VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Robotgräsklippare McCulloch ROB RM600

McCulloch ROB RM600

Vad är bättre än att kliva ut varje dag på en nyklippt grön gräsmatta? En robotgräsklippare är både praktisk, sparar mycket arbete och är dessutom bra för gräsmattan då det korta klippet faller in i gräsmattan och göder.

ROB RM600 från McCulloch är det perfekta valet för den mindre tomten. Denna robotgräsklippare kan sköta upp till 600 kvadratmeter utan problem. Robotgräsklipparen återvänder till sin laddningsstation när batteriet behöver laddas.

Du kan enkelt programmera när du vill att gräsklipparen ska ut och jobba via de knappar och den display som sitter under ett lock på ovansidan. Här kan du också ställa in PIN-kod och larm som skydd mot stöld. En guidad installation gör det lätt att komma igång.

Denna robotgräsklippare fungerar på släntar med lutningar upp till 25% och stötsensorer ser till att skydda både gräsklipparen och trädgårdsmöblerna. Till skillnad från vissa andra robotgräsklippare följer RM600 inte ett förprogrammerat mönster, vilket faktiskt är en fördel då den lätt anpassar sig efter de mest krävande och ovanliga trädgårdar. Om den stöter på ett hinder ger den inte upp utan backar, ändrar angreppsvinkel och fortsätter så att ingen del av trädgården missas. För att robotgräsklipparen inte ska fortsätta in i grannens tomt lägger man först ut en signalkabel som markerar trädgårdens yttre gräns och som gräsklipparen håller sig inom.

McCulloch Corporation är en amerikansk tillverkare av trädgårdsprodukter, motorsågar och andra motorredskap som grundades 1943 i Milwaukee, Wisconsin. Företaget skapar produkter med en kraftfull formgivning som avspeglar den styrka som finns under skalet. En lång erfarenhet inom branschen och robusta produkter med gott om finesser har gett McCullochs ett gott rykte i USA, även om det är lite av en nykomling i Sverige. McCulloch är del av den berömda Husqvarnagruppen vilket är en garant för kvalitet och tillförlitlighet.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)