VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Sandlåda Online Billigt! Plast & Trä»Med lock & bänk»120x120,140x140,150x150 m.fl

Några av Sveriges populäraste sandlådor

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)


I början på 90-talet tog internet fart och fick fler och fler användare. I takt med deras expansion började fler och fler användare utnyttja internet till deras vardagliga sysslor som man nu inte längre behövde utföra fysiskt. Så småningom kom fenomenet att handla på nätet. Du kunde nu, istället för att ta dig till rätt butik och köa till kassorna, beställa dina varor direkt hem eller till nära butik utan att förflytta dig någonstans. Detta fenomenet expanderade allt mer och idag handlar en stor del av befolkningen allt på nätet. Dock har internet expanderat så mycket att det finns flera hundra olika butiker att välja mellan när du är ute efter bara en sak. Om du är en av dem som har problem med att välja butik, eller inte vet vilken som är bäst har du kommit rätt. Här nedan kommer du kunna läsa om olika alternativ på butiker och sedan välja vilken som passar dig bäst.

Byggmax

Byggmax Byggmax är en butik som grundades i Sverige år 1993 och har sedan dess expanderat mer och mer. Byggmax har ett brett sortiment med flera olika former och storlekar och prisklasser på sina sandlådor. Är du ute efter en lite mindre sandlåda för ett billigt pris eller en lite större för ett lite högre pris? Byggmax har allt för dig. Vill du kanske kunna sida med dina barn i sandlådan? Då erbjuder byggmax en sandlåda med två st inbyggda ryggstöd till dig som förälder. Med sin snabba frakt och prisvärda varor har byggmax attraherat massvis av kunder till sin butik. Skulle du få några problem eller ha några funderingar, kontakta då byggmax kundtjänst som nås via telefo eller mail. Byggmax måtto är att alla kunderna ska få svar och har som avsikt att svara på din fråga inom bara 48 h.

Lekmer

Lekmer När du köper din sandlåda kanske ditt viktigaste för dig är priset? Storleken? Eller kanske mängden sand som ryms i den? På Lekmer hittar du allt ifrån sandlådor som liknar piratskepp till stora sex-hörningar med e längd på 210 cm. Allt för ditt barn, oavsett ålder. På Lekmer erbjuder de också olika rabatter och kampanjer som sänker priserna ännu lägre. Recensionerna om Lekmer sär mycket höga och de har många nöjda kunder. Om du vill att paketet ska levereras direkt hem till dig anländer det inom 1 till 3 arbetsdagar för en frakt på 99 kr. Är du en av dem som hellre ser att du vill hämta ut paketet på närmaste utlämningsställe? Då anländer paketet inom 1 till 3 arbetsdagar helt fraktfritt. Om du skulle få några problem är det bara att kontakta Lekmer på deras kundtjänst via telefon eller mail.

Stor&Liten

Stor och liten Stor&Liten är en butik som grundades för att sälja leksaker till barn, stora som små. Är du ute efter en sandlåda är Stor&Liten den perfekta butiken för dig. De har sandlådor i mängder av olika koncept till bra priser. T ex, kan du köpa en sandlåda i form av ett piratskepp, eller en sandlåda i form av ett sandslott. Om du skulle vilja ha någonting billigare kan du välja en lite mindre sandlåda i form av en krabba som du står bredvid och leker i. Ja, de har allt för både stora och små. Leveranstiden på sandlådor är 1 till 2 veckor med ev fraktavgift på 0 kr.

Hemfint

Hemfint På hemfint hittar du sandlådor i många olika, lite mer unika former. Du kan, precis som på Stor&Liten, hitta sandlådor i form av piratskepp. Men också som hela klätterställningar med en sandlåda i botten. Letar du efter något lite mindre erbjuder Hemfint små lådor som du placerar på en bänk till ditt barn. Leveranstiden på sandlådan är 2-8 vardagar med en fraktavgift på 0 kr. Recensionerna på Hemfint talar om att varorna är prisvärda och i bra kvalite. Om du skulle få några problem, kontakta då Hemfint på deras kundtjänst via telefon eller mail som du finner på deras hemsida.

VidaXL

VidaXL VidaXL har ett väldigt brett sortiment men många olika typer av sandlådor. Båda helt vanliga fyrkantiga men också hela klätterställningar men en sandlåda i botten. Allt för dig oavsett vad du söker. Anledningen till att så många väljer just VidaXL är deras låga priser och bra kvaliteter men även deras breda sortiment och effektiva sida. För att inte missa några av deras många rabatter kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. På så sätt missar du aldrig när rabatten på just den där sandlådan du ville ha kommer. Leveranstiden hos VidaXL är 5 arbetsdagar för en fraktavgift på 0 kr. Om det finns några problem med din vara kan du antingen skicka tillbaka varan för en returavgift på 0 kr,eller kontakta kundtjänst via telefon eller mail.

CDON

CDON CDON är nordens största varuhus där du hittar allt från musik till vitvaror. På CDON kan du hitta många olika sandlådor i många olika former till väldigt låga priser. Vid köp över 800 kr gäller fri frakt. Det vill säga att många av sandlådorna ger dig fri frakt medans många av dem ligger på ett pris runt 500 kr. Vid köp under 800 kr ligger frakten på ca 50 kr beroende på vad du köper. På CDON kan du ta del av deras ständiga rabatter och kampanjer som bland annat ger dig fri frakt på vissa varor under 800 kr.

CDONs sida är mycket effektiv och enkel. Inga konstigheter och mycket lätt att förstå vilket underlättar din vardag när du letar efter just din produkt bland alla miljoner produkter som CDON säljer.

Det här ska du tänka på innan du köper en sandlåda

En sandlåda kan vara den perfekta lekplatsen som dina barn behöver och som är lätt att bygga eller köpa och placera ute i trädgården. Det finns dock en del saker som du bör tänka på innan du gör ditt köp.

Du kan först och främst antingen välja en sandlåda som du bygger ihop själv eller som är färdigmonterad. Den färdigmonterade är oftast av trä eller plast och du kan också välja olika storlekar. Dina första beslut bör vara baserade på din budget och hur stor din trädgård är, därav hur stor sandlåda du skulle vilja ha och ta hand om.

Nästa steg handlar just om detta, hur du tar om en sandlåda. Det finns en hel del saker man behöver göra för att se till att sandlådan är säker för barnen och det första steget handlar om själva sanden. Du behöver kolla upp vilken sorters sand du vill att det ska vara i sandlådan och det kan exempelvis vara len och mjuk sand som man hittar på vissa stränder eller mörk och lite hårdare sand som man kan använda för att bygga stadiga sandslott.

Det finns en hel del sand som används för sandlådor men som kan ha negativa hälsoeffekter på ditt barn vid långvarig exponering. Dina barn kommer troligtvis inte spendera 10 timmar om dagen i sandlådan men det kan vara bra att ta en titt på vad som finns i sanden du väljer.

När du väl har din sandlåda och din sand så finns det en del saker du behöver veta om hur du ska hålla sanden ren. Det kan vara smart att också köpa ett skydd som läggs över sandlådan när den inte används. På så sätt kan du skydda sanden mot både bakterier, oönskade insekter eller regn. När sandlådan inte är skyddad så bör du se till att andra djur som exempelvis hundar eller katter inte leker i sandlådan. Det blir då lättare att skydda mot bakterier och annat som kan dyka upp i sandlådan.

Om dina barn fortfarande använder blöja så är det viktigt att se till så att den inte läcker när barnet leker i sanden. Se sedan till att rengöra sanden då och då genom att använda verktyg som en sil för att granska sanden. Med en sil kan du lätt se om något farligt föremål eller objekt finns i sanden. Om din sandlåda finns i ett område där andra kan ha lätt tillgång till den så se till att skydda den så att ingen medvetet eller omedvetet placerar farliga objekt så som glas, flaskor eller annat som kan skada ditt barn i sandlådan.

Om barnen ska ha leksaker i sandlådan så se även till att dessa görs rent innan och efter användning, speciellt om det är leksaker som sedan tas med hem. Om du har köpt eller byggt en sandlåda av trä så glöm heller inte att säga till dina barn att vara försiktiga vid kanterna så att de inte slår sig eller får träflisor i händerna.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)