VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Plattång - Köp billigt online här! De bästa plattängerna!

Några av Sveriges populäraste plattänger:

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)


Med åren blir det tryggare och tryggare att handla på internet. Fler och fler butiker uppkommer och sortimenten expanderar hela tiden. Samtidigt upptäcker fler och fler människor att det går både snabbt och smidigt att handla på internet. Samtidigt som alla dessa förändringar sker blir det svårare och svårare att hitta det som man söker bland alla miljarder produkter och varor. Du kan behöva sitta i timmar bara för att hitta den där perfekta produkten som du såg någonstans men inte mins var. Du kanske vet exakt vad du söker men kan inte hitta det, eller så vill du ha vilken variant som helst av din vara men till ett mycket lägre pris. Då har du hittat rätt. På den här sidan kommer du kunna läsa om olika tips på vart du kan hitta de perfekta produkterna för dig och samtidigt få veta vilka specialerbjudanden eller kampanjer som olika sidor erbjuder. Här nedan kommer du att kunna läsa om olika tips på vart du kan hitta en plattång.

Lyko

På Lyko hittar du ett mycket brett sortiment av plattänger till bra priser. För att snabbare och mer effektivt hitta just den som du söker kan du enkelt på vänster sida inne på sidan filtrera vilken färg, volym, prisgrupp, varumärke, paketering, märkning eller produktserie som du vill ha för att slippa sitta och titta igenom alla de andra produkterna som inte alls passar dig. Recensionerna om Lykos plattänger är mycket höga och många av dem når ett snittbetyg på 5/5 stjärnor. På Lyko får du alltid fri frakt på allt du köper och snabb leverans. Om du skulle få några problem eller ha några funderingar om din vara kan du snabbt och enkelt kontakta Lyko på deras kundservice via telefon, chatt eller mail där du kan få svar på allting som du undrar över.

Boozt.com

Inne på Boozt.com hittar du olika plattänger i olika moeller. Även här inne kan du filtrera de olika produkterna efter märken, popularitet, nyaste, högst rabatt, lägsta pris först, högsta pris först och bästsäljaren först. Detta gör det väldigt enkelt för dig att hitta exakt vad du söker. Plattängerna säljs i många olika prisklasser med priser från ca 500 kr upp till mot 1100 kr. Inne på Boozt.com får du alltid ri frakt vid köp över 499 kr och en leveranstid på 1- 2 vardagar på alla plattänger. Om din plattång skulle gå sönder har du alltid på års garanti på alla plattänger vilket gör att du enkelt kan skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Om du skulle få några problem med att skicka tillbaka din vara eller har något annat du undrar över kan du kontakta boozt.com på deras kundservice via telefon eller mail där du alltid får svar inom 48 timmar.

Bangerhead

Inne på Bangethead finns det över 15.000 artiklar varav ca 70 st är plattänger. Plattängerna håller priser från ca 400 kr till upp mot 2000 kr. Även inne på Bangerhead kan du filtrera de olika plattängerna inom riktiga många olika kategorier. T ex, kategorier och varumärken. På Bangerhead får du alltid fri frakt och en mycket snabb leverans. Din vara skickas oftast även inom 24 timmar. Skulle du ångra dig när du har fått hem din vara är det bara att skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka du det alltid gäller öppet köp i 30 dagar på alla köp. Skulle du få några problem eller ha några funderingar är det bara att kontakta Bangerhead på deras kundservice via chatt eller via mail där du får svar på allt som du vill veta.

CDON

CDON är Nordens största varuhus på nätet med flera miljoner produkter. Om du letar efter en plattång erbjuder CDON ett mycket brett sortiment med prisklasser från ca 100 kr till 3400 kr. Med sina många rabatter och ständiga kampanjer väljer många att köpa sin plattång på CDON. Det gör att flera människor lämnar recensioner på plattängerna och skansen för låga omdömen blir större. Trots de många recensionerna när de flesta plattängerna ett snittbetyg på 5/5 stjärnor. På CDON får du alltid fri frakt vid köp över 800 kr och en mycket snabb leverans. Du får också tillgång till många olika betalningssätt. Du kan välja mellan direktbetalning eller delbetalning då du betalar en viss summa varje månad tills hela beloppet är betalt. Du kan också betala hela beloppet en annan månad om det passar dig bättre.

Nordicfeel

Nordicfeel erbjuder ett brett sortiment med plattänger i många olika märken och prisklasser. Genom deras enkla och smidiga hemsida kan du enkelt filtrera de olika plattängerna efter pris, märke, effekt, hårtyp, egenskaper och mycket mer. Recensionerna om plattängerna inne på Nordicfeel är mycket höga och många av dem når ett snittbetyg på 5/5 stjärnor. När du beställer din plattång från Nordicfeel är det fri frakt med en leveranstid på 3 till 6 arbetsdagar. Om du skulle vilja ha din plattång lite snabbare kan du välja snabbleverans med en beräknad leveranstid på 1 till 4 arbetsdagar. Om du vill ha ditt paket ännu lite snabbare kan du välja expressleverans med en beräknad leveranstid på 48 h. Då levereras paketet till närmaste postombud. Om du inte väljer det vanliga leveranssättet tillkommer en fraktkostnad på 19 kr.

NiceBeauty.com

Om du är ute efter plattänger till lite högre kvalite men ändå till bra priser är NiceBeauty något för dig. Inne på NiceBeauty.com hittar du plattänger med högst recensioner och tusentals nöjda köpare. Även på NiceBeauty kan du filtrera fram de produkter som passar perfekt för dig. På sidans vänstra kant kan du välja mellan olika märken, priser och recensioner för att snabbare och effektivare hitta det som du söker. När du beställer din vara är det fri frakt och en leveranstid beräknad på 1 till 3 arbetsdagar. Du kan också välja mellan olika fraktbolag och ombud nära dig där du vill hämta ut ditt paket. Om du skulle ändra dig när du har fått hem din vara är det bara att skicka tillbaka den då det alltid är 14 dagars returrätt på allt som du köper.

Eleven

Eleven erbjuder dig plattänger i prisklasser från ca 400 kr upp mot 2500 kr och mycket däremellan. Eleven erbjuder också mängder med tillbehör och olika sätt som du kan köpa för fantastiska priser. Recensionerna på de olika plattången är också mycket höga och har tusentals köpare. Fraktkostnaden för allting inne på Eleven är alltid 0 kr om du inte vill utnyttja expressfrakter som blir gratis vid köp över 499 kr. Vid köp under 499 kr tillkommer en fraktkostnad på 39 kr för expressleveransen. Om du beställer din vara via expressleveransen innan 16.00 skickas din vara samma dag. Om du skulle ångra dig när du har fått hem din plattång kan du enkelt och smidigt skicka tillbaka varan då det gäller 30 dagars öppet köp på alla varor på Eleven.

Gino:s

Gino:s erbjuder många olika plattänger och tillbehör till mycket bra priser. De har också många kampanjer och olika rabatter som gör varorna ännu mer prisvärda.

Fraktkostnaden på Gino:s är alltid 0 kr och en mycket snabb leverans på 1 till 2 vardagar ingår. Om du skulle få några problem eller ha några funderingar, tveka då inte på att kontakta Gino:s på deras kundservice via telefon eller mail där du får svar på alla dina frågor och funderingar inom 24 timmar. Om du har någon ganska vanlig fråga kan du gå in på Gino:s hemsida och titta band deras vanliga frågor och svar för att kanske hitta svaret på din fråga både snabbare och enklare.

HarSale.se

Inne på HairSale.se hittar ett brett sortiment med många olika plattänger. Prisklasserna rör sig runt ca 200 kr upp mot ca 2000 kr. HairSale.se säljer också många olika tillbehör till fantastiska priser. Med deras ständiga kampanjer på olika varor dras fler och fler till sidan och varorna blir bara mer populära hel tiden. När du beställer din plattång från HairSale.se får du alltid fri frakt och snabb leverans. Du har också 14 dagars öppet köp ifall du skulle ändra dig när du har fått hem varan. När du betalar får du också möjlighet till många olika betalningssätt. Du kan välja mellan direktbetalning, delbetalning eller att betala hela beloppet en annan månad.

Det här ska du tänka på innan du köper en plattång

En plattång kan behövas vid alla tillfällen och om du funderar på att skaffa en plattång så kan det vara värt att först ta en titt på dessa tips.

En plattång används för att göra vågigt, krulligt och helt enkelt stort hår plattare och rakare. Eftersom att allas hår är olika så finns det också olika sorters plattänger som passar. Först och främst så kan det vara lockande att försöka hitta en så billig plattång som möjligt. Risken med detta är att köpa en plattång som till slut bara skadar håret och inte plattar det som man önskar. Se därför till att fokusera lite mer på kvalité för att få det resultatet du önskar dig.

Plattänger kommer i olika storlekar och olika maxtemperaturer. En plattång som är kort på bredden passar bättre för tunnare och mindre hår eftersom det är en liten portion som behövs plattas i taget. Om du har tjockare hår så kan det därför vara bättre att skaffa en lite bredare plattång. Du vill också ta en titt på maxtemperaturen och även om höga temperaturer oftast är lika med plattare hår, så skadar också detta håret mer. När du väl har din plattång så bör du inte alltid använda den högsta temperaturen.

Många gillar också att kunna locka sitt hår då och då och det finns många plattänger som erbjuder både möjligheten till plattning och lockning av håret. Om du vill ha en plattång som också kan göra lockar så bör du leta efter en som har en mer oval- eller halvmåneform. På så sätt kan du vira håret runt plattången och låta värmen från andra sidan av plattången locka håret medan du långsamt drar plattången ifrån dig.

Materialet som din plattång och speciellt plattorna är av är väldigt viktigt för ditt köp. Det finns främst två material, keramik och teflon, och sedan många olika kombinationer av dessa. Fördelen med keramiska plattor är att de värms upp snabbt och är också bra på att bevara värmen. Teflonplattor har fördelen med att det är enkelt och smidigt att glida håret genom plattorna medan man plattar håret.

Om du är osäker på vilken plattång som är bra utan att ha testat och om du aldrig testat att platta ditt hår innan så kan du testa att gå till en frisör för att låta dem platta ditt hår. Du ser då både hur de går tillväga och vilken plattång de använder och du kan fatta ett bättre beslut. Glöm inte att också införskaffa en spray som man sprayar håret med innan man börjar platta för att skydda håret. Om du vet att ditt hår är skadat så bör du undvika plattning eller använda en sådan skyddande spray.

Ett extra tips är att se till att du köper en plattång som har en rätt så lång sladd. Det är ofta man vill stå och platta håret någonstans där det inte finns direkt strömtillförsel och det är inte det lättaste att alltid hitta en förlängningssladd. Du vill såklart kunna stå vid en spegel och om sladden är minst 1,5 meter lång brukar man klara av att nå de flesta eluttagen.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)