VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Robotgräsklippare Husqvarna Automower 105

Husqvarna Automower 105

Tänk dig att komma hem efter jobbet, byta om till shorts, ta en drink ute till trädgården, luta dig tillbaka och njuta av att betrakta din nyklippta gräsmatta varje dag!

Automower 105 robotgräsklippare kan sköta en tomt på upp till 6 000 kvadratmeter och den tar sig upp och ner för lutningar på upp till 25%. Den åker alldeles självt till laddningsstationen vid behov med hjälp av en guidekabel. Tack vare den unika knivdisken har den låg energiförbrukning så att du inte behöver oroa dig för höga elräkningar till följd av denna lyx.

Automower 105 är kompakt och lätt och du kan utan bekymmer lyfta upp den och förvara den på en hylla i förrådet. Tyst är den också med en garanterad högsta decibelnivå på 61.

Man kan låta robotgräsklipparen starta från två olika startpunkter med hjälp av guidekabeln. Om trädgården är stor blir det extra viktigt att ha flera startpunkter.

Robotgräsklipparen är utrustad med timer. Det finns ett larm som går igång om den välts eller lyfts. Du ställer enkelt in under vilka tider den ska vara igång genom en kontrollpanel. Att klippa gräset med robotgräsklippare är både praktiskt och bra för gräset eftersom det korta klippet göder gräset samtidigt som den håller mossa i schack.

Automower 105 har en snygg och robust design som smälter in bra i din trädgårdsmiljö. Finns i både svart och polarvit färg.

Rent specifikationsmässigt har den en typisk laddningstid på 50 min samt en normal klipptid på en laddning är 70 min. Vidare har gräsklipparen en genomsnittlig energiförbrukning vid maximal användning på 5 kWh vilket är väldigt lågt. Och som nämnt sköter den ett maximalt arbetsområde 600 m². Själva effektförbrukning vid klippning är 20 W. Klippsystemet består av 3 ledande knivblad med klippbredd och klipphöjd är 17 centimeter respektive 20-50 millimeter (min-max). Gräsklipparen har en knappsats med 15 knappar samt en fin LCD display som inställningspanel. Den har en timer, alarm och skyddas med hjälp av pinkod, tidlås och installationslås. Den har både en sofistikerad lyft- och lutningssensor. Gräsklipparen har dimensionerna, LxBxH 55 x 39 x 25 centimeter. Till köpet ingår pedagogisk manual som säkerställer att du kommer igång med klippandet på nolltid. Förutom detta får du en maskin med generös garanti och 9 extraknivar. Allt för att du ska känna dig nöjd som kund.

Huskvarna är ett av världens mest uppskattade varumärken för trädgårdsprodukter. Under sin långa historia har många produkter lämnat fabriken i Husqvarna. Man tillverkar gräsklippare sedan 1919. Husqvarna var först i världen med att släppa en solljusdriven robotgräsklippare. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med din Husqvarna robotgräsklippare!

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)