VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Roddmaskin Master Fitness R610

Master Fitness R610

Roddmaskinen Master Fitness R610 är en kompakt maskin som tar minimalt med plats och är perfekt för dig som vill ha möjlighet att träna rodd hemma. Trots den till utseende korta längden har skenan full längd.

Motståndet utgörs av en magnetbroms som kan ställas in i åtta olika nivåer så du kan anpassa din träning efter dina behov. En LCD-display visar information om ditt träningspass – bland annat tid, kaloriförbrukning och antal drag. Du kan även mata in ett kaloriförbrukningsmål för passet som sedan räknas ner. Skenan i slitstark aluminium är fällbar för enkel förvaring och hela maskinen väger enbart 28 kg.

Rodd stärker musklerna i hela kroppen då man engagerar flera muskelgrupper samtidigt. Extra mycket tränas överkroppen – rygg och axelpartiet samt biceps. Detta är perfekt för att förbättra hållningen, något som är extra viktigt för den moderna människan som ofta tillbringar många timmar framför datorn. Dessutom får man med roddmaskinen bra träning av benen: vaderna, framlår och baklår och inte minst rumpan.

Man kanske inte tänker på det, men en roddmaskin är även perfekt för den som vill träna kondition och uthållighet. Som sådan är roddmaskinen Master Fitness R60 ett bra redskap för den som vill gå ner i vikt och förbruka fett. Träning med roddmaskin passar såväl nybörjare som proffs. Varför inte träna hemma och undvika köerna på gymmet?

Master Fitness är ett svenskt företag som levererar hög kvalitet till ett rimligt pris. Master Fitness har som avsikt att leverera funktionella, inspirerande och snygga träningsredskap. Prissättningen har gjorts med tanken att du ska känna att du har gjort ett bra köp när du får hem produkten.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)