och en utan du kan bara köpa dem som en grupp med ett matbord. Det billigaste kostar inte mer än några tusenlappar vilket är väldigt bra för ett bord och några stolar. Vill du ha lite bättre kvalité och material får du dock vara beredd att betala uppemot en 10 000 kronor. Om du vill köpa pinnstolar en och en är inte Trendrum rätt butik för dig men om du vill köpa en hel matgrupp är detta definitivt ett bra ställe att kolla på.

Royal design

Denna kedja är en av Sveriges ledande internet butiker inom design och heminredning. Royal design är mer eller mindre lite kända för att vara en butik som säljer lite dyrare produkter och det är inte annorlunda när det kommer till pinnstolar. Du får stolar av hög kvalité men det kommer kosta dig ett antal hundralappar per stol. Det betyder att detta blir mycket dyrare än om du skulle handla från Trendrum. Men om du bara vill ha en eller två stolar kommer Royal design att bli billigare än Trendrum eftersom du kan köpa stolarna en och en. Därför kan Royal design vara bra om du bara vill ha några få stolar men om du vill ha en hel matgrupp borde du definitivt välja Trendrum.

Svenssons i Lammhult

Denna kedja är en av Sveriges ledande kedjor som säljer möbler och heminredningen. I sitt sortiment har de mer än 200 kända varumärken. När det kommer till deras pinnstolar har de ett stort utbud av dem i olika prisklasser. Om du vill ha en stol av hög kvalité och med en snygg design kan du få betala ett antal tusenlappar per stol. Vill du istället ha en billigare variant som kanske inte är av riktigt lika hög kvalité kan du komma undan med en eller två tusenlappar. Svenssons i Lammhult är något av ett dyrare alternativ men om du vill ha en eller två pinnstolar av hög kvalité kan de definitivt vara ett bra alternativ.

Ellos

Ellos tillhör gruppen Ellos Group som tillsammans äger företagen Ellos, Jotex och Stayhard. De är en ledande kedja när det kommer till mode och hemprodukter men när det kommer till pinnstolar har de inte ett särskilt stort utbud. Om du planerar att köpa en pinnstol härifrån får du räkna med att betala ett antal hundralappar per stol. Då får du en stol av hög kvalité och med en bra design. Ellos är bra att vända sig till om du vill ha en eller två stolar. Vill du istället köpa flera stolar eller en hel matgrupp bör du istället välja Trendrum.

Rum21

Rum21 ingår faktiskt i samma grupp som Royal design och de har mer än 15 års erfarenhet av internet-handel. Rum21 startades 2006 och togs inte upp i Royal design group förens 2014. När det kommer till pinnstolar har de ett väldigt stort utbud. Stolarna varierar också väldigt mycket i prisklass. Om du är beredd att betala mycket pengar kan du få en stol av hög kvalité och med en mycket unik design. Dock kommer detta kosta dig många tusenlappar. Vill du istället ha en lite billigare stol som antagligen inte håller riktigt samma kvalité och med en mer generisk design kommer du kunna komma undan med två eller tre tusenlappar.

Cult Furniture

Cult Furniture startades 2009 och har sedan dess levererat designmöbler. De har därför mycket erfarenhet inom branschen och kan leverera bra produkter till dig. Om man kollar lite närmare på deras pinnstolar ser man att de har ett ganska litet utbud. De pinnstolar de säljer är av hög kvalité och kostar dig inte mer än några tusenlappar. Om du bara ska köpa några få pinnstolar kan detta definitivt vara ett bra ställe eftersom stolarna här är billigare än på många andra ställen.

Designonline

Designonline startades 2003 och har sedan dess sålt go design via nätet. De satsar sedan på att leverera detta till dig oavsett vart du bor. De har ett bra utbud av pinnstolar med ganska stor prisvariation. Om du vill ha en stol av hög kvalité så får du räkna med att betala en del tusenlappar men om du inte behöver ha deras bästa stolar kan det räcka med en eller två. Om du vill köpa en eller två pinnstolar kan Designonline definitivt vara ett bra val.

CDON

CDON är nordens största varuhus. När man tänker på CDON tänker de flesta inte på pinnstolar men även det kan du faktiskt handla här. CDON har ett riktigt stort utbud av pinnstolar och här kan du både köpa enstaka stolar och hela matgrupper. Detta gör CDON till ett mycket bra val om du vill köpa pinnstolar eftersom du kan välja mellan att köpa enstaka stolar och hela matgrupper. De erbjuder bra produkter till ett bra pris och de håller en hög kvalité. Därför bör du åtminstone fundera på att välja CDON nästa gång du ska köpa pinnstolar.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)