VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Robotgräsklippare Robomow RC312u

Robomow RC312u

Har du en större trädgård och skulle helst slippa dra fram gräsklipparen sommaren lång? Då är Robomow RC312u något för dig!

Denna äventyrslystna robotgräsklippare klarar upp till hela 2 000 kvadratmeter. Med en klippningseffekt på 2 000 watt klarar den lutningar på upp till 36% utan problem. Detta är möjligt tack vare dess så kallade ”PowerWheels” som är upp till 70 procent bredare än konkurrenternas hjul samtidigt som de är utformade för att alltid ge ett perfekt grepp, även på slirigt underlag.

Den har tåliga blad som klarar av även lite högre gräs, t.ex. i början av säsongen. Klippbredden är 28 cm vilket gör att klippningen går snabbt. En speciell teknik gör att RC312u kan komma åt kanterna på bästa sätt. Genom att röra sig slumpmässigt undviker den att lämna oklippta partier bakom sig.

Den kopplar in sig själv till den diskreta laddningsstationen när den behöver laddas. Robotgräsklipparen är tystgående med ljudnivåer på endast 64 dB och har en otroligt låg strömförbrukning på bara 18 kWh per månad.

Med hjälp av signalkablar ramar du in det område som robotgräsklipparen får röra sig inom. Robotgräsklipparen kan klippa upp till fyra olika trädgårdsområden. För mycket komplexa trädgårdar finns möjligheten att expandera med ytterligare två områden genom att köpa till en extra dockningsstation.

Säkerhetsfunktioner som barnlås, stöldskydd och regnsensor ingår. Robomow har två års garanti.

Robomow är ett företag från Storbritannien som grundades 1995 och som, till skillnad från många andra tillverkare av robotgräsklippare, faktiskt specialiserat sig på enbart robotgräsklippare. Experter på robotgräsklippare, med andra ord. Det sägs att en av grundarna kom på idén till en robotgräsklippare en solig sommardag när hans fru bad honom att klippa gräsmattan. Smart drag!

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)