VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Robotgräsklippare Gardena R100Li SILENO

Gardena R100Li SILENO

Gardena SILENO gör det enkelt att uppnå en slät och grön gräsmatta. Denna robotgräsklippare klarar ytor på upp till 1 000 kvadratmeter och den kan ta sig upp och ner för lutningar på upp till 35 procent.

Med hjälp av en teknologi som Gardena kallar för SensorCut klipper den gräset utan ränder, så att du får en slät och jämnt klippt gräsmatta.

Tack vare EasyPassage-funktionen kan Sileno uppnå perfekt kippning av gräsmattan även i trånga passager. Skalet är gjort av hårdplast och är mycket robust. Robotgräsklipparen tål dåligt väder bra och klagar inte över ett sommarregn då och då.

Robotgräsklipparen drivs av ett laddningsbart batteri och denna lilla robot återvänder själv till sin laddningsstation vid behov. Du har möjlighet att lägga ut en guidekabel som hjälper den klippa ända ut till trädgårdens hörn för att uppnå ett perfekt resultat.

Du kan skydda din robotgräsklippare mot stöld med ett effektivt PIN-kodsystem och det är enkelt att ställa in när larmet ska ljuda. Denna tystlåtna krabat kommer att hålla din gräsmatta snygg och prydlig hela sommaren!

Säkerheten är också hög tack vare en kollisionsvarnare som är mycket känslig. Om någon skulle få för sig att lyfta gräsklipparen stannar knivarna på en gång för att undvika skador.

Robotgräsklipparen Sileno vann Reddot Design Award 2016 för sin utmärkta design och sina goda konstruktionsegenskaper.

Gardena är ett bolag som grundades 1961 i Ulm i Tyskland och är idag en del av Husqvarna Group. Gardena har ett brett sortiment som förutom flera olika robotgräsklippare innehåller pumpar, verktyg för jordbearbetning, bevattningssystem med mera. Man har en filosofi som går ut på att ha respekt för de människor som betraktar sin trädgård som ett boende i naturen. Man har också lagt ner mycket energi på att göra trädgårdsarbetet smartare med hjälp av mobiltelefonen.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)