VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Robotgräsklippare Honda Miimo 310

Honda Miimo 310

Honda Miimo 310 är en robotgräsklippare som klarar av större gräsmattor på upp till 1 500 kvadrat och klipper upp till 90 kvadrat per timme.

Den lär sig följa trädgårdens ytor med hjälp av en upp till 800 m lång begränsningskabel. Du kan också programmera den att klippa snyggt längs gräsmattans kanter. I normalläge utgår den från dockningsstationen och navigerar smärtfritt förbi träd, buskar, pooler och rabatter. Man kan dock låta den identifiera upp till tre startpunkter som ligger längre bort, utifall terrängen skulle kräva det.

Sluttningar på upp till 25 grader är inget problem då Miimo har ett mycket gott grepp. Den fastnar heller inte i hål eller andra ojämnheter tack vare sina känsliga sensorer.

Miimo 310 är tyst och effektiv. Den är också extremt säker om du har barn eller djur. En tippsensor stänger av skärbladen på en gång utifall den skulle vältas eller lyftas. Robotgräsklipparen är utrustad med sensorer som känner av 360 grader runt klipparen och ändrar automatiskt riktning om det skulle behövas. Denna robotgräsklippare känner automatiskt av hinder i vägen och den rullar sig själv hem till sin laddare när det kraftfulla batteriet behöver laddas.

Klipphöjden kan lätt justeras via ett användarvänligt gränssnitt till mellan 20 och 60 millimeter.

Designen är elegant och får den att se ut som en liten rullande accessoar i din välskötta trädgård!

Denna robotgräsklippare sparar tid och inte minst din rygg. Eller som Honda själv säger: ”Om du gillar att kippa gräs, så ok – annars finns Miimo där för dig”. Satsa på en robotgräsklippare som kommer hålla gräsmattan snygg och prydlig under hela säsongen!

Honda är ett japanskt företag som kanske är mest känt för sina bilar och motorcyklar men deras trädgårdsprodukter med sina 40 år på marknaden är mycket välbeprövade och omtyckta.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)