VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Robotgräsklippare Stiga Autoclip 225S

Stiga Autoclip 225S

Stiga Autoclip 225S är ett litet kraftpaket som har fyrtandad kniv och tar sig effektivt fram över gräsmattan. Denna robotgräsklippare klarar en klippyta på upp till 1 100 kvadratmeter med upp till fyra separata klippzoner. Den är stark och klarar även av lite högre gräs.

Denna robotgräsklippare från Stiga är utrustad med två Lithium-jonbatterier på 2,5 Ah vardera vilket gör att den kan köra i upp till två timmar utan att behöva laddas, något som är en av dess starka sidor.

Autoclip 225S är utrustad med ett avancerat navigationssystem som bygger på en encoder, ett gyroskop och en lutningsmätare. Den kan utan problem ta sig upp för ganska branta backar på upp till 35% lutning. Den är dock optimal för gräsmattor av medelstor storlek och som inte är allt för ojämna.

Den borstlösa motorn är designad för att ha en lång livslängd. Den kan programmeras att klippa antingen slumpmässigt, vilket ger en mycket jämn yta, eller i ett spiralmönster.

En signalkabel leder robotgräsklipparen tillbaka till laddningsstationen och den återvänder dit automatiskt vid behov. Laddstationen placeras sålunda längs med slingan.

Genom bluetooth-mottagaren som ingår i paketet kan du styra robotgräsklipparen från din altan med mobilen. Luta dig tillbaks och njut av din prydliga och grönskande gräsmatta!

Stiga är en svensk klassiker. Företaget grundades i Sverige 1934. Här har det tuffa nordiska klimatet gjort ett avtryck i företagets produktlinje som håller hög kvalitet för att kunna leverera till max oavsett vädrets utmaningar. Stigas robotgräsklippare och andra trädgårdsprodukter tar hänsyn till miljön och håller en god säkerhetsnivå.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)